20

Ясен Желязков

преди 1 година

Давам акъл на поддръжниците на Съветска Русия. Не си губете времето да пишете тук, ами обръщайте всички налични пари, активи, имоти само и единствено в руски рубли. Ще видите, как ще спечелите милиарди. Все още пазара не се усетил, но до дни курса на рублата ще надмине швейцарския франк. Тове ще е сделката на живота ви. Давайте!

19

Факт

преди 1 година

Когато държавата с 2 по големина армия в Нато се дотовори с Русия за каквото и било говори много за "единството" в Нато и Европа.

18

Анонимен

преди 1 година

17 може би трябва да се сетиш че ние плащаме милиони евра на Ердоган да държи мигрантите там уж.

17

Анонимен

преди 1 година

Майдани при Ердо не минават.

16

Анонимен

преди 1 година

***, пак ли си в нервна криза? Какви са тия никове разцеп майора алабала? Ей такива като теб търкат наровете в истанбулският затвор. Кат си мноо отворен ставай гюленист и отивай да го сваляш. Какво си се разпискал тука?

15

Анонимен

преди 1 година

Е нас к'во ни интересува с какво плаща единия хей на другия, ако искат и в кубински песота да се разплащат

14

Анонимен

преди 1 година

Над десет години все чакаме САЩ да видят сметката на Ердоган, преврати, срив на лирата и каквото се сетите. После Путин като му удариха самолета щеше със санкции от домати и руски туристи да го сваля. Все ще му виждат сметката на Ердо докато не се пенсионира като президент.

13

Хора

преди 1 година

Всеки си гледа интереса и търси евтиното.....само ние робуваме на сащ и плащаме пре скъпо.Ако газа найстина поскъпване с 60%от другият месец това ще е катастрофа и трябва да се обяви извънредно положение в страната.

12

МАЙОРА

преди 1 година

Значи и Турция е вражеска държава за раССия! БУХАХАХАХАХА

11

ЕРДОГАН СЕ СМИЛИ

преди 1 година

Над Путин......

10

До 9

преди 1 година

Продавай долари и купувай турски лири и рубли. Аз си купих венецуелски песос и само чакам едно песо да стане 1 долар и продавам. Имам към 700 милиона песос.

9

Анонимен

преди 1 година

Доларът лека полека си отива. Турция няма ли атлантици да се скара на Ердоган?

8

Разцеп Гъзсъдран

преди 1 година

Чакайте сега Турция вражеска страна на русия ли е или на запада? Или само частично? Ердоганя го раздава тарикат и мъдър политик а всъщност е дребното лaйнце което се опитва да седне с един rъз на два стола. В децката градина това свърша със сядане на пода.В голямата политика такива упражнения свършват значително по-зле. На Ердоганя специално помияpите ще влачат чеpвата в прашоляка на турско-иранската граница.

7

Анонимен

преди 1 година

Те и другите от ЕС плащат в рубли, но не потвърждават.

6

ПроСоТо

преди 1 година

А!...Че той ноопрос за оказа тоя Ердо бе!...Вместо да бие два шамара на Путин,къкто направи нашия КРЕ ТЕ НОИД, "Кирилчо",фанал да му угажда с тия рубли!..Ама кво да праиш?..-Зер Ердо не е свършил в Харвард..

5

Анонимен

преди 1 година

Ердоган плаща в рубли, а нашите хлебарkи искат да разтоварват в Турция втечнен газ, който ще бъде миксиран с руския газ платен с рубли от Ердоган. Къде е Киро на Кирия? Германия, Франция, Италия, Австрия, Гърция плащат руски газ. Само Киро Кеша и Асен мошеника искат да има посредници. На 7 милиарда са комисионните за газ за 1 г. по схемите на Киро и Асен.

4

Анонимен

преди 1 година

До 1 ако почустваш студ през зимата можеш да одиш в Турция на топло.

3

Тато

преди 1 година

Няма проблем! Важното е,че ние като острие на задокеанския кр.ав.арник ще накажем лошата Русия и ще й покажем кой е шефа

2

Анонимен

преди 1 година

Браво така пенсиите в Русия от 85 рубли ще се качат на 86 рубли.

1

Анонимен

преди 1 година

Ердоган се оказа най-глупав. Сега на фессоввете ще им е горещо зимата. Нашите КирчоКокорчо се оказаха най-хитрите, няма да има жеги по апартаментите зимно време и ще се диша нормално.