40

Анонимен

преди 1 година

Феновете на Константинов стават все повече.

39

Маринела Цветанова

преди 1 година

Омбудсман, който защитава интересите на лекарската мафия, но не и интереса на народа. Тоест платен от държавата лобист за частни корпоративни интереси. В никакъв случай това не трябва да бъде допускано! Българските граждани имат нужда от тези финансови средства за да преживеят зимата, а не да се пълнят бездънните джобове на частните лаборатории и Балтовците от големите клиники! В момента в който кранчето секне, Ковид ще бъде забравен, повярвайте!

38

Анонимен

преди 1 година

Два месеца ще ви изтърпим.

37

От Вселената

преди 1 година

Ако трябва да перифразирам оня стар виц: "Честни хора, които не лъжат и не крадат да има на всеки ъгъл", казал Бог и създал Земята кръгла.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз маска не нося. Вие какво ревете като всички сте с маски на 40 градуса в транспорта?! Хайде съвземете се малко. Кой точно ще ви глоби като дори МВР служител не може без специално да е оторизиран със заповед за такъв тип глоба, т.е. не може всеки полицай да ви напише акт

35

От Вселената

преди 1 година

Истината за измислените тестове за болеста "Ковид" в главата на другарката Диана Ковачева станала омбудсманка, загива веднага след като си хапне Боб Чoрба и си направи тест за Пpъцkaне по стените на тoaлeтнитe, след като плати левче за влизане в тoaлетнa!

34

Анонимен

преди 1 година

В разгара на ковид обикновена сестра в ковид отделение във ВМА изкарваше между 3000 и 4000 лева месечно.

33

Albi

преди 1 година

Сега са по моретата докторите, но като се върнат ще трябва да наваксат. И безплатни тестове ако пуснат, ще надуят бройките. А на българите това ни е слабото място-безплатното.Ще се правят тестове сутрин, обед, вечер нали са на аванта.

32

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета, спрете истерията с маските, защото ще задушите хората в тази жега с тия парцали на лицето.

31

Albi

преди 1 година

Значи обикновенния човек трябва да носи *** на 40 градуса, да бъде унижаван, боден, тестван, за да може тези алчници пак да лапат. Така излиза. Той не бил толкова страшен омикроня, обаче мерки трябва да има, за да има бонуси за алчниците. Работата им намаля и почнаха да циврят Хората се усетиха, не искат вече болници. Няма точене на каса, няма бонус, тези ще колабират. Видяха че без омикрон няма печалба.

30

От Вселената

преди 1 година

Докато имаме сребролюбци и ГА3Олизци за държавни глави - есе оковани ще стоим.

29

От Вселената

преди 1 година

"Основите на всяко едно правителство са лъжата, кражбите и насилието" Христо Ботев

28

фейсбук революционер

преди 1 година

ахааахаххахахааххаа за това ли били тези мерки софия за задължителното носене на маски в магазините...за да може доФторчетата да вземат едни 1000 лева върху заплатите си!!!а пък касиерките в търг.верига фантастико ще правят нескопосани забележки за не носене на маски на клиентите си който от техните покупки зависят оборотите на магазините им и заплатите и те ще гонят клиенти че не носят маски и съответно ще са им ниски заплатите....а на доФторите 1000 отгоре щото мислели за здравето ви..народе

27

Анонимен

преди 1 година

Като им спряха Ковид добавката им увеличиха заплатите. Сега искат отново добавка, няма ли да им стане множко? В нито една държава няма Ковид добавки, а само в България. В крайна сметка всички които работим с хора трябва да имаме Ковид добавки, защо само лекарите???

26

бай Тъпчо

преди 1 година

Ееее тая като пчела са облякла бе. Ама кво да каже и тя, нали трябва загриженост да прояви, щото иначе няма развитие на службата... Ама са сетила и тя с какво да си уплътнява времето... Ами то, ковида на що хора хляб даде бе...И професори и доктори, та и Бойчо покрай тех намаза с ваксините, та оше мухлясват неговите, щото никой ги не ще астро-зенеците, пък той все такива взе, да угоди на майката на брюкселската булка

25

От Вселената

преди 1 година

С една дума Тъмата не се различава от Мрака и Лъжата.

24

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената - когато една лъжа се повтори 100 пъти, накрая всички осъзнават че е лъжа. Освен ваксизависимите.

23

Колю фютката

преди 1 година

В края на септември , като минат да наръсят отгоре малко коромид друго ще запеете. Давай моме че да не си плащаме тестовете. И маските ако може. И без това ще ни локшутдаунат и ще ни натегнат зорлем маските.

22

Анонимен

преди 1 година

Абе какъв Ковид ви тресе пак бе??? За какъв ви са тези тестове? Ами дори и Ковид да имаш, този тест ще те излекува ли? Пръскане пари на вятъра... И с Ковид и с Омикрон-все тая... Ще го изкараш и толкова. Ай сиктир с вашите тестове и тъпотии...

21

Башбусмана от Бусман

преди 1 година

Метла да е русо да е.