40

Анонимен

преди 1 година

До Искра А маските ви сертифицирани ли са? Служителите ти и ти имате ли експертизата да оценявате дали маските са сертифицирани или не? Вие носите ли сертифицирани маски?

39

Анонимен

преди 1 година

Постъпете като австрийската ваксилекарка: яхвайте бустера и с галоп към земите на вечния имунитет

38

Анонимен

преди 1 година

...а една таблетка айвермектин струва стотинки. Подходите на фармамафията, подкрепяна от престъпниците в правителствата е много добре известна и също добре действаща. Има вече десетки хиляди случая репортвани във VAERS. Жалко е че малко хора осъзнават че РЕАЛНО под 1% (ДА ПОД 1 ПРОЦЕНТ) нещастни случаи и случаи на странични ефекти от ваксините се публукуват там. ПОД ЕДИН %.

37

Анонимен

преди 1 година

41, бъбречната недостатъчност и чернодробното заболяване се предизвикват от ремдесевира, НЕ ОТ КОВИД. Много си го сбъркал. Тромбозите, инфарктите, инсултите, раковете идват от ремдесевир и от т.нар. ваксини, не от инфекцията. И да, инвермектина и хайдроксиклорокуина са най-ефективните ДЕЙСТВАЩИ и ЕВТИНИ лекарства с/у ковид. Причината поради която се забраняват е да се налагат прескъпите и опасни сегашни методи - ваксини и ремдесевир. Едно "лечение" с ремдесевир излиза на данъкоплатеца над $2500

36

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирай се за да не се налага да се лекуваш.

35

Анонимен

преди 1 година

То туй ваксина ли е като веднъж ваксиниран ще се заразяваш и боледуваш. Да се ваксинираш веднъж и след примерно след 5г. реваскинация да, ама подсилващи дозички два пъти в годината - не благодаря.

34

Анонимен

преди 1 година

Първо - Ремдесевир не е на Файзер. Второ - Самата ковид инфекция предизвиква чернодробно увреждане и бъбречна недостатъчност. Без лечение умират 6% от хората, а 40% правят тромбози, инфаркти, инсулти. Има вече доста на брой лекарства, както противовирусни, така и от типа синтетични антитела, но са скъпи, пък и имат странични действия. Няма по-ефективна стратегия от профилактиката, а именно ваксинация.

33

Алекс

преди 1 година

Чесън и ракия не предизвикват кръвоизливи.

32

Лекар

преди 1 година

И преди пандемията отделенията бяха пълни с кръвоизливи след прием на аспирин. Уви, всички лекарства имат странични действия. Ваксинирай се, за да не се налага да се лекуваш.

31

До Искра

преди 1 година

Лъжеш. Този случай е плод на твоята фантазия, увредена от третия бустер. Трроли си тихичко в мазето, но да си знаеш, че те знаем кой сй.

30

Искра

преди 1 година

Днес един навлек влязал в магазина ми без маска. Служителите го предупредили, че вече е задължително и му предложили да си вземе безплатно от нашите. Освен че отказал, започнал да се прави на бабаит и да заплашва, да говори глупости и да крещи. Звъннах на полицията и като го пипнаха, хленчеше като момиченце. Ай ще ви се е и антиваксърите пропаднали.

29

Анонимен

преди 1 година

идват избори и ковида пак се завърна- някак си странно изгглежда ! не мислите ли ?

28

ДЕКАМЕРОН

преди 1 година

на Джовани Бокачо: Умните бягат от столицата в усамотено имение и живеят там години, докато 60% от жителите умират от епидемията !

27

Анонимен

преди 1 година

Сега ли разбраха. А къде бяха когато починаха 30 000 Българи от същото лекарство.

26

Sunny

преди 1 година

Аз не разбрах с какво ми навреди ваксината, освен че не се разболях или поне не усетих. Не се разболях и от никакъв друг грип през зимата, а това ми се случваше всеки път. Тази зима мисля да си поставя обикновена ваксина срещу широк спектър грипни вируси. Отчитам липсата ми на ваксинации до сега за много изостанал начин на виждане.

25

MONAD

преди 1 година

Не е само това ремдесевира на Пфайзер съсипва черния дроб. Ваксините не са по различни, ако си здрав, млад, активен човек ваксината ти вреди в пъти повече от ковида.

24

До този отдолу

преди 1 година

Господин или госпожа умен, обясни колко полезна е ваксината на една майка, която стигна до ръба на нервна криза, когато детето и започна да изхожда само кръв три дена след прехвалените ви ваксини! В крайна сметка след тежкото изследване докторите поставиха диагноза Улцерозен колит! А този, който обвинявате, че пише неподготвен, страда от IBD заболяване и е прочел на тази тема доста повече от много доФтори. Разбра ли от в орко!

23

*/*

преди 1 година

Според мен ще е по лесно да кажат кое не е симптом на ковид, защото дотук почти всичко е

22

То

преди 1 година

беше ясно от самото начало, че вирусът, както и всички пишман лекарства и ваксини покрай него са единствено и само за намаляване на населението - бавно, но славно.

21

До Много спорно

преди 1 година

До Много спорноЕдинственото спорно нещо е, не колко си неУмен а трябва ли да пишеш глупости изобщо. Разбира се че има странични ефекти, както всяко лекарство. Но съпоставено с положителните резултати е пределно ясно... поне за тези с IQ над това на мушкато.Отвори която и да е статистика и виж процента починали със и без ваксина и пак ще си говорим господин МНОГО СПОРНО