45

Анонимен

преди 1 година

Г-н Президент, не се е превърнала ей така, а демоН Ратите я превърнаха в такава. Цялата им партия е за БЕСИЛОТО.

44

Анонимен

преди 1 година

Тръмпизъм или тъпизъм...

43

Анонимен

преди 1 година

Много жалко как великият САЩ и ЕС минават към комунизъм и социализъм. Това вместо да мислиш за бизнесите си, да мислиш за *** и болни шизофреници, които незнаят какъв пол са. Вместо да подкрепяш индустрията и кадърните да я подкопаваш с равенство с незаслужили индивиди. Това ще ги довърши!

42

Анонимен

преди 1 година

Мда пак е прав Великия Президент Тръмп. Още повече сега сенилния памперс е болен от ковид всяка седмица и е още повече за смях пред света. Преди си водеше "кампанията" от мазето, сега е пак заключен от света жалкаря инсталиран в Белия Дом от престъпната демоН Ратска шайка третополови деггеннератти.

41

Света се обърка

преди 1 година

Ами не е излъгал . САЩ направо лети към дъното. Може да са били велики някога ... ама това е било някъде през 70-те и 80-те . Сега в САЩ властват евреите, BLM и джендъризацията ... Добре че се отказаха от златното покритие на долара преди 30г. че сега ако не печатаха долари без да им се налага да ги гарантират с някакви държавни активи вече да са станали по зле и от Сомалия .... Имам приятели, живяли по 18-20г. в САЩ дето се преместиха заедно със семействата си в Канада.. Франция .. Холандия ..

40

моник бонева

преди 1 година

До Щерю Късно е Щерю, няма я предишната българска армия, въобръжена до зъби с която можехме наистина да обявим война, дори на САЩ!И България го е правила през ВСВ макар символично. Сега като сме на страната на САЩ, амортизира армията ни, заедно с тяхната или обратното тяхната страна и армия,покрай нашата армия западат! Тъкмо влязохме в средата на богатите ЕС и хоп,рязко обедняха. Скоро ще стане нарицателен израза ,миризлив като германец след като спрат да се къпят или го правят рядко!

39

Кондофрее

преди 1 година

Тръмп е пич! Много пъти съм го казвал! Човека щеше да си води търговските войни, и света щеше да е едно по-добро място! Но ястребите зад Байдън са жадни за кръв!

38

Анонимен

преди 1 година

Еее миии. Нали затова мряхте комунисти и демократи през Втората Световна за еврейския мир ама тяхния. Горите са идолопоклонници и в тортата пише че такива се убиват. Ае честито.

37

Сата НАТО

преди 1 година

Тръмп се излага като кифладжия. В момента САЩ е на на върха. Всички се съобразяват с тях и се надяват на тях.

36

Щерю

преди 1 година

- Дали не е сега момента да им обявим война на САЩ и да ги превземем?

35

пасаж от Исая, гл.3

преди 1 година

Не бате, не будалкай хората че при теб ще се оправят нещата !И ти си милиардер и ти си в . . . кюпа и далаверата !Нещата ще се оправят, ако американеца обеднее и огладнее още повечеи най-сетне се усети от къде идват бедите му ! А това ще стане скоро !И тогава /за разлика от нас българите/ ще изкара пушката си от под креватаи ще ви запука яко . . .

34

Гост

преди 1 година

Ако загубят имперската си сила и обявяват фалит и тоя ще се озове беден и ще трябва да живее с пенсията си.

33

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоа краден Текст? Що за Заглавие? Все едно Тръмп не живее в Америка и не е американец

32

Мост

преди 1 година

Демокрацията в Америка е подкопана. Там се водеха най-оспорваните и тежки избори за президент, с много кандидати и първични избори. Процедурата все още съществува. Доскоро предишните президенти като двамата Буш, Клинтън и Обама бяха млади и с главата си. Сега се върти един клуб на пенсионерите на всички важни позиции.

31

Пешо

преди 1 година

Тръмп бе свален с биологическо оръжие. Той самия го предизвика. Когато арестуваха по негова заповед дъщерята на собственика на Хуавей, нападнаха семейство от елита персонално заради бизнес. Тогава шефа на Хуавей каза че това е вече персонална битка. И че ще победи Тръмп изпращайки му най-малките невидими войни, и използвайки тези, които трябва да ги спасяват за да им помагат. Речта му беше доста мистична и объркана. Всички мислеха че се побърква. Тръмп без ковид щеше да е президент.

30

213

преди 1 година

че на баба ти мекиците не са същите от едно време,макар че жената вече е поостаряли и ти още живееш при нея, пак е по вина на САЩ 3

29

Ъ

преди 1 година

Тоя е 76 г., след 2 години ще е на 78. Пак ли ще се кандидатира?

28

Натам вървим

преди 1 година

И ние сме със САЩ, пудели нещастни.

27

Анонимен

преди 1 година

Тръмп говори пълни глупости, защото загуби изборите и оттогава не е наред с главата! ПИТАМ КАК НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ( ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ...) САМО ЗА 2 ГОДИНИ Е " СТАНАЛА" 3 ТИ СВЯТ??? Още повече с погребването на питинландия, което се случва пред очите на всички, Америка просто няма конкуренция нито в оръжията, нито в икономиката, а китай са просто едни жълти пудели нищо повече!

26

Фейк нюз

преди 1 година

Негро плюс демонократизация плюс лгбтизация=четвъртия свят, ох, грешка....третия.