51

Хюго Бос

преди 1 година

На фронта да ги пращат!

50

necromant

преди 1 година

съвсем скоро есср ще рунхе завинаги, както това стана със ссср, всички имперски съюзи са обречени на разпад и забрава..

49

Анонимен

преди 1 година

Ами завързаха войната в Сирия за да потекат потоците мигранти към Европа, сега започнаха с Африканците. Искат да разрушат стара Европа и да си направят Евразийския съюз "от Лисабон до Владивосток".

48

Анонимен

преди 1 година

Тия поляците докато не ги омаризят няма да се успокоят.

47

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сами си го набиват,, тия като теглят по няколко на дашните наташки и след 9 месеца половин русия ще са мулати

46

ехааа

преди 1 година

Преди дни шефа на Полското външно разузнаване е бил принуден да подаде оставка след като е бил ;сготвен; от Руските служби

45

факт

преди 1 година

Лудостта масово превзема фашистка Европа.

44

Петров

преди 1 година

нато не може да бъде дестабилизирано. желязната българска натовска армия с шест съветски изтребителя и ангел "рамбо" джамбазки като щурмовак са гаранция за натовската мощ.

43

Коментар

преди 1 година

А стотиците хиляди нигри като толкова години преплуват Средиземно море с кораби и лодки и на бреговете в Гърция,Италия,Испания,Франция и т.н. ги посрещат с отворени обятия,цветя и рози какви са?Те не са хибридна война значи!?Мухаха!Пак Путин им виновен на толерастожендеразстите!

42

Анонимен

преди 1 година

Аххаахахаххахахахх. Значи Меркел и цялата *** от Брюксел са част от хибридната война на Русия

41

САМО В РУСИЯ

преди 1 година

САМО МОЩНА, СВОБОДНА И ДЕНАФИЦИРАНА ИКОНОМИКА КАТО РУСКАТА МОЖЕ ДА ПОЕМЕ ХИЛЯДИТЕ ГЛАДНИ И ЖЕЛАЕЩИ ПО ДОБЪР ЖИВОТ АФРИКАНСКИ МИГРАНТИ- ОСТАНЕТЕ В РУСИЯ- НАЦИСТКА ЕВРОПА ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВА, ЩЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ ДЕНОНОЩНО, А ТАКА РУСИЯ ЩЕ ВИ ПРИЮТИ В СЪРЦЕТО СИ. В РУСИЯ Е БЪДЕЩЕТО ВИ- КАТО СЕ ЧУЕТЕ С ВАШИТЕ БЛИЗКИ ИМ КАЖЕТЕ ЧЕ ЕВРОПА Е ФАЛИРАЛА И ИСКАТЕ ДА ВИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ В РУСИЯ.

40

Анонимен

преди 1 година

В Русия и Беларус никой няма да ги остави да лежат на социални помощи и да реват за права, затова бягат на Запад.

39

Анонимен

преди 1 година

АФРИКАНСКИТЕ МИГРАНТИ ДА ОСТАНАТ В РУСИЯ- ТАМ ЩЕ ИМ ОБЯСНЯТ ЧЕ В ЕВРОПА Е ГЛАД, РАЗРУХА И НЯМАТ РАБОТА В ТАЯ НАЦИСТКА ОБЕДИНЕНА ЗАПАДНА ОБЩНОСТ, А ДА ОСТАНАТ В БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ. ТЯ Е СТРАНА С НЕОБИКНОВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ- РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ СА СЕ САМОНАПРАВИЛИ САМИ САМО ЗА 4/8 ГОДИНИ И ЕТО ТИ ВЕЧЕ МИЛИОНЕР МИЛИАРДЕР/ В ОГРОМНОТО МНОЖЕСТВО ПОЛУ ИЛИ ПЪЛНИ СИРАЦИ ОТГЛЕДАНИ В МАЛКИ СЕЛИЩНИ ОБРАЗОВАНИЯ- ДАЖЕ НЕ СА ИМАЛИ И КАКВО И КОГО ДА НАСЛЕДЯТ- ТЕ ТРЪГНАЛИ КЪМ ТОЯ ФАЛИРАЛ ЗАПАД.

38

0808

преди 1 година

На зла круша, зъл прът. Умният ще се сети.

37

Анонимен

преди 1 година

ТЕ ЕМИГРАНТИТЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ СА СТИГНАЛИ В РУСИЯ- АКО БЯХА РАЗБРАЛИ ЩЯХА ДА ОСТАНАТ- ТАМ В РУСИЯ СА НАЙ ЧОВЕКОЛЮБИВИТЕ ХОРА И ПОЛИТИЦИ- ТЕ НЕ УБИВАТ, НЕ РУШАТ- ТЕ САМО ХОДЯТ ПО СВЕТА ДА ОСВОБОЖДАВАТ И ДЕНАФИЦИРАТ.

36

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никакво допускане на руски и турски *** в ЕС!

35

Анонимен

преди 1 година

Едва 914 опита за незаконно влизане в Полша от Белорусия са способни да дестабилизират източния фланг на отан. Тъжна констатация. Оказва се, че да дестабилизираш отан е от лесно по-лесно.

34

???

преди 1 година

И кое му е лошото да се дестабилизира НАТО???Нали западняците се радваха като се разпадна варшавския договор??

33

Анонимен

преди 1 година

Принципа на Русия е ако може на някого да направи мизерия или гадост задължително я прави, такава е природата на тая страна.

32

Анонимен

преди 1 година

Е то ясно,че вече използват мигрантите за дестабилизация.Е като имат руски визи,да ги връщат в Русия или със самолет до Африка.От Африка да си ходят с визите в Русия.А Рашков колко мигранти изпусна не е работа,всеки ден влизат без проблем,от време на време като катастрофират ги откриват или случайно вътре в страната.Не знам как още има места в бежанските центрове.