46

До 46:

преди 1 година

Такива недоразумения се пишат когато сopocоидите драскате по "лисчета" пуснати от Козяк! За технологията на производство на микрочипове е необходим един газ, който се нарича "неон", ако си учил химия в основното училища. Този "неон" за Тайван идва точно от Русия, ама защо да се хабя да обяснявам на такива като тебе.

45

Анонимен

преди 1 година

До У бре По времето на Студената война имаше една поговорка: Което не става с пари,става с много пари. Бизнесът го интересува печалба, а не политика. И винаги успява.

44

Анонимен

преди 1 година

До 46.. Ама от къде вземат материали за производство?! Нанай сисиций, нанай микро компоненти... Дори и да си бог в производството..

43

Анонимен

преди 1 година

САЩ са като СССП през 80-те управляван от изкукали старци.

42

Карлуково

преди 1 година

"нефт газ и злато нямат тази стойност която имат микроелектронниите компоненти..." -------------- Нефт, газ и злато нямат също тази стойност, която имат медикаментите за лекуване на шизoфрения в тежка форма. Така, терапията ти ще се ограничи само на студени душове и електрошокове.

41

do 42

преди 1 година

Бро, нефт газ и злато нямат тази стойност която имат микроелектронниите компоненти ( на БГ- "чиповете") в момента!!! Те са с цената на платината и фолфрама та дори и по-скъпи. Но това за микроелектрониката на русофилистическите плоски елементи им е "Мътна Индия" така, че просто обяснявам на по-интелигентните, защо е апетитнаа хапка Тайван - с трите най-големи корпорации в света за производство на чипове и микроелентроника!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Да не мислите, че запада и по-точно САЩ, най-могъщата икономически, технологично и военно страна, се управлява от и-оти, които правят неволно разни неща.

39

Анонимен

преди 1 година

"Защо му е на Китай Тайван? Да вземе Русия......" ------------------------------------ Ще вземе също и оная, която те е влачила 9 месеца в дебелото си черво.

38

Анонимен

преди 1 година

""Комерсант" не е руски вестник, а е сopocоидна медия, която се издава на руски език" - Прав си, но "Комерсант" не е в малцинствената група. Огромно болшинство от руските вестници и телевизии са сopocоидни.

37

Анонимен

преди 1 година

Защо му е на Китай Тайван? Да вземе Русия. Има газ, нефт, злато. Ще ни продава газ и петрол. С китайците ще се разберем по-лесно.

36

Анонимен

преди 1 година

Русиянищо не губи а САЩ ГУБИ АКУМОЛЯТОРИ - И ТОВА САМО НАЧАЛОТО

35

анонимен

преди 1 година

американски генерал казва - нищо не става от нашата армия-глезльовци, *** и наркомани!

34

Анонимен

преди 1 година

"Нанси Пелоси неволно подпомогна играта на Москва" ____________________________ В това изречение ме притеснява думата неволно. Вярно, че Нанси е престаряла, но не е деменцирала като байДжо, че да си позволява да прави нещо неволно.

33

Анонимен

преди 1 година

Тая купачабра, даже и в щатите осъждат посещението й в Тайван

32

J

преди 1 година

Това само показва, че всички велики сили. А момента плават в една лодка :) Едните стартират война, за да докарат невероятни печалби на другите от продажба на оръжие, другите пък правят уж глупост, за да дадат зелена светлина на врага да се снабдява с оръжие.

31

Анонимен

преди 1 година

"Комерсант" не е руски вестник, а е сopocоидна медия, която се издава на руски език.

30

Анонимен

преди 1 година

Добър ход

29

У бре

преди 1 година

Тези патриотични коментари от "Комерсант" са смешна работа .Последиците ще са катастрофални - Край на вноса на чипове,чийто най-голям производител е Тайван.А и какъв руски "гръб" може да пази Китай? Там по-скоро става дума за долната част на гърба, чиято съдба е вече ясна,като вица с отвлечената попадия...

28

Анонимен

преди 1 година

ама не разбрахте ли най сетне - мъжа на мумията е вложил яко пачки в nvidia ... и за да печели яко трябва да съсипе тайван ...сетете се как

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 21 Казваш, ако Байдън блокира огромна китайска сума с необезпечени долари които не стават и за тоалетна хартия, на Китай ще му се стъжни ли ? Т.е. ако американците нямата реално нищо, то защо си мислиш че Китай ще страта по изгубени нищо не струващи зелени хартийки ?