25

ОПГ на Гешев терор

преди 1 година

Терористите на Бойко Борисов и Гешев преследват и изтезават Българи из целият Европейски Съюз, Швейцария,Норвегия и Сърбия!Следят жертвите с GPS или Биометрични данни!Извращенията са нечовешки!Терористите са Двуметрови Пернишки мутри и ултраси от агитки- МВР и ДАНС им слугуват!

24

Анонимен

преди 1 година

Тръмп ще натика Русия у кюшето, ако се върне.

23

Анонимен

преди 1 година

По скоро в комунистическа.Навремето правихме вноски за съветските коли.Чакаше се с години.Същата е ситуациятамсъс Сащ,правим вноска за 8 самолета,ще дойдат след няколко години.В САЩ се е наложил социализъм.

22

Анонимен

преди 1 година

До ПомнимТръмп подобри отношенията на Сащ със Северна Корея.Американците трябва да го изберета отново за президент през 2024. Ще е добре даже да има предсрочни избори.

21

До 32

преди 1 година

Неудобните винаги са наричани ологофффренни.

20

Смях

преди 1 година

До Анонимен 24 Ти явно си от тези дето вярвата че земята е плоска и че слънцето се върти около нея, вярвате в глупотевините си!

19

Помним

преди 1 година

Тръмп: По време на моето управление САЩ се превърнаха в страна от третия свят. Аз лягах в краката на Путин и изпълнявах заповедите му, аз казах че Ким Чен Ун е велик вожд, аз досущ като в бананова република организирах преврат с цел авторитарно управление.

18

Вин

преди 1 година

Брутен вътрешен продукт на САЩ за 2021 - 17 трилиона $, на Руzzия - 1.6 !Айде, продължавайте да "погребвате" Америка и "краварите", нещастници:)

17

Вин

преди 1 година

Има общо с Тиквун, колкото по ***, толкова по напорист да дава акъл и да драпа да се връща на власт! Те селото не го пущат, той на кмета на гости ще ходи:)

16

Анонимен

преди 1 година

Ако САЩ са третия свят тогава Русия и Китай са десетия.

15

Факт

преди 1 година

Прав е..

14

Анонимен

преди 1 година

Света вече има нови управници и това са Русия и Китай. САЩ усетиха, те вече са наравно с Ангола и Уругвай в геополитиката.

13

?

преди 1 година

В началото на Римската империя е било спартански начин на живот. Сутрин гимнастика и т.н. В края на империята само хедонизъм разруха и смърт.

12

Определено

преди 1 година

Американците усетиха опасността, че Русия, Китай и С. Корея ще се подкрепят и ще ги разгромят в Украйна и не се знае, къде ще се спрат. Отива се към трета световна и вече може да не са победители.

11

Брус Ли

преди 1 година

Ако Путин беше честен като бате Доналд щеше да каже: Россия е вече четвърти свят. Яжте си ботушите че друго няма. Ще дадем източна Россия на Китай че те и без това са ни купили с парцалите. Вчера се опитахме да метнем ядрена бомба по Ню Йорк обаче не уцелихме и бомбата падна в Тихия океан без да избухне.

10

Натовеца

преди 1 година

от анти натовски тениски почвам да минавам на антио-американски ,сдържах се досега не искам да мразя колективно цяла държава не исках да си го изкарвам дори и на тях ,но ме принудиха ,Америка има нужда от ритник малко да се опомни !Гордо с анти американски тениски и слогани из Пловдив и тва е FCK USA гледайте ме аз https://youtu.be/R7ipzQyAwaQ

9

Резултат

преди 1 година

Щом и тоя се включи, мирише на опасност от тотално поражение и време да си платят държавния дълг. Русия напредва в Украйна. Китай и Северна Корея вече открито ги подкрепят и подгряват около Тайван, а може би Южна Корея. Ирак нахлуха в американското посолство, Афганистан е свободен. Израел и Палестина се бият яката. Турция е с единия крак вън от НАТО и хич не ги слуша. Европа зимата ще се завре в бъргогите.

8

Гуна

преди 1 година

Целият свят става трети свят. Нали искахте равенство? Сега ще сме равни в бедността. Всяко следващо поколение е по-бедно от предходното но политиците не искат да говорят за това.

7

Ламята

преди 1 година

Карай бе!Важното е че имате ДрагКиинс и 978 пола ;))

6

Анонимен

преди 1 година

Глобалистите неолиберали разсипаха не само Европа и САЩ, ами и подпалиха целия свят!