73

анонимен

преди 1 година

само ний ще останем предани на американските вампири.....ако не се осъзнаем навреме

72

До 34

преди 1 година

Пич я се опитай да кажеш нещо срещу режима на Зеле,бобика и хунтата веднага ще те прибере, изтезава и убие. То бива бива да не разбираш нещата *** чак толкова. Който е цивилен и не е съгласен си мълчи,който е известен иска-неиска трябва да се съобразява с престъпния режим, нещо трудно има ли в това за разбиране?

71

Анализатор

преди 1 година

С китайците е свършено.

70

Анонимен

преди 1 година

Пуснах няколко скрипта на red hat към митниците и разбрах че три клана от ДС на БКП управляват Българските митници. Положението е отчайващо. Много се краде от мутрите в България.

69

Анонимен

преди 1 година

Хихихихи. Климат? Китай чади като комин с въглища от ДЕСЕТИЛЕТИЯ, а наркотиците са част от държавните финанси на ВСЕКИ диктаторски режим. Щях да се развеселя повече само, ако Китай беше казал, че прекратява съвместната си работа със САЩ по правата на човека. Уйгурите сигурно също биха одобрили.

68

Анонимен

преди 1 година

Къв го държат кривоносковците из китайските провинции?

67

До Китаец

преди 1 година

Сега тези суровини, ще ги даде на Русия!

66

Анонимен

преди 1 година

Хора, учете китайски официален, нема да сгрешите!

65

Много

преди 1 година

е добре Русия! Няма кино, няма Уимбълдън, нама световно по футбол..... И, както казва,, Кръпката-нямааа бираааа

64

Анонимен

преди 1 година

red hat-червената шапка не е безплатна, но не е комерсиална. Много четене и писане трябва. Не е за мен, а за млади програмисти.

63

Китаец

преди 1 година

Китайците не са ***. Не знам защо се крият новините, че Китай спря на деня суровината за чипове на производител Н1 Тайван, която те нямат. Catl замрази завода за батерии в Щатите. Всички доставки за Apple са спрени. Всички договорки са спрени. Китай разполага с 85% от редкоземните метали и ги продава само като произведена стока. Затова производствата са там, а не щото им е евтин труда. Кой яде шамарите според вас?

62

Не разбираш

преди 1 година

До Не рсзбирам Китай има собствена операционна система - Red flag, която е линукс базирана. Май беше някакъв редхат, не съм сигурна; ако чете някой линукс фен, да каже.

61

Дедо

преди 1 година

Когато през 1972 година,Никсън посети Китай и им предложи нови технологии и модернизация, никой не го гонеше. Но тогава китайците се хранеха по веднъж на ден,а сега ако икономиката им рухне,кой ще ги нахрани и облече?? На някой му е слаба математиката, но не съм аз.

60

Анонимен

преди 1 година

не си мислете, че посещението е случайно, възможно е да е прекарвала голямо количество пари и/или наркотици. както и да е осигурявала транспорт на някой терорист в едната другата или и двете посоки

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Щом се прекъсват воените комуникации по морската безопасност, скоро може някой случаЕно блуждаещ в Тайванският пролив американски самолетоносач да се окаже на дъното !

58

Анонимен

преди 1 година

Абе слушай, това е един регионален конфликт, и не си струва да занимават целият свят с неговите проблеми.

57

Анонимен

преди 1 година

когато САЩ направи земеделски Китай индустриална сила не отчете, че за разлика от тях Китай има история, много по-голяма на САЩ и имперските им традиции се възродиха именно заради това. Сега много трудно ще се върне обратно, но не и невъзможно, но първо дядо с Ковид трябва да освободи поста.

56

До 66

преди 1 година

Ми тя пред Боко е беднячка....

55

БЕЗ РАЗЛИКА!

преди 1 година

За Космическа Америка китайските въздухари не се различават от руските...

54

Браво

преди 1 година

Ким Чем,, излекувал" всички пациенти с треска...