80

Тошо

преди 1 година

Това е ържава балансьор, тя е винаги в златната среда!Налага се да го прави, защото 80 000 000 население треба да се храни!Въпросът е ние какво правим и учим ли се от съседите ни !?Аз например съм пестелив на тока, водата и т.н. но въпросът е че не бива да се отказваме лесно от руски газ, да го намалим да, но не и отказ, това ще е зле за нас!

79

Анонимен

преди 1 година

Турция не е в ЕС.Ако иска да плаща в замундска валута.

78

До 77

преди 1 година

По добре, отколкото да я горят газта, защото сега това правят.

77

А после ще

преди 1 година

препродава същия този газ на двойна цена и всички евролиберасти ще пищят от удоволствие, че газа вече е демократичен и ще плащат и ще прославят султана...Евроценности, сър!

76

Анонимен

преди 1 година

Докато НАТО и Русия, с любезното съдействие на Зеленски, си разделяме Украйна на две, некои бунаци се заблуждаваха, че НАТО е противник на Русия. Помислила си раята, че олигарсите ще си организират война в името на свободата, хахаха. Надявам се проатлантиците и русофилите осъзнават, че вместо да излязат да протестират срещу войната те пригласяха на едните или другите. Пригласяхте на цирка създаден от онзи 1% от който уж се възмущавате. ;)

75

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията ще е, хартия за газ, с тая инфлация на турската лира.

74

До 68

преди 1 година

Рублата никога в нейната история не е била 125$.

73

Анонимен

преди 1 година

До 89 Нане ВутеНяма си защото тамв няма НПОта на онаяМърша сорос да финансира такиваБоклуци

72

Не ни подценявайте.

преди 1 година

Аз не разбирам. Когато отидеш в агенция за недвижими имоти, цените са в евро. Хем си в България, хем лева е официален. Защо газа да не се изчислява в рубли?

71

Смях горчив

преди 1 година

Заради егото на плюшения ястреб Асен Василев и за Киро, дето баща му бърка жълтите павета с родителска среща, само ще мизеруваме и злобеем. И двете дейности са част от националната ни характеристика. Но малко разум, няма да ви е излишен.

70

мозък-личинка

преди 1 година

Предлагамна дърдоковците които искатда се "откачат" от Газпром, ведага да се откачат и от Софийска вода, Електрохолд, веригите за храна, здравната каса и градския транспорт, монопола на плажа и любимия ресторант. Така ще е по-убедително, ще си се върнете в Козия рог, битово. Чухте ли кокони-атлантички и киряковци-анализатори?

69

Нане Вуте

преди 1 година

Бедните турци, те си нямат корифеи на атлантизма като Бабикян, Инджев, Дайнов, Надето, Ленчето, Катето, Мони и Вики, и безброй полайващи от сутрин до вечер Десита, Ккита и Мимета. Корифеи на кариеризма и подмазването.

68

Ум царува..

преди 1 година

Ум царува, ум робува, ум патки пасе. А за България ще добавя, Ум ще Мизерува...

67

Ха,Ха

преди 1 година

До 1234Че тя сега заплатата е на ниво средна африканска държава. Ти като не си русофил, а байденомил-слугил от село, това не го знаеш.За заплата гавари, малката личинка.

66

ЕРДОГАН СЕ СМИЛИ

преди 1 година

Над Путин......

65

до 76

преди 1 година

До Е- Не ползвам рубли, нито ги знам как изглеждат. Нито ползвам турски лири, украински гривни, юани, канадски долари. Нито съм русофил. Но ако ми потрябват за да отоплявам и изхранвам семействито си ще си обменя каквото ми трябва без проблем. Други въпроси?

64

1234

преди 1 година

Кажете бе русофилчета, що искате да докарате България до ниво на комунистическа Куба с 12$ заплата.

63

Анонимен

преди 1 година

Питам що децата на русофилите предпочитат запада, те не ми отговарят.

62

Анонимен

преди 1 година

И ква стана тя сега? Нали уж трябваше да наказваме Русия? Да я докараме до просешка тояга? А цяла Европа, а сега и Турция почнаха да ползват Руската валута.

61

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е тарикат върти бизнес и с двете страни не е като наште кавали