44

Я па Я

преди 1 година

До Време е за хигиенаЗа кое сме се разбрали ,за Западните покрайнини ли???Те трябва да ни се върнат ,сто години минаэа!

43

=

преди 1 година

Когато Югославия се разпадна,всичкото тежко въоръжение остана в Сърбия.И сръбските шовинисти започнаха войни-първо със Словения,но там Италия ги озапти. После нападнаха Хърватия и започна геноцид.Прогониха хърватите от 35% от територията им, грабеха,палеха,насилваха и убиваха.Във Вуковар разстреляха болните и персонала и на местната болница,избиха хиляди.Но хърватите се въоръжиха и с операция "Буря" изритаха сръбските ме.керета от държавата си.Нямало да забравят-такъв бой забравя ли се?

42

Сърбеж за бой

преди 1 година

Нагли и безмозъчни са сърбежите! 5 год, окупирали 1/3 от Хърватия, а после - "що така грубо ни изгонихте!?

41

бай Танас

преди 1 година

Cърбе, вий ако говорите за прошка требе чело ниско да сведете и пред хърватите, и пред босненците, и пред косоварите, па и пред назе...

40

Анонимен

преди 1 година

До45. Войводина не е Сърбия - нито по култура , нито по национализъм като сърбите. По големи националисти - шовинисти от тях са руснаците. Войводина не се интересува от руски и китайски кредити

39

Анонимен

преди 1 година

До 43Освен това и най богатата им земеделска част стана автономна република - Войводина към ЕС. Свободно си получава земеделските субсидии.))))))Пълни глупос.ти, Войводина е неразделна част от Сърбия има някаква книжна автономия, а партията ЛСДВ на Ненад Чанак искаща по голяма автономия дори не може да влезе в Скупщината,и най - важното 65% от войводжанци са етнически сърби.

38

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ни удрят в гръб,заради съединението,но бързо ги обръщаме в бяг,отнеха ни Македония,западните покрайнини.Те са враг!Албанците много хубаво им го слагат!

37

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са с комплекси . Нямат море като другите балканци и това ги изнервя. Освен това и най богатата им земеделска част стана автономна република - Войводина към ЕС. Свободно си получава земеделските субсидии.

36

Krass

преди 1 година

А те, най- големите селяни и балканци на балканите.Напъваха се, напъваха се и накрая се ***.

35

Зозо

преди 1 година

Ами то излиза, че сръбете кой ги хване все бой ядат :)))))))))) Те за това са такива комплексари :)))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ, ИЗКАЗАНЕТО ПОКЛАЗВА, ЧЕ СРЪБИТЕ СА БАЛКАНСКИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ, А НЕ ХРИСТИЯНИ!

33

До Вулин

преди 1 година

НАТО - "На моята врата ли пак чукате?Готов съм да се отзова!"

32

зАз

преди 1 година

Очевидно тежката икономическа криза в САЩ е навлязла в стадий на Рецесия, след като аМериканците са решили да оцелеят за сметка на Европейските си съюзници и партньори, разпалвайки войни и разрушавайки икономиката в/на Европа. Тайванското приключение е част от мащабния план "Контрулируем Хаос" да подпалят и Азия - Япония и Ю.Корея - в огъня на мащабен регионален конфликт, но китайците не се "хванаха на въдицата", напротив сега китайците ще контраатакуват" на икономическия и финансов "Фронт".

31

Анонимен

преди 1 година

Така ли разпалихте конфликта между Косово и Сърбия?През социалните мрежи чрез троянски коне?В България няма да ви се получи!Махайте се с вашите войни!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Време е за хигиена и хора с твоите възгледи и изказвания трябва да бъдат прегледани и освидетелствувани, а тия които са ментално здрави трябв да бъдат напътени към местата за труд и възпитание... тогава и хигиената ще се подобри, иначе бо..клу... ка има свойството да се разпространява ...

29

Анонимен

преди 1 година

Днес няма фейк и шоу за наци Украйна явно фашагите бягат по целият фронт./когато матушьката губи се появяват сензационни статии за Сърбия и Тайван.

28

Анонимен

преди 1 година

Косово да ви превземе дано, сърбежи гaдни

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде да спрете да ни настройвате срещу Сърбия,а?!Няма какво да делим с тях!Много отдавна сме се разбрали с тях!

26

Време е за хигиена

преди 1 година

Само комунисти-интернационалисти и пропаднали панелни кибици-алкохолици, с афинитет към сръПска музика могат да симпатизират на сърбите и Путин...

25

Ген Анте Готовина

преди 1 година

Ако се дървите, пак ще ядете дървото!