63

Кофражиста

преди 1 година

Тия дни Китай като спре баластрата и тирикола за Тайван и ще спука имотния балон. Преди това ние ще се спукаме от смях.

62

Вандала

преди 1 година

"Забранен бе и износът на естествен пясък за Тайван, от който строителната индустрия на острова е силно зависима."Голяма глупост! В България пясъка го ползваме да пълним кофражи. В Тайван обаче изкарват от него моносилиций, за да направят процесорите.Камелия, наистина ли мислиш, че строителния пясък е супер стратегическа суровина?

61

Анонимен

преди 1 година

Горкия Китай! Ще падне от много високо и със страшна сила!

60

Мао дзедун

преди 1 година

Помня когато ги победихме и развихме много Китай. Даже отпускахме пари за Северна корея. Видях се над 5 пъти с Ким Ир сен и се уговаряхме и пихме уиски и вечеряхме. Време е за обединяване и атака на фашисти като Чан Кайши. До последно се мразех с него и Гоминдана. Той уби жена ми и едно от децата ми.

59

Анонимен

преди 1 година

Руснаците каро са толкова направили що един чип нямат една Холандия има такива технологии а *** нищо.

58

Аман от наркомани

преди 1 година

Преди да почне военния терор срещу РУСь посещения в Киев бази щели да строят ядрени че и други.. ХОП психизираха наркоманизирани нарочно и почна военен терор десетки милиони в братска Украйна без работа без доходи стотици хиляди зверски убити вкл военни от съветската армия ..ПЕЛОСИ СИ направи ПИАР реклама с цел да подпали Китай и ТАйван.. АМАН от ПИАР номерца подава Тихия Океан възмутен

57

Анонимен

преди 1 година

*** роувър е марка кола. Китайският луноход кацна на обратната страна на луната и покълна боб, докато американците снимаха в холивуд как мат деймън сади картофи на марс. Между другото *** намери си приятели и компания с които да обсъждаш тези теми, вместо да висиш и спамиш глупости тук.

56

Анонимен

преди 1 година

От една кръв са! Да " обичат,обичат" Американците,колко да ги обичат?! -:) Кръвта вода не става!

55

Анонимен

преди 1 година

Къв фронт, ти дори не знаеш за какво е тази ракета. Не ме интересува какви укрофашистки глупости са ти пробутали.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 Циркона толкова е добър и довършен че от 4 изстреляни Циркона двата бяха свалени с С300. След тоя резил руснаците си прибраха недоносчетата от фронта.

53

Анонимен

преди 1 година

Пелоси искаше да открадне високите технологии от Китай, но Си Дзинпин така я подплаши че тя си замина с празни ръце, а другаря Си показа цялата мощ на Народната Освободителна Армия на Китай няколко часа след заминаването и.

52

?

преди 1 година

Когато роувъра на Китай кацна на Луната имаше коментари, че Запада малчал. Какво да каже? Половин век закъснение на китайците....

51

Анонимен

преди 1 година

Циркона отдавна е тестван, нещо пак си се оплел ***. Колкото до хората които знаят технологията аз също бих ги скрил.

50

Ха-ха-ха

преди 1 година

Високотехнологичните Русия и Китай си крадат взаимно "високите" технологии. Руснаците арестуваха тримата си най-известни учени създатели на прехвалената руска ракета Циркон за шпионаж в полза на приятелски Китай. Единия почина преди дни в пансиза уж от рак, а другия стои в килията със счупено чейне досущ като Сергей Ковальов. За третия няма информация, но като е разбрал какво се е случило с двамата му колеги сигурно още по-упорито е заработил в затвора върху недовършения Циркон.

49

Анонимен

преди 1 година

И ***, не, Китай не се дразни. Дразниш се ти. Китайците работят заедно със западни учени също. Канадец потвърди че китайците са направили квантово преплитане. Намери си други опорки

48

Анонимен

преди 1 година

Аре пак на шизика тъпотиите. Сащ преди 50 години взеха разработките на фашистка германия. Ракетата е на фон Браун и то юноого късно. Нищо не са измисли тогава. Съветите пратиха първият спътник първият човек в космоса и после изпратиха космонавти от такива държави като Виетнам и България.Шизиик ***

47

?

преди 1 година

Китай се дразнеше, защо Запада не обръща внимание на космическите им постижения. По простата причина, че САЩ е правел тези неща преди 50години. И ракетите и станциите и двигателите и скафандрите са им по стара руска технология. Има поне 4 частни компании, които са половин век напред технологично в космическата индустрия пред цялата китайска.

46

Анонимен

преди 1 година

56 ялов си ти. *** смешен. Не се притеснявал пък наджаскал опорки и разни опити за ругатни. Яд го било що ли е оправданието. Или просто грантовашко плюнчене.

45

Анонимен

преди 1 година

Абе тук в България всички са разбирачи,даже така си се раждаме.Другите народи се учат цял живот,а ние се раждаме научени.Обаче па за сметка на това нашата държава е най бедната в Европа.Та дали има зависимост между едното и другото не знам.

44

До долния

преди 1 година

За китай не се притеснявям то си е техен проблем бездетни и ялови и се живее с 10 години по малко отколкото в Щатите че си заминават е ясно нагли проусти агресивни и дризливи и на рускините там им е мястото руски дризсли зя кви се имат