199

Жуков

преди 1 година

Най накрая една съвестна организация да каже истината и да прецени тези лъжци украинците.

198

Мда

преди 1 година

Силен шамар изплющя по еврогейския сурат. Най-после някой да им каже истината в очите!

197

Анонимен

преди 1 година

аха, е, защо ми изтрихте коментара, накратко: ТИ ЗАКЪСНЯВАШ ПОНЯКОГА ИСТИНО, НОВИНАГИ ИДВАШ, ИДВАШ ПРИ НАС! Емил Димитров, кой разбрал, разбрал....

196

Анонимен

преди 1 година

Брей, имало организации, които съвестно си вършели работата, каква трагедия за глобално-либерасткия свят.

195

Анонимен

преди 1 година

американо френските боенни преступлениа нйамат край

194

реалист

преди 1 година

Амнести ...вероятно е получила някаква облага..от рашистите. Аз лично, докато не се покаят и е в този ръководен състав, вече няма да им вярвам.

193

Анонимен

преди 1 година

Има много видеа с украинци с нацистки знаци и символи.Именно такива бяха настанени в български хотели за 1 200 лева на месец,а минималната заплата в България е 710 лева.За мен БЪЛГАРИЯ Е ПО-ВАЖНА ОТ УКРАЙНА.В ТУБАТА ИМА ВИДЕА КАК УКРАИНЦИ ГОРЯТ ЖИВИ ХОРА.СТИГА С ТАЯ УКРАЙНА!!!Гледайте филма Солнцепек и ще ги видите украинците какви са.НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ С ДЕЦАТА СИ,АКО ИСКАТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ПСИХИКАТА ИМ ЗДРАВА.

192

Анонимен

преди 1 година

Който подкрепя нацифашистите го чака съдбата на оня с мустачките

191

Анонимен

преди 1 година

До 203 всеки Ай Ти само по адреса дето си дал ти казва веднага, ме това не е снимано на територията на Украйна. Виж адреса, всяка буква значи точно определено нещо и е маркер за мястото, на което е сниман клипа. Проверявайте си опорките и ако ви пращат нещо го изследвайте преди да му се доверие. Виж адреса пич.

190

хохъл

преди 1 година

До анинимен 214.Като не знаеш,не означава че не са документирани.Има филм с доказателства на френски екип.Филма беше представен в различни страни от ЕС,на дрисльовци като теб имат само желе вместо мозък и не вярват на друго,освен на нескопосаната пропаганда на хохлите и ЕС.

189

Анонимен

преди 1 година

Началничката на амнести била неква дърта френска чанта на заплата на рашиcтите! Гнусна като Шрьодер.

188

Анонимен

преди 1 година

Руските долари са наи силни

187

Амнестофилов

преди 1 година

За съжаление скоро ще научим от пресата , че Амнести уронват престижа на демокрацията и човешките ценности, затова или ще бъдат кастрирани или евтаназирани

186

PG

преди 1 година

Някой все пак се осмели да каже истината за *** от Украйна,сега някои ги боли много ,но това беше факт и истина

185

Амнести към блатния:

преди 1 година

Истината боли

184

хохъл

преди 1 година

До Solar Power.Пишеш глупости.ОБСЕ имаха достъп до ДЛНР,но няма как да констатират нарушенията на УВС,иначе няма пари и оръжие.Няма как Русия да нахлие с 200 000 армия.Използва само платена армия,която няма такава численост.Трябва да знаеш.че 200 000 армия има и съответното въоражение от самолети до войници.ВСУ щеше отдавна да е унищожена.Мислете и се интересувайте,преди да пише нелепи неща.

183

Бай Дрън

преди 1 година

Абе като не ви изнася какво пише някой, та бил той и от не толкова обичаните Амнести, четете си пропагандната преса.

182

ECLIPSE

преди 1 година

ECLIPSE OF SOLAR POWER - И ДОВЕДЕ НОВАТА ЛЕДЕНА ЕПОХА!!! Б-Р-Р-Р-Р-Р-Р !!...

181

Solar Power

преди 1 година

Как така няма нито един ранен или убит от охраната на затвора ? Сигурно са били на 1 километър от там :) Хахахахахах много ви пръскат самолетите вярно ! Още се опитвам да разбера и каква марка цигари е пушил моряка на кораба Москва преди да метне фаса и да го гръмне :)

180

Solar Power

преди 1 година

Русия все още не е допуснала представители на Червения кръст и ООН в Еленовка. Набийте си го в чутурите. Украинците също пуснаха жалби. Еленка е окупирана от русия в момента. Няма нито един ранен или загинал охранител на затвора където бяха избити 55 човека уж от ракета :) Знам ,че е трудно и да си балемурник :)