60

Vol'Jin

преди 1 година

Така и така скапаният новобранец се е закачил за настоящия 12 клас, закачете го перманентно - наказание за пробива в сигурността и последвалите щети. Чака те много черна работа Стойчев. Нямам време да обучавам новобранец, особено тая година - закачете му Дебрадж за ментор , защото мен ме чакат десет проблема дето заради Тааашак Цекоов няма кой да реши освен мен! Да иде да види Саурфанг!

59

тъй де

преди 1 година

Безплатни тестове ДА, добавки за лекари НЕ.

58

Анонимен

преди 1 година

Направете тестовете 5 пъти по-скъпи и отрежете всякакви пари по тази пътека на пиявицитте, които висят в болниците и чакат да ви уморят. И повече няма да се чуе нито за заразени, нито за починали от това, защото ще им е по-рентабилно да ги пишат починали от друго. До кога ще позволите да ви правят на майммуна зависи изцяло от вас. Силата е във вашите ръце и обединението прави силата.

57

Да продават Чорапи

преди 1 година

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здраве) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия..А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

56

Кунчев с Кожух

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА..Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ВЪЛНЕНА ШАПКА и ШАЛ на врата...Да видим дали оня оли.гго,френ- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

55

Баба програмист

преди 1 година

Ние бабите реститути програмисти и рентиерки нямаме нужда от помощи за отопление . Ние ходим зимъска на топлите страни. И то без маски на уста.

54

Босия

преди 1 година

Граждани, гнили домати и яйца за тази ! Конституционно е ! Масово тестване и парични стимули са гаранция за нова фалшива вълна .

53

От Вселената

преди 1 година

До 53 Анонимен Забелязал си Истината с Очите си! Тази истина я знаем от десетина години, но никой не си отваряще очите за да види истината и всеки, който никога не е летял със самолет ти разправяше по улиците , че това е водна пара изхвърляна от самолетите. Самолетите изхвърляха Алуминиевите нано частици, които запушват при дишане дробовете! Дробовете се наводняват. Бактерията Бронхопневмония се развива, разболяваш се! Пишат ти Ковид и изгаряне на белия дроб с 100% кислород в болницата!

52

Щирлиц

преди 1 година

Първо си заврете ваксините отзад,после раздавайте каквото искате.

51

Анонимен

преди 1 година

За невярващите в кемтр.йлс.....В последните 2-3 седмици небето е чисто като сълза .......къде са инверсионните следи от самолетите?Метеорологичните условия са еднакви!Няколко дни си лежа на плажа и виждам как самолетите си летят и не оставят никаква следа, а преди за обявят поредният ков.ид пик си оставяха следи и то има следа , спира следата , после пак започва ..Малко мозък и логика трябва

50

От Вселената

преди 1 година

"Светците у нас считат за луди, глупеца вредон всеки почита!" Христо Ботев

49

Анонимен

преди 1 година

Обещали са и награда, или процент.

48

От Вселената

преди 1 година

Истина - толкова много пенсионери вярващи в докторската медицина и побъркани от главозамайващата религия - комунизъм се набоцкаха с лъжата "Ковид" и изчезнаха от този Земен Рай - България! Бог да ги прости! Поклон!

47

Иван от Нови Хан

преди 1 година

Че за какво да им се дават пари? Нито болниците са пълни, нито хората след две години и половина треперят от неизвестния вирус. Който го е страх от ковид, носи маска и се бoцка всеки месец с препарата на чичко Алберт от Пфайзер. Който не го е страх, пие бира на морето, мyшка цаца и гледа мача на Диемата. Мисля, че е време ковидарите да мирясат. Предстоят тежки месеци през които на хората хич няма да им е до техните глупости.

46

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство няма правомощията на редовното правителство. Не може да прави кардинални промени.

45

До 29

преди 1 година

Не се заблуждавайте, че бонусите за първа линия са 1000лв. Отдавна са 2000 лв. Аз да питам омбудсмана защо никъде не са посочени точните стойности на пътеките и бонусите за ковид? Защо ги криете?

44

Анонимен

преди 1 година

Обикновено лицето показва душата.

43

Анонимен

преди 1 година

Бройките нещо взеха да тръгват надолу и мишките се разцвърчаха! Нито стотинка повече за Цирк Ковид!

42

От Вселената

преди 1 година

"Във всяка истина има лъжа и във всяка лъжа има истина" Конфуций! Каква е истината и лъжата в това което казва другарката Диана? 1) Истина - тя иска да ви тества! 2) Лъжа - PСR тестовете са лъжливо измислени тестове, за тестване на нещо не съществуващо! 3)Истина - тестовете струват пари за които плаща народа 4) Лъжа - тя другарката Диана казва, че ще ви тества безплатно, като плащат на докторите и сестрите за тестване с парите на народа! Така че тествайте се безсмислено с безплатни тестове!!!

41

Айде махнете ги

преди 1 година

въобще тия ковиТ истерии,а?!? Усладиха им се ковид бонусчетата и сега всички ще го играем ковидясали!Други болести няма, само от ковит може да боледуваш... Оправете им заплатите, а после правете всяка седмица ревизия да се види кой прибира парите,че не стигат до лекарите!