146

Така се нарича

преди 10 месеца

о.Тайван,който е Китайски!Тия от всяка област искат да правят държава както в случая на куманските татари заселени в Македония.

145

Така се нарича

преди 10 месеца

о.Тайван,който е Китайски!

144

Мартин

преди 1 година

Тук сериозно има ***, които си мислят, че като САЩ се правят васали малки държави като нас именно заради такива иди0ти като тях могат да направят нещо на Китай и Русия.. че дори икономически.. само да нашепна, че доста голяма част от дълга на САЩ д към Китай.. А двете държави заедно могат да ги сринат със земята за секунди.. От ДБ е хубаво да сменят наркотиците. И по полека с русофобията, че като стане студено и платежно невъзможно ще сте навесени по дърветата. И НАТО няма да Ви помогне.

143

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има Тайван с дъртата бабичка и Русия ?

142

Факт

преди 1 година

Русия е бита карта. Скоро ще се разпадне като СССР.

141

хаха

преди 1 година

До Анонимен (161) - момче, много Fox News и руска пропаганда масово намалява умението да мислиш. По добре недей

140

...

преди 1 година

Александър Попов е една руска ***. Всичките му статии са пълни с полуистини и откровенни лъжи. Няма как да му се има доверие

139

Цаца

преди 1 година

А така, давайте идеи на руснаците и китайците да застанат гръб до гръб, пък после оле мале:-))

138

Анонимен

преди 1 година

Последиците са, че геронтокрацията не води до добро. Вече преживяхме едни синилни старци през 80 те години и беше супер злекойто не преживял това е ще се увери по трудниа начин.

137

Анонимен

преди 1 година

А какви ще са последиците за Тайван.

136

жорето

преди 1 година

Абе днесчето, що *** трийте бе, идиотчета. Кво лошо казах, че й обиваха обувките ли, или че Бидето пада вече колко пъти

135

Хахаха

преди 1 година

Еми тъй ще говори - друго ще стане - китай ще бъде принуден да изтъргува кризата с тайван за да не изпадне от световния пазар кат русия , за русия на никой не му пука вече - потъва :)

134

Аврам

преди 1 година

Каквото и да говорят става дума за пари. Никълъс гръб в гръб а просто бизнес. Със 60% е скочила търговията между Русия и Китай. Докато едни налагат санкции и доброволно се отказват от евтини суровини други правят кинти. И не е само Китай. Турчулята и евреите са лидери в това. Под върховните санкции Русия отчита рекорд в строителството на жилища и основно замъци и имения. Да олигарсите си продават именията на запад и се връщат в Мордор. Същото правят и много други вкл. и у нас.

133

Анонимен

преди 1 година

Как им се ще на руснаците, Китай да им тури вдно рамце. Само дето жълтите ще им турят нещо друго изотзад. Китай може и да се дуе, но много добре знае, че при конфликт със Запада и Япония ще загуби много бързо и най-вече ще бъде върнат в първи клас икономически. Аз лично очаквам в един момент западняците да им дадат Тайван срещу ангажимент да се влючат в санкциите срещу чичо Володя. Просто американците в момента нарочно изострят напрежението, за да имат после разменна монета в преговори.

132

Анонимен

преди 1 година

Тези *** ли са или не виждат че най-голямата опасност за Русия е бил е и ще бъде Китай.На какво си вярват.Как си представят 1,4 милиярдна държава че ще се държи с икономически пигмей( но с атомно оръжие) като Русия.Непрекъснато намаляваща от 130 милиона вече е под 120.Обикновенния трезвомислещ руснак интуитивно усеща разпада на Русия и бяга .Китай ще завземе по руски тертип остров Сахалин.Просто защото китайците са в пъти повече от руснаците.А по късно Сибир до Урал.Горко на Путин.

131

Анонимен

преди 1 година

Щом Комерсант го е писал това ноже спокойно да отиде в кофата.

130

Русобил

преди 1 година

За сега дракона клеца почти безплатно баба Меца.

129

Американ

преди 1 година

До много си заблуден: Дeбилянов, нито американцигте познаваш, нито котайците, но дрънкаш...

128

много си заблуден

преди 1 година

Китаецът е свикнал на две и двеста, ако трябва ще ръфа по една купичка ориз на ден, но ще оцелее, а на американския шо.пар ако му подместиш малко чинията ще си умре от глад. Да не говорим, че във всеки голям град има китайска диаспора и то сериозна, която си е жива спяща клетка.

127

самозаблудата

преди 1 година

ва руснаците е ужасяваща и тревожна за света изобщо. Китай не може да си позволи да загуби Западния пазар,да не говорим за западните технологии. Да си спомним само как могъщата фирма Хуавей -- е изгониха само за една година от пазара на телефоните. И то забележете това е само потребителска електроника. А специалната....