70

ДЕКАМЕРОН

преди 1 година

на Джовани Бокачо: Умните бягат от столицата в усамотено имение и живеят там години, докато 60% от жителите умират от епидемията !

69

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХА СТИГА Е ЛЪГАЛ ТОЯ ОЧИЛАТИЯ

68

Анонимен

преди 1 година

пълни с Ганчовци, антимаскъри и антиваксъри, че и реват че нямало места за тях

67

Кон

преди 1 година

Трябва да им се забрани на правителствата да ни тормозят с маски. Ама пусти страх. Който иска - да си слага.За да се случи трябва да бъдат вкарани в затвора всички подписвали подобни заповеди. Е, ще трябва разбира се, да се сменят доста правителства преди това да се случи. Хубавото е, че няма давностен срок за подобно престъпление.

66

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пълни са за да може да се точи здравната каса!!Иначе на 95 процента от лежащите там нищо им няма -подсмърчат,попръдат и кихат....

65

Анонимен

преди 1 година

С две думи: знаем, че не ни вярвате, знаем , че няма пандемия, но също така знаем, че трябва да ви подчиним. Не ни интересуват нито протести, нито Конституция. Полицията и жандармерията нямат друг избор, освен да бъдат на наша страна. Падай за 20 лицеви и козирувай!

64

До 77

преди 1 година

Липсват ти първите 7. В първи клас се учат запетайките. За теб е твърде късно, ще си останеш неграмотен за цял живот. И кух.

63

точат Здравна каса

преди 1 година

Пак напълнихте болниците с роми ,да смучете здравната каса?!?!?

62

за 77 "до 75&qu

преди 1 година

Написаното не е за неграмотници като теб ! Покажи грешките, пингвин, а не да ми цитираш фрази на нещастници в невъзможност да оборят истината с "научи правописа" !

61

Анонимен

преди 1 година

Научи правописа, че не се четеш. Много сме възрожденците.- ----- И малко копейки. Само за вожда. Мъка.

60

До 75

преди 1 година

Научи правописа, че не се четеш. Много сме възрожденците. Ти върви на мйната си.

59

Анонимен

преди 1 година

Да му имам изказванията на тоя чичак: "ще се извършват проверки и ще се налагат глоби" и после: "не сме пъдари, носенето на маски е вътрешно убеждение". Ехооо, май от СЗО преди да ви слагат на подобни длъжности ви бият ваксина за тъпoта. А и само между другото, чичак, заповедта ви е нищожна, защото противоречи на вече приетите закони, които стават невалидни само в случай на извънредно положение, което при нас няма. Глупостите ви ме принудиха и като юрист да се изявявам вече.

58

до 65 анонимката

преди 1 година

на Копейката ! Ти и другите възраждащи простотията наистина сте ударили не дъното а първото место по пroстащина ! Само размазан или изпържен мозък може да подпомага някакъв индивид размахващ лъжи за патриотизъм, като залага здравето на суверена на "пангара"! А пък искате да сте като Канада или Великобритания та вие не сте от тази "Галактика" за да се равните по тях бе, вашата галактика се казва "ПRОСТОТИЯ" и е за срам !

57

Анонимен

преди 1 година

Ама тези клиники съвсем ли са запълнени ?! Не остават ли пациенти за стълбите ...

56

Мутра

преди 1 година

Кой Лъжеш бе?

55

Анонимен

преди 1 година

Е, щом са неусложнени, що сте ги натъпкали по болниците, ве? Да смучете клинични пътеки за настинка...

54

Анонимен

преди 1 година

Тоя господин с охрана ли движи? Би трябвало да се поизплаши от народната любов. Има някои не си поплюват.

53

анонимен

преди 1 година

ЛЪЖЕЦ

52

Анонимен

преди 1 година

Понеже гледам разни емигранти се срамуват от нас и от България, предлагам съвсем по български и просташки да им теглим по една звучна БЪЛГАРСКА и да гласуваме колективно за ВЪЗРАЖДАНЕ.

51

Анонимен

преди 1 година

Докторе, не е вярно, че не сте пъдари. Вие сте си точно пъдари. И нещо още по-лошо - вие сте държавни копои, по отвратителни дори и от шапкарите. Защото, ако не бяхте пъдари, докторе, нямаше да издавате наредби за задължително омаскаряване, а щяхте да разчитате на вътрешното убеждение за това, както сам казвате.