27

Смит и Уесън

преди 1 година

Както винаги "миролюбивите" сатанински щати правят всичко, за да спрат конфликта в укроландия. След 7-8 години "усилени" преговори с Русия за спазване на Минските споразумения. Ето, редовно пращат оръжийца, генералчета ... да обучават украинските наци-онални 'мироопазващи' сили, за да пазят здравето и живота на людете в донецк, луганск и други области, процъфтели и позеленели при великия комик зеленски. И водата на крим спряха, че нещо била вредна. Такива ми ти работи. Демократизаторски

26

Анонимен

преди 1 година

Русоробите са много нещастни след такива новини.

25

Анонимен

преди 1 година

Гази помощ дар ли е или нов заем?

24

vvv

преди 1 година

Бой по гладната мечка

23

Готвача

преди 1 година

Ягнето става най-хубаво,когато се пече на бавен огън и се върти бавно чевермето.Един път Запада ще вкара малко оръжие,вторият път кремълци ще вкарат малко жива сила,и така агнето ще се опече хубаво.Така ще се опече,че после на всички да им е вкусно.Да му мисли простолюдието,което е отишло да се бие я за пари,я от болестта ,,патриотизъм". Жалко за близките на загиналите за ,,Купата на Съветската Армия". Загинали за бира и кебапчета,които ще ги ядат други.

22

Скоро

преди 1 година

Русия ще приключи американската война в Украйна и отново ще спаси Европа от фашизма! Русия не започва войни, Русия приключва войни! Слава Русия!

21

Наблюдател

преди 1 година

Ние като уж партньори ще пътуваме с визи и ще купуваме самолети за 8 милярда кеш ама ще ни ги доставят някога след 5 години евентуално.За какво ни точат парите от бюджета за самолет чета втора употреба като на на други държави не членки на нато ги подаряват в пъти повече?За какво плащаме членски внос на тази организация за разлика от Украйна майна МОЖЕ БИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС?

20

ДжоБаеца

преди 1 година

Москва трябва да бъде изравнена със земята.

19

Анонимен

преди 1 година

Ясно ,повече от ясно.Това е трета световна.Америка и англосаксонците срещу Русия и инакомислещите.

18

Анонимен

преди 1 година

Зозко вчера руснаците гръмнаха още някой химарс барабар с твоите ингилизки инструкторчета. На есен тавана на щатския дълг пак ще се вдига, вече няма плащане това нещо. Крайната е минало, следва сащ.

17

Украйна нема

преди 1 година

Една измислена държава като украйна, която не е съществувала никога, нема как да съществува. Сега руснаците се борят срещу руските нацяги и победата е само една - за Русия

16

До мехмед

преди 1 година

Не е верно мехмед Аллах не само прощава, даже желае убийства за ислямската вяра, нали? И нагеаждава с 70 девици!

15

Зозо

преди 1 година

Още HIMARS трябва и ще има обръщалка на мача :)))))))))))))))))))))))

14

анонимен

преди 1 година

И тази "помощ" ще я опукат руснаците... !

13

Анонимен

преди 1 година

Забележете тънкия момент, че Пентагона е изпратил за n-ти път оръжия от запаса си от МЕСЕЦ АВГУСТ МИНАЛАТА ГОДИНА. Войната започна през март 2022г. Който разбрал, разбрал.

12

Мехмедов

преди 1 година

Убийци! Бог не прощава!

11

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че колкото повече бой яде Русия толкова по-злобни стават коментарине на русофилите. Явно че дори и те почват да осъзнават неизбежната гибел на Русия в Украйна.

10

Тролопитеци

преди 1 година

Рано са скокнали козяциите да захлебят.

9

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 1 година

Бреее много триете бе унтеррменши продажни.

8

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е треснала и гаспадина путина! Партенката че красная е непабедимая го е подхлъзнала да падне в капана Украйна! Руското предварително разузнаване, и без това ненадеждно угоднически са му обрисували реалностите в розови краски! СЛАВА УКРАИНЕ!