30

До лекар

преди 1 година

Ще ти дам идея къде да отидат болните от ковид, но първо ми отговори изолиран ли е вируса и по какво теста различава грипни от ковидни симптоми. Опиши ми разликите между грип и ковид.

29

до 27 лекарят

преди 1 година

А защо се плаща в държавните болници след като се удържа здравна осигуровка ? Защо в държавни болници има частни кабинети ? Защо не кажеш къде са милионите които откраднахте от народа и вложихте в охолни жилища и охолен живот ? Защо ви бият като "нямате вина" ?

28

До 31

преди 1 година

Тук пишем патили с опит. Какво стана с 400те фантома "лекувани" от ковид в Пирогов по време на голямото лъгане и ръкопляскане? Забравиха ги много бързо.

27

до 21

преди 1 година

Напротив всеки един от тях знае,че теста му за Ковид е положителен.И в повечето случаи си го е купил от аптеката и направил сам.Дано да не те стига. На никого не пожелавам.Жена ми бе болна.Купих тест и венага разбрахме-теста излезе полжителен.Тя се лекува в дома.Никой не отива по желание в болница.Но и двамата бяхме под карантина.Тук явно пишат само неболедували.И въобще не знаят как протича! Дано и да не разберат.Дано да са живи и здрави.

26

Анонимен

преди 1 година

Тая "пандемия" е неспасяема. Измислете си нова.

25

До лекар

преди 1 година

Разликата е, че до преди три години за тези манипулации не вземахте по 2000лв по пътека. А....и името ковид 19 още не беше измислено

24

Анонимен

преди 1 година

Кунчев жив ли е?

23

лекар

преди 1 година

Чета написаното от другите по долу. Всички се възмущават,че имало хора в болници .Ами,след като хората се лекуват в дома си и се влошават,къде да отидат?Хайде някой от възмущаващите се по долу да даде някаква идея.В болниците се прелива плазма от преболедували,включват се противовирусни препарати венозно,и се подава кислород.В дома това няма как да стане.Вярное,че някои го карат леко.Но има и хора при които протича много тежко.Е,тези хора се лекуват в болници-навсякъде по света.

22

Анонимен

преди 1 година

В момента сме в едно дълбоко блато.

21

Внушения

преди 1 година

Не казват какви са инфекциозно болните - по това време обикновено са с летни разстройства на стомаха - внушение. Броят починалите но не от ковид а с ковид (нищо че има починали от перитонит) - внушение. ОТ 6 четирима не били боцнати - ми в страната съотношението ваксинирани и не е същото - внушение. И защо ... да сме под постоянен стрес и да оредяваме.... :-(

20

емигрант

преди 1 година

Българи,пRости сте бе!Момченце на 5 г.проси пари за да живее,нуждае се от втора операция спешно в Израел да ви 6ибам политиката за която ревете тук,а не се сещате за децата си,че трябва да ги спасявате с просия!Защо бият лекарите защото заслужават,откраднаха всичко каквото могат,защо имате платено здравеопазване,защото ви крадат осигуровките за здраве,защо сте бедни, защото сте пRости,кога ще се сетите за здравето си преди политиката?Кога ще излезете на площада да защитите поне здравето на децат

19

Анонимен

преди 1 година

До до 12 В момента лежат всички хипохондрици и истерици! За да се усвои някое сладко левче от здравната каса! "запълнени почти на максимум с неусложнени случаи"

18

до 12

преди 1 година

В болници лежат хора с пневмонии.Тези които не са с пневмонии са в дома си.Тези които са с пневмонии и дихателна недостатъчност са в интензивни отделения.

17

Анонимен

преди 1 година

Бас ловя, че 90% от лекуваните там не знаят, че са настанени в болница с ковид. Точат каса като развързани и са в услуга на властта. Тоя данчо някой трябва да го ошамари!

16

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖА ЛЪЖА ГРОЗНА ЛЪЖА ТЪРГОВЦИ НА ИНЖЕКЦИИ ПАК ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ

15

До 11

преди 1 година

Миналия път бяха разкрити много ковид отделения,извън клиниките по инфекциозни болести.Мисли малко,преди да коментираш.

14

Анонимен

преди 1 година

Заради неваксинираните пак няма места в болниците. Ами ако те хване друга болест? Инфекциозен менингит? Хепатит? Друго? Ние, нормалните пак ще спрадаме заради спрахливците да се ваксинират.

13

Анонимен

преди 1 година

Както пееше Милена : лъже мръсникът, преяжда с луканка..

12

Анонимен

преди 1 година

С какво са запълнени? С болни от летни стомашно-чревни вируси? Както обикновено.

11

necromant

преди 1 година

на този клоун от стрзи пенчев с остър бръснач, да се резне гръкляна, а неговите подчинени бой с тояги до смърт