119

Анонимен

преди 1 година

До анализатор "Но германците винаги са бягали да се предават на американците.Защо ли? Да ви разкажа ли?" ------ да не е защото СС са избивали руснаците като пилци? Да не е защото са изгаряли до основи цели села? Да не е защото от където са минели СС след тях са оставали само масови гробове??? Ами има една приказка - каквото повикало, такова се обадило! След като гитлер. германците и СС са гледали на славяните като на ***, то надали са били много изненадани от славянския отговор!

118

Анонимен

преди 1 година

До анализаторДа не забравяме приятелските бомбардировки над София.

117

Евроатлантиците

преди 1 година

В България искат да се забрани CBS и да се въведат визи за някои американски сенатори и представители защото говорили истината за киевската хунта.

116

анализатор

преди 1 година

Учим се от историята. През ВСВ руснаците са извършвали много престъпления и зверства в Германия. Американците обаче също не са били "божи кравички". Гледал съм много документални филми, в които американски мародери са продавали контрабандни стоки на французи.Имало е и много изнасилвания, кражби и убийства от американци във Франция.Но германците винаги са бягали да се предават на американците.Защо ли? Да ви разкажа ли?

115

Зелен н@ркоман

преди 1 година

срещу третополови, няма такъв цирк, бате!А началника им е един и същ...

114

До до до z z z

преди 1 година

Забравихте да си пиете хапчето!

113

Капутин

преди 1 година

Идвам да ви асвабадя!

112

Анонимен

преди 1 година

"Paшистите имат купени хора навсякъде по света включително и в тази организация..."----------Същата организация преди месец обвини Русия в използването на касетъчни бомби. Не е полезно да си съчиняваш историйки ;)

111

Анонимен

преди 1 година

амнести-което не се купува с пари се купува с много пари.

110

Анонимен

преди 1 година

Paшистите имат купени хора навсякъде по света включително и в тази организация... Защо използват ракетите и оръдията срещу жилищни сгради, а не атакуват с пехота и стрелково оръжие.........?

109

Анонимен

преди 1 година

113- Пита ли Наполеон и Хитлер бе кокошинец та сърдиш? - АЙДЕ бегай ги питай.

108

Анонимен

преди 1 година

Лондонският вестник "Times" написа в редакционна статия, че Амнести "руши доверието към себе си, като служи като мегафон за пропагандата на режима на Путин"______Аха, тоест когато казваш истината за войната, ти рушиш доверието към себе си. Какви абсурди доживях.

107

Василев

преди 1 година

Това е стопиране на световната икономика!Това се прави с една единствена цел!Западните цивилизации към които принадлежи и Русия вече не могат да спрат развитието на Китай,Индия и още сто държави от Азия,Африка,Близкия изток, които ако се сложат на кантара с всички ресурси човешки и суровини,технологии, образование,наука изостават, а в близко бъдеще стават слуги!!!Агент Матилда Брашов!ЦРУ!!!

106

Хюго Бос

преди 1 година

Сорос срещу Зеленски. Да видим кск ще свърши мачът.

105

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден обстрелват донецк , и само мирни жители избиват там няма един склад или воено формирование

104

Ельоменат

преди 1 година

До 111ти на ква дрога си бе?Виждал ли си Волхюгоград всв на картинки? Тогава *** така са се крило в жилищата на хората

103

Ти да видиш

преди 1 година

Защо не ми върви пропагандата бе. Зеленски все някой му е крив че си избива наделението, ама то идва видив ден и хората разбират това онова. В бишата велика британийка в момента бетер по тошово време. Лжеш, после мсжеш и накрая Чеушеску.

102

Анонимен

преди 1 година

до 99- във Русия са нахлували и всичко се е решавало извън населените места. Отиди питай Наполеон или Хитлер. Знаеш къде са.

101

Анонимен

преди 1 година

Пред парите на Гуйло все би си затворил очите, дори Амнести

100

Евроатлантиците

преди 1 година

Запазете малко помия и фек... за Роджър Уотърс, а може и за целия Пинк Флойд.Роджър Уотърс ви разби на пух и прах всички основни опърки. Честито.