218

Пенчо

преди 1 година

Амнести получават парици от Руската империя след като казват на украинците да напуснат нас.места и Руските войници спокойно да влезат демонтират тоалетни ,приберат покъщнина багаж и продъжат към следващия град.ама за падналите Имперски Ракети в болници и училища нищо.Какви подкупи се раздават след като напи държавници искат да ни правят ,,Заддунайска Губерния,,предателството е в Върховете у нас

217

SS

преди 1 година

Амнсети се изявяват като типичен левичарски ***. Как иначе украинците да защитават градовете си. Amnesty International щеше ли да осъди българите за поставянето на противовъздушни оръдия в София по време на ВСВ. Руски оръдия и бомби унищожават украинските градове. Виновна е само Русия.

216

До УПАДЪКЪТ на

преди 1 година

Да уточня: Хърватите имат най-много балкански вариант на Хаплогрупа "I", холандците и норвежците най-много северен тип "I" (не случайно са по-високи)... Балтите и белорусите (Балторусия е старото име) са също "I" и езикът им е много близък до западно украинския и до полския. С други думи - старата Рус (Балторус, днешна Украина, Литва, част от Полша) е била населена основно с хора от хаплогрупа "I", докато племената по степите на днешна Русия (Мокшва, Мордвиния и т.н.) са от съвсем друга еволюция.

215

До УПАДЪКЪТ на

преди 1 година

Абсолютно вярно - хаплогрупа "I" е типична за Украина но никак за Русия. Украинцитея имат и в балкански и в скандинавски вариант. Затова са по-високи от руснаците. "I" се смята за "балканска" и няма никаква еволюционна връзка с "R" от която излизат много "бели" раси, които са еволюция на тюркската, която пък е еволюция на монглската.... Така наречената "бяла раса" е от много разнороден произход. Това не го преподават обаче. Хърватите имат най-много на Балканите, Холандците най-много северен Но всички народи сме смесени.

214

Анонимен

преди 1 година

Русь е имало няколко диалекта, близки до българския, но в днешна Русия се е говорил съвсем друг език! Днешният руски е форма на старобългарски, обогатена с думи от други народи - като глазки (камъчета на полски) папа (френско)... Чуйте видеото ВОТ ОН - ИСКОННЫЙ ЯЗЫК РОССИЙСКИХ ПРОСТОРОВ! на историка Александр Палий. Нищо общо с т.н. "славянски" езици! Друга генетика, друг език, други обичаи!

213

малоумни

преди 1 година

русофили, на върхът на простотията са

212

УПАДЪКЪТ на

преди 1 година

България е"заслуга"на простотията русофилска!В Украйна са открити два пръстена на Кубрат,следователно украинците с по-близки до българите отколкото до омразните болшевики!Когато българите и Кубрат са биле там вещицата Русия е нямала"хабер"да съществува!Срещу кого сте бе русоглупци,срещу самите себе си,сами ли падате на колене пред един окупатор,завоевател и агресор като измитате членството си сред интелигентността на света - ЕС?Защо всички народи се стремят ако емигрират да е в ЕС,а не в Русия ?

211

Боже колко

преди 1 година

са биле тТъпи и неграмотни русофилите ? Руснаци и украинци биле един народ, все едно турци и българи да са един народ ? Говорели един език, какви ***, да не се зачита украинския език, а само наложения насилствено руски ? Някой замотан русофил да ми каже комунистическа държава в момента с по-добър стандарт от о-ов Гуам ? Впрочем русофили чували ли сте за тази о-ов и под каква юрисдикция е ? Комунист - това е нещо зловещо, носещо само нещастия и вреди !

210

Анонимен

преди 1 година

АМНЕЗИ да си спомни кой е агресора!

209

Анонимен

преди 1 година

Организацията за защита на човешките права Амнести да не отрича човешките права на украинците да защитават домовете и родината си!

208

Ачо

преди 1 година

И Амнести ли е с Путин!? Тежък шамар за киевския лилипут!Да видим докога тъпите ни управници ще скачат заедно със Сорос и Ко!

207

до 230 от славянин

преди 1 година

''Не ми сравнявай "янки" , народа на Украйна е руски, пак повтарям - руски, и украинци и руснаци са братя и една и съща кръв,'' Ами аз това подсказвам бе, умник, че руснаци и украинци са един и същ народ! А един народ може да се състои от много националности! Написал съм и то пределно просто и ясно, че като ''смениш чипа'' на част от един народ, че другата част от същия народ му е ''най-големия враг във Вселената'', можеш да скараш и сбиеш двете части на този народ за векове напред!

206

юлиян

преди 1 година

До ВъпросАко направят едно генно изследване,мисля,че даже е правено,резултатът ще покаже само едно,че руснаци и украинци са един народ,една племенна група,една кръв.Всичко останало са болни амбиции,кой е по.Ами руснаците са по.Славна история,велики победи и всичко.Украинците са по-големи майстори и любители на сланината,чесъна,изобщо на домашните наденици и мезета.Има един клип;''Ой,хто пье,тому наливайте''.Потърсете го в ЮТУБ.

205

Анонимен

преди 1 година

Е, то все едно да им кажат да капитулират. Няма до момента нито една битка извън гоадовете. Защо ли? В отговора ще видите и как ще свърши войната.

204

до 227 от славянин

преди 1 година

Т. нар. украинци говорят и знаят перфектно руски, много от тях са с типични руски имена, но определени заинтересовани сили пред последните стотина години толкова успешно са им сменили чипа, че те ''в никакъв случай не са руснаци'' и руснаците са им ''най-големите врагове във Вселената'', че трябва да воюват с тях завинаги!

203

Слава

преди 1 година

Най накрая светът започна да проглежда бавно но уверено да вижда истинските лица на терористите във киев!!! запомнете добре какви злини сториха на Европа Бандеровците защото скоро няма да чуете нищо за тях лека им пръст!!!

202

Анонимен

преди 1 година

До славянинНе ми сравнявай "янки" , народа на Украйна е руски, пак повтарям - руски, и украинци и руснаци са братя и една и съща кръв, а войната при "янките" е била от различни националности и също французи и англичани са воювали един срещу друг, дори черни, а не един народ и братя, то и самата дума "янки" , произлиза от холандците, а не от американците!

201

Анонимен

преди 1 година

Тия от "амнести" много си отварят човките, някой трябва да им даде урок по демокрация ...

200

до 225 от славянин

преди 1 година

''украйна'' буквално означава ''покрайнина''! Покрайнина на Русия, не на сащ! Само че определени шмекери тъпо и упорито искат да ни убедят, че ''украйна'' означавало нещо нямащо нищо общо с Русия! Проблемът на тези шмекери е че са прекалено т.пи, за да могат да лъжат интелигентно и лъжите им да ''хващат дикиш''! Простият не може нито да говори истината интелигентно, нито да лъже интелигентно!

199

Анонимен

преди 1 година

До до 222 от славянин Не се мразят и не воюват руснаци и украинци, това са лъжи, махнете се от Украйна чужденците и ще има мир и благоденствие, Киевската власт, години наред убива всички, всички, не само украинци и руснаци, но и българи убиха там, унарците и другите народи са угнетени и в окови, изгориха дори български знамена, тази фашистка власт, трябва да се маха, не само заради самата Украйна и Русия, а и защото пречи на цяла Европа и нашите държави!