80

до 72

преди 1 година

Ако ти тече казанчето и капят чешмите си с 3-4 кубика месечно нагоре.С казанчето изпзтих лично,въпреки,че едвам покапваше.Вместо гумата купих силиконово уплътнение и теча спря.За чешмите-керамични врътки. Никъде не трябва да тече. В тоалетната чиния поставяш над водата парче тоалетна хартия и трябва да остане суха.Ако се мокри отгоре-значи тече ти казанчето! Теча ако е минимален не го виждаш!Всички тези ремонти се изплащат за 2-3 месеца от разумна икономия!

79

лекар

преди 1 година

Аз бих предпочел да няма ковид и да не получавам добавки за ковид.По добре беше преди ковида.Сега е много по трудно да се работи.Човек има някакъв предел на силите си.Над предела вече няма качество!

78

не е така

преди 1 година

До До 29 има ги- за който знае да търси и да чете- вижте НРД на сайта на НЗОК , и в същия сайт- методиките и правилата за изчисляване на суми за работещи при НУР /неблагоприятни условия на работа/ в условията на ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА обстановка /каквато вече няма и не е обявявана отново/. Плащанията за НУР са не само за болниците, но и за специалисти и джипита. Четете, и после - ако досега сте вярвали в статистиката за ков. заболеваемостта- ще спрете

77

Мяу

преди 1 година

И "ваксините" трябва да са платени. Който го страх да си ги купи.

76

Анонимен

преди 1 година

Върнете ковид добавките и ги раздаде на всеки на калпак.Даже на моето джипи,затова,че не отговори на телефонно позвъняване не излезе на открито да обясня симптомите си и се наложи аз със симптоми на ковид да влизам в амбулатория да си търся правото на медицинска помощ.Дайте и на него!Чакам декември месец да го сменя!

75

Анонимен

преди 1 година

До 71 Твоите 2-3 лева, моите..на другите 3 те лева се натрупват и се ползват не лично и постоянно,а когато е необходимо и от всеки.Спешната помощ предимно през нощта е за други,но плащаме ти аз...чичо с една дума.Остава да плащам и изобщо да не ползвам така ли да бъде?По добре и по справедливо би било натрупване на средства в индивидуални партиди пенсионни,здравноосигурителни...аз съм за!

74

въпрос

преди 1 година

Каква заплата получава това ненаситно нищонеправещо, дърто блонди на на наша издръжка това?

73

Анонимен

преди 1 година

Също така да се задържат ВИК дружествата да осъществяват метрологичен контрол,а не това да е задължение на абоната,защото абонатът нама право да демонтира уреда.

72

Анонимен

преди 1 година

Омбудсманът да се загрижи за всички правилници,които уреждат дейността на ВИК дружествата и да се спре тази порочна практика на неотчитане през зимата и изравнителени сметки.Исках да ми поставят водомер с дистанционно отчитане,служителка ми заяви,че пак нямало да ги засичат зимата.Каква зима имаше тази година, какъв сняг валя,че да имам теч или да не засичат водата?

71

Анонимен

преди 1 година

До 67 като ти се вижда че тик е много скъпо за 1 или 3лева да отидеш при личен лекар логато ти скимне Не ходи *** на Запад да се консултираш след три месеца минимум

70

Анонимен

преди 1 година

Ами то и пациентите да спрат да ходят при лекаря щот ги боли гърлото и са вдигнали температура и не щат да си правят тестове Да си смучат бонбоните от аптеката и аналгина и толкоз

69

Анонимен

преди 1 година

Няма ковид за населението, не вярват в тази болест , ор къде на къде лакарите да лекуват несъществуваща болест. Да се правят че я няма и криза няма да има

68

Анонимен

преди 1 година

Според уикито, част от работата на омбудсмана: "Обект на внимание най-вече са хора или групи от хора, които не са силни в обществото или са в уязвима ситуация и трудно биха могли да се защитават сами (напр. деца, пациенти, жертви на насилие)." Та в каква точно уязвима ситуация са медиците с празни болници и високи заплати?

67

Бойко

преди 1 година

И тука съм бил с 200

66

НЕ!

преди 1 година

Никакви такива! Тестове никъде не са нужни! Лекарите с 1000 лв. по-мако риск ли ще виждат за себе си и близките си? Изведнъж парите пак изскочиха в картинката :) НЕ и толкова! Стига хранилки!

65

ъъъ

преди 1 година

Да ги върнат, разбира се! Пандемия без край!

64

Не! Стига вече!

преди 1 година

Няма обявени пандемия или епидемии. Няма и добавки. Това е положението. Това им е работата за грип добавки и безплатни тестове няма!

63

Vol'Jin

преди 1 година

Ей новобранец - мисли *** с главата си и по-далече от егото си, че да ти оправям белята не ми влиза в задълженията ...един грешен ход компрометираш изключително готвен кадър ... Айде сега пластичност на обучението и workflow на ниво ...

62

Vol'Jin

преди 1 година

Не бе не е лошо да има резерва, има някакъв потенциал, обаче му липсва здрава основа... Като например 20 години опит ... И не се знае кога някой може да е с травма или с болест... Аз не моем .... Да мине през Дебрадж и догодина го чака приключение ...че тая година ми иде да му избия зъбите!

61

Vol'Jin

преди 1 година

Не моем - да обучавам новобранец тая година, особено тоя новобранец значи да съм цяла година на резервната скамейка и на пейката. Всяка друга година ама не и тая година!