8

Гадиборд

преди 1 година

Всичко е на фул. И дерът с едни цени. И руска реч на всякъде , може и украинци да са . .румънци по северното Черноморие бол. Двуетажни автобуси от Англия. Нещо си лукс фирмата. Заможни източноевропейци и бедни западно. Това е реалното положение. Има и туристи от Турция. Лесна справка букинг за свободните места.

7

Анонимен

преди 1 година

В Албена е празно,явно заради цените

6

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо, на морето е фул, толкова народ не съм виждал на АМ Тракия. Хотели и къщи са пълни. Плажа е препълнен. Хората въртят Гърция с България за море. Отидете да видите. Какъв туризъм са ударили незнам какво са тези статии.

5

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна удари туризма там където е калпав.

4

Анонимен

преди 1 година

До 1 ви. Аз лично очаквам Масови протести Срещу ЕС в Брюксел май вече точно тази късна есен! Тези в Брюксел,подцениха гражданите на ЕС и прокараха и прокарват чужди интереси! Вече е Задължително Преструктурирането на ЕС и належащи реформи там! А именно смяна На политици и политики! Няма да им се размине! Никого,не сме упълномощавали,да води " подобна политика" там!-:((( Чашата преля отдавна!!!!!

3

Някой си

преди 1 година

Туризма в Източна Европа си е ок мисля!-:) И никой не му пречи! Ето ние примерно,тук на морето е пълно с Украинци,живеят си спокойно,работят си спокойно,пазаруват си спокойно! Та "помагат" хората за икономиката ни!-:))) Е миналата година ги виждах тук като " туристи" а сега,като постоянно пребиваващи по Черноморието ни рсботници!-:)!

2

Ха ха

преди 1 година

Ердоган каза, че с Путун са се договорили да търгуват в РУБЛИ, като увеличават стокооборота до 100 мулиарда годушно. Издават банкови карти Мир, за да е удобно на руските туристи в Турция. Швфовете на централните им банки са имали работна среща. Та за Турция криза в туризма няма, напротив... Криза е за послушните ***... Като нас.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами чрез глупавите санкции на ес..