11

ПРО100СТИ РУСОФИЛИ..

преди 1 година

СКОРО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА С АФРИКАНЦИ - "ПОДАРЪК" ЗА ВАС ОТ ПУТИН....... ЩОТО СА ВИ МАЛКО РИМЛЯНИТЕ-ДА ВИ РЕКЕТИРАТ РОДИТЕЛИТЕ ПО КЪЩИТЕ......... ВРЪЩАЙТЕ БОЙКО НА ВЛАСТ-ДА СТЕГНЕ ДЪРЖАВАТА....

10

към 13

преди 1 година

а ти трала ла, торбичката и в сладката америка да чистиш клоз-етите на янките!

9

трололо

преди 1 година

Хаха, рушките *** как са ги активирали. Фъргат се като Матросовци. Абе, жалки същества. Що не си събирате чемоданите, и на вокзала, и към на майка ви...москвата. Ще тролите оттам, работата ще върви.

8

Анонимен

преди 1 година

Руснака е *** не се спира пред нищо

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко на този свят е преходно. НАТО бяха модерни, силни, но вече е време разделно. Макрон и Шолц нали обикаляха Африка до вчера? Какво против африканците имат, нашите западни партньори, че африканците трябва да прескачат огради в Русия и Беларус? Нали сме "citizens of the world" и бяхме против многополюсния свят? Хайде покажете им на новодошлите, че сме едно цяло и им намерете работа и домове. Отворете си сърцата за ценностите, които изповядвате джендърчета итаче си оставате либерали, ама ндуми

6

Анонимен

преди 1 година

Нормални неща за всяка империя. Всички, които не се оправят в собствените си държави фодят натам. Първо в империите започват да се излива интелекта, после започва да се търси работна ръка за да го обслужват и така започва наплива от ниско-образовани. Така се разпадат всички империи през годините като най-пресния пример е СССР. НАТО и Е.С. са в своя зенит. Модата е БРИКС и ще си проличи в следващите 20 години. Колкото по-бързо се напусне потъващия кораб толкова по-добре. Пример - Англия.

5

Империя на злото

преди 1 година

А бе, а защо така не искат да останат във "великата" Рус?

4

Анонимен

преди 1 година

Руските нацисти използват вече и държавен трафик на хора като инструмент за тероризма си.

3

Анонимен

преди 1 година

Да има хиперинфлация чия операция е?

2

Анонимен

преди 1 година

Кажи им че ще ги пратят на фронта , ако не в Урал . И гледай какво става.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво дестабилизиране, нали не сме расисти и сме либепали? Ако ще живеем в комунизма и ще затваряме границите е по-добре да сме на страната на държавите с повече ресурси, нали? Или ще приемаме имигранти или ценностите на НАТО не са нищо истинско, а просто миражи. Сега всички прозападни *** искам да си сложат усмивката и да повтарят дружно мантрата на проатлантиците - "We are citizens of the world" ;)