93

Хан Кубрат Ротшийлд

преди 1 година

Разказват, че на смъртният си одър Кубрат повикал синовете си, за да им каже нещо важно. Потомците на великият владетел се наредили около баща си и зачакали да чуят последния му съвет. Старият княз им показал сноп стрели и призовал своите наследници да ги счупят. Колкото и усърдно да се опитвали да изпълнят заръката на никого от синовете това не се отдало. Тогава Кубрат развързал снопа и започнал за чупи стрелите една по една.

92

Bob

преди 1 година

Все едно само американците ще са потърпевши от климатичните промени.. Смех

91

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НИКОЯ СВОБОДНА СТРАНА НЕ ЖЕЛАЕ С.А.Щ. ЗА "ПРИЯТЕЛСКА " ДЪРЖАВА.

90

Анонимен

преди 1 година

АМИ ТАКА ТЕ, КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ НЕ ВЪЛНУВАН ПЛИТКОУМНИТЕ КИТАЙЦИ, В ТЕЗИСИТЕ НА МАО НЕ ПИШЕ НИЩО ЗА ПРОМЕНИ В КЛИМАТА

89

Анонимен

преди 1 година

Бабата-турист е ба мамата на мира. Дедото-велосипедист вече няма нито гуми, нито спирачки, да му мислят околеите.

88

България трябва

преди 1 година

да скъса със САЩ също !!!

87

Анонимен

преди 1 година

До 104Имат 45нм. Но и с това не са назад от ЕС

86

Анонимен

преди 1 година

Чипове без машините от Холандия няма как да има. И да вземат Тайван ще поработят половин една година заводите и после? Китай със сигурност има добри технологии, но едва ли са под 50nm.

85

Анонимен

преди 1 година

Смени, като спр ишлямето, американеца с какво ще го замести? С гей парад? Какво ще произвеждат без Китай освен оръжие. И *** не могат да си шият сами.

84

Мечо Пух

преди 1 година

Тайван не е някаква прищявка на Китай, не е и заради идеологията. Както и САЩ ги пазят не заради демокрацията. Всичко е заради чиповете. Тайван се това - чиповете които всички искат и никой не може без тях

83

Републиканец

преди 1 година

Глупоста и самонадеяноста, т.е., п.остотията, на Дем. партията е безкрайна като Вселената! Пита се какво постигна изкукалата бабишкера като отиде в Тайван? Какви полза принесе на Щатите и Тайван? Какви са "плюсовете" (дето ги няма) и колко са минусите???

82

Алекс

преди 1 година

Колко ще продължи късането? 2 или 3 дни.Китай е силно зависим технологично от САЩ.Чайниците ще пострелят,ще отчетат дейност и ще се кротнат.

81

Анонимен

преди 1 година

За да произведат това което купуват от Китай, САЩ трябва да го продават три пъти по скъпо на вътрешния пазар. А тогава никой няма да може да го купи.

80

Анонимен

преди 1 година

Тая баба на снимката е много противна и да каже мъжът и как облажи от закупуване на акции на технологични компании а сигурно покрай войните,които САЩ предизвикаха в Украйна и продължават да наливат пари и оръжия в близкия изток,сигурно човека се е подсигурил и си е купил акции и от разни фирми производителки на оръжие. Затова тая обикаля насам натам като калинка да разпалва конфликти. Колкото повече толкова по-добре нали не Нанси??

79

до 90

преди 1 година

А от кой ще купуваш зарзават ако не от зарзаватчията?

78

…!!

преди 1 година

Великите сили си играят игрите на геополитиката, а другите вместо да се занимават с потъването на кораба, разсъждават!

77

Анонимен

преди 1 година

Китай с нищо не може да привлече на своя страна жителите на Тайван и това е основната трагедия на китайските комунисти.. Ако САЩ разсъждаваха глупашки като Русия отдавна щяха да провоцират референдум за независимост на Тайван от Китай по примера на фейк референдума организиран от Путин в Крим.

76

Анонимен

преди 1 година

Единственият губещ от късането със САЩ е Китай. Това е все едно зарзаватчията от когото купуваш зарзавата да скъса с тебе който си най-големият му купувач.

75

Реалист

преди 1 година

45% от Китайската икономика е свързана с Щатите, и 27% с ЕС! Къде са тръгнали чайниците! Срещу Япония и Щатите ли! С Русия Китайската икономика е свързана с около ...2%! Ако Пекин са готови на война, за американците е далеч по-добре тя да се води на хиляди мили от тях! Това не е Украйна, да се моли за оръжие до 80 километра!

74

Анонимен

преди 1 година

Посещението на Пелоси беше ярък намек към Китай,че световния доминант се намира в Западното полукълбо и никакви заплахи,военни демонстрации и късания на договори не го плашат.Другарят Си сигурно е разбрал, че не става дума за просещия клетник Путин,а за световния шериф,на който не можеш да вдигнеш висок тон,без да получиш удар в зъбите.Разбра и, че желания роден Тайван никога няма да бъде изпуснат от контрола на САЩ, за да не оставят на Китай да стане монополист и в производството на чипове.