24

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Най-жалкото е, че по-това време България не проведе операция "Мълния" и не си върна Западните Покрайнини. Беше изпуснат момент "Веднъж на 1000 години"... Но такава е съдбата на доматените републики, управлявани от ***-де-руски агенти...

23

ЧичУ88

преди 1 година

Сърбе на въбе га свършат върбе по пет на нож!

22

Анонимен

преди 1 година

Така става със западналите слуги като Сърбия до 90-те бяха първи галеници на западняците в източна Европа.

21

Анонимен

преди 1 година

До 24 Същото време Кхан Крум Страшни 803-814 г. е владял цяла днешна Сърбия, като ви е оставил да пасете кравите на р.Рашка.)))))))Слаб 2 по история!България по времето на Хан Крум е владеела40- 50 % от днешна Сърбия и не е имала обща граница със сръбската държавица Рашка, тъй като Византия също е владеела част от днешна Сърбия.

20

ВЯРВАЙТЕ

преди 1 година

БОГ може да прости на сърбите само ако вънат окупираните земи на БЪЛГАРИЯ, ЧАКАТ СЛЕДВАЩАТА БУРЯ.

19

Факт

преди 1 година

Днес няма фейк и шоу за наци Украйна явно фашагите бягат по целият фронт.

18

его е проблем

преди 1 година

Егото на сърбите, като югославяни и голямо и затова останаха само сърби....

17

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха, сърбежите умират от яд, че в тази Хърватска военна операция бяха бити и еб.ни. Ако сърбите бяха победили, бедна Ви е фантазията какви хвалби щяха, да се сипят върху сръбската армия и народ, 5 август щеше да е национален празник на Сърбия.

16

Василий ІІ-Император

преди 1 година

Братя Сърби, прочетете пак историята. Началото на 8 век сте били образувание Рашка, на реката дето минавала до селата Ви. Не държава , камо ли империя като Българската. Същото време Кхан Крум Страшни 803-814 г. е владял цяла днешна Сърбия, като ви е оставил да пасете кравите на р.Рашка. После цар Симеон Велики 893-927 г. завладява всичко и Рашка-924 г. и благодарение на неговата милост имате държава. Не споменавайте напразно господ бог Иисус Христос. Със здраве!

15

Анонимен

преди 1 година

Както винаги - най-големите б.....и обвиняват всички останали в собствените си гадости, които са вършели и вършат. И с руснаците така, и със сърбите така. Те и китайците като цяло са такива, но поне с блокирания им интернет не могат много много да пишат навън, ако нямат vpn.

14

Красс

преди 1 година

Не случайно Анри Пози определя сърбите като най- балканци на балканите. И да, не е комплимент. Топ топ ***

13

Анонимен

преди 1 година

До От 19 век насам Никой нормален българин не симпатизира на сръбските убийци.

12

От 19 век насам

преди 1 година

Сърбия има най-противното поведение на целия Балкански полуостров. Всичките й съседи страдат заради нейния шовинизъм. Десетки хиляди избити мъже, изнасилени жени, хора на лагер. Вижте книгата "Войната се завръща" на французина Анри Пози от 1933 година. Ще е хубаво и в Скопие да я прочетат. Парадоксът на историята е, че докато се стреми към съседни територии, Сърбия изгуби сърцето си - Косово. От освобождението насам амо лошо сме видели от сърбите, странното е, че им симпатизираме.

11

Анонимен

преди 1 година

Само макетата още вярват на сръбските лъжи и крият сръбските престъпления.

10

Анонимен

преди 1 година

До 12 Руснаците се опитваха досега да правят същото с България и от 1878 година насам, като ни провесваха моркова Македония, за да ни вкарат в поредната национална катастрофа, докато същевремено помагаха на Сърбия да я анти-българизира. Хубаво е нациите да си обмислят приоритетите, защото с такива морковчета най-лесно се управляват. ОСОБЕНО по-малките.

9

Анонимен

преди 1 година

Получихте си заслуженото ВЪРБИ!Великосръбската идея ѝ беше писано да пропадне. Комплексираните неграмотни сърбета да командват над хървати, словенци и българи. Няма как да стане. Скоро само белгадски санджак, както и си бяхте. Подаръците на съдбата и Франция си отиват един по един.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато повтаряш една и съща грешка много пъти, означава, че не си много умен. Сърбите така и не си научиха урока и не си го научиха. Накрая ще останат с територия само от Белград и окръга. Сърбите са ни идеален пример какви не трябва да бъдем. И какво не трябва да правим.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 "Е такива политици ще затрият Сърбия. Да взимат територия може но като на тях им я вземат обратно не могли да простят." Че те правят и в момента абсолютно същото: наложиха забрана на автомобили регистрирани в Косово да се движат в Сърбия с косовските регистрационни табели, и изискват временни издадени от Сърбия, но когато Косово наложи АБСОЛЮТНО същото, заочнха да стрелят по граничарите и да правят барикади.

6

Анонимен

преди 1 година

Значи, когато сърбите извършват кланета и етнически прочиствания е добре, а когато другите го правят срещу тях е лошо. Правилно ли разбирам сърбина? Ей, затова всички на Балканите ви мразят, сърбетата. Щото сте адски шовинисти.

5

Алекс

преди 1 година

Хърватската армия освобождава окупирана хърватска територия.Къде е престъплението? Сърбите си бяха въобразили,че са нещо повече от останалите народи в Югославия и се наложи да изядат дебелата тояга.