28

БЪЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО

преди 1 година

...ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА РУСКИТЕ КАПРИЗИ И ИНТЕРЕСИ , НИТО МЯСТО ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ НА УБИЙЦИТЕ НА ПУТИНОВАТА АРМИЯ!---БЪЛГАРИЯ ---НЕ Е КРЕПОСТНА ДЪРЖАВА НА РУСИЯ , ЗА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕЙНИТЕ ФИНАНСОВИ ЗАКОНИ И ЕНЕРГИЕН РЕКЕТ !!!!---РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ --ЗАЩОТО ДОРИ ЛЕВСКИ Е УБИТ ПО ЗАПОВЕД НА ГРАФ ИГНАТИЕВ , КОНСУЛА В ИСТАМБУЛ ПО ТОВА ВРЕМЕ!--/последните исторически разкрития го доказват /

27

Каквото повикало....

преди 1 година

ВОЙНАТА УДАРИ ТУРИЗМА... Смешно е - ние сами се ударихме ,и то не само по туризма. Вместо всички руски туристи да идват приоритетно в България, кадето да бъдат посрещани с ефтини и качествени услуги благодарение на евтините газ, горива и ел. енергия, ние избрахме да бъдем по *** и от евроджендърите и силно надупени кък Краваристан. Това е началотоо на съсъпването на туризма. Отдавна западноевропейци не идват в България. Сега ще изгоним и тези които все още идваха.ЧЕСТИТО псевдо-ДЕМОКРАТИ!

26

Българка

преди 1 година

В Турция криза в туризма няма. 10 милиона руски туристи. Издават им специални банкови карти, за които се договориха централните им банки. Плащат без проблем и всички са доволни. Кризата е за *** като нас, послушни и наведени.

25

Анонимен

преди 1 година

И къде са евро ценностите да ни подкрепят с малко пропаганда сред населението си, че няма нищо страшно и да дойдат тук на туризъм! Или ценности се изискват само от нас!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна удари единственно туризма в Крим.

23

Анонимен

преди 1 година

Нищо никъде не е ударило. Трети ден съм на Слънчев бряг. Гмеч от народ . Повечето са рускоговорящи и изключително нахални. Не ги понасям. Главната улица е някаква комбинация между Илиянци и бит пазара на Горни Богров. Това курорт ли е или тържище за китайски стоки. Това повече няма да си го причиня. Егати скапаното море имаме. На година или по дивите плажове или в чужбина.

22

Анонимен

преди 1 година

Що ЕС не сложат още нови санкции? Нещо им свършиха санкциите!

21

Нищо

преди 1 година

не е ударила войната-златна мина за спекуланти, далавераджии и хайдути. Войните удрят само ония, които работят и са почтени граждани. Те-войните и затова ги сътворяват.

20

Анонимен

преди 1 година

Оксанка плажува, ама кой и праща плажа?

19

Ламята

преди 1 година

Никак!Оксанка плажува,Микола воюва.

18

Анонимен

преди 1 година

Джули очаквала да прекара уикендите си в полската столица в разглеждане на забележителности, разходки из парковете и хапване на пироги. Как ли тя си ги хапва тези пироги? Та пироги са тесни индиански лодки?!

17

Ангелов:

преди 1 година

За какво да говорим? За най-голямата почистваща операция в историята на човечеството, която е в същото време първата тераформираща операция в историята на човечеството - на собствената ни планета дето за малко да я изпържим. Процес на Ангелов - всички нефтени, газови, шистови находища и извадена та от тях суровина променя налягането на земната кораааа и създава вакуум където в тези дупки се засмуква вода. Пример Тексас - жадни ходят, вода газят под земята. Листна маса вместо водата и става едно.

16

накратко как

преди 1 година

ЕС запрати санкции, а те като бумеранг го шибнаха в чатала! Свиха му покупателната способност и туризма се сецна!

15

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън. Войната в Ук може да се отрази на туризма в страни като Бг, а не в страни като Полша. Ако там има спад, причината е друга.

14

Анонимен

преди 1 година

Чехи и поляци обаче нито един. Словенци рядко . Ама руснаци гмеж. Немци чат пат.от Гюргево и Букурещ всичките тука

13

Анонимен

преди 1 година

Туризмът е засегнат благодарение на лъжлива та пандемия, обявена от терористите на сзо.

12

Електричар по чернот

преди 1 година

Тая година наще оператори удариха кьоравото. Без майтап. Ама не от българи. Българите ср .статистичаските, не програмистите, я копат я я поливат домати я мажат стени с боя я за риба. Или табла пред блока с бира от махленския дюкян.

11

До 93ти набор

преди 1 година

30 годишен си и се оплакваш, че можеш да учиш, пътуваш и работиш навсякъде в Европа? А също си мислиш, че родените през 70те са старци? Та те са 50 годишни и работят, пътуват по света и учат. Ти ако на 30 си мрънкало и ти е черен живота, не знам какво ще правиш на 50. Хахахахаха

10

Питер бос

преди 1 година

В супермаркетите пет мутри собственици дремят навън и си пият ичкоята . Вътре двайсет украинци работници и двама клиенти. Цените само на цигарите реални другото по три до пет пъти отгоре.

9

Супер

преди 1 година

Според статията само България не е засегната и по морето гъмжи от руски и беларуски туристи. Браво!