20

Анонимен

преди 1 година

Изписаха ми аспирин и натспин, които изрично пише в листовките, че не се приемат едновременно, защото кръвта се разрежда прекалено. След първия път ми стана зле и прекратих, казах и на джипито да си знае, той ме гледаше умно. Ей така си ги изписват тия лекарства. Много вода и това е.

19

Анонимен

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА....Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата.....Да видим дали оня - Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

18

Анонимен

преди 1 година

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, оня Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия....А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо)... И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

17

Джендю

преди 1 година

Мойто лекарство за всичко е мъжко млЕко!!!Сутрин , обед и вечер- няма насищане, няма болести.... Еле пък тия здрави спринцовки в Южния Парк -тези доктори там ме бустерират до припадък(Господ твърдост да им дава!)...Бъдете солидарни!Опитайте и вие...

16

Много спорно

преди 1 година

Е твърдението, че ваксинацията срещу ковид ще предпази болните от улцерозен колит и крон. Пример - младо, здраво момче на 16 години, без никакви оплаквания, няколко дена СЛЕД първа игла на една модерна ваксина срещу ковид, развива изключително тежка форма на улцерозен колит! Така че, призовавам всякакви спецове да не подвеждат безотговорно хората с подобни твърдения. Да не говорим, че самото лекарско съсловие е раздвоено, дали при у.к и крон е удачна изобщо тази ваксинация!

15

asd

преди 1 година

Това, че нещо се е случило след ваксината не значи, че има причнно следствена връзка. Такива неща се случват и с ваксини и без ваксини. Този, който се излекувал с аспирин да не дава акъли, защото така подвежда хората. Не всички са късметлии като него. Ако беше толкова лесно нямаше да се мъчим 2 години с тоя вирус.

14

asd

преди 1 година

Най-малко рисково - ваксина.Ако нямаш ваксина и се разболееш - няма накъде. Приемаш каквото ти се даде, иначе губиш...Най-рисково е ако се подвеждаш п форумите, разболееш се и не приемаш и лечение.

13

Анонимен

преди 1 година

Няма друг такъв вирус с толкова много и толкова тежки симптоми. Ако не вземаш антикоагуланти, получаваш тромбоза. Ако вземаш -чака те кръвоизлив. Ако го преживееш, получаваш постковид. . Как да не повярваш, че е биологично оръжие!

12

Анонимен

преди 1 година

Асо забелязвате засилено купуване на аспирин,това е заради краставичките,и друга зимнина.Не се бойте за нас, не го пием.

11

пецата

преди 1 година

хората от 2020та са пуснали purge а вие се пените , на капиталистите не им харесва да им дишате въздуха, все пак планетата е тяхна , поне те така мисляти всичко е един театър в който полекичка да измираме с малко по висока скорост от преди че от 70 години сме само в положителен растеж на населението

10

Анонимен

преди 1 година

Още трябва да ни натискат. Необходим е ботуш на главата за да събуди народа. Засега ни тъпчат с маратонки и понеже е меко ние си траем. Трябва си кубинка та да се сепнем и най-сетне да се изправим. Ще има народен съд но ще е след като ни смачкат тотално. Ще има Априлско Възстание 2, но чак след като осъзнаем, че отново ни превърнаха в роби. Тогава ще се събуди заспалата Българска кръв и пак ще избие отнякъде, но до тогава аз викам да ни мачкат по-здраво, че да дойде по-бързо!

9

Анонимен

преди 1 година

Подхване ли ви бялата мафия с протокола за лечение на ковид спуснат от СЗО, спукана ви е работата. Що народ умориха по този начин! Иде трибунал.

8

Фалшив вирус

преди 1 година

Хванат ли ви на ковид въдицата, тежко ви и горко.

7

Питко Любопитко

преди 1 година

Има ли ги същите тези проблеми при лечение със същите медикаменти на други респираторни заболявания?

6

Анонимен

преди 1 година

Има ли един осъден медик?Няма. За какво е тая статия тогава?

5

Анонимен

преди 1 година

Тъпчете се всички с аспирин, защото личните лекари са некомпетентни и.д.иоти. Изписват антибиотици по телефона, въпреки че няма бактериална инфекция, назначават аспирин против тромби, при положение, че ако човека не е с повишен риск за тромбоза, няма смисъл, но за сметка на това, може да предизвика проблеми в коремната област и точно хора с язви и гастрити трябва да внимават много. България е 20 години назад.

4

До Ельоменат

преди 1 година

Да та светна ли, че само пръженето убива микробите. Заради температурата, да речем. По-скоро драмат е в мат'риЯла предназначен за и олиото използвано при пържене... Колкото до самото пържене, на процеса нищо му няма. Е, пържената попара не е същата като пържената цаца, но... пълно щастие няма.

3

Доцент Тромб

преди 1 година

Давайте смело,бодете се,доста окапаха вече.Защитете се и вие.

2

Ельоменат

преди 1 година

Абе вие бухайте пържено през ден пък нека да е от короната

1

Анонимен

преди 1 година

глупостта не прощава!