34

ХХХ

преди 1 година

Взехме да свикваме с войната в Украйна ...... Давай пак ковиди че народа не трябва да седи мирен !

33

Albi

преди 1 година

Есента пак ще се започва с дупченето то е ясно.Денонощно ще агититрат от телевизора.

32

Истината

преди 1 година

Маска на лицето презерватив на работата и предпазени и спокойни да ходим на моренцето.Животът тече и продължава с мерки и без такива.

31

Анонимен

преди 1 година

Овце сме си целия свят и това си е. наистина трябва да изчезнем от лицето на земята

30

Анонимен

преди 1 година

Проба до кога ще търпят хората подобни издевателства.Във Варна като въведох от понеделник маски да не си мислят,че има много слънчасали да им спазват *** ските заповеди и в тези жени да ходят с парцали на устата.юВ автобуса да имаше 10тина маскирани и то млади хора.Този път браво за смелостта и осъзнаването на възрастните хора, че бяха без маски в автобуса.

29

Анонимен

преди 1 година

шефовете на РЗИ се натегат ново правителство може да ги повишат

28

СС

преди 1 година

направете си една дупка отпред на маската за да може да дишате и ги носете никой не може нищо да ви каже защото сте с маска никъде не пише в закона дали е на дупки или не и има маски с клапи и те имат дупка така че да го духат.....

27

Demonaz

преди 1 година

При 2 милиона в София само 15 легла са заети ясно. Ако има нормален да им вярва нямам думи. Медицински комунисти. Трета година ви взимат ,а седите и кротувате. Не се оплаквайте заслужавате си го.

26

Анонимен

преди 1 година

Правят всичкия този цирк, за да вдигнат рейтинга на Възраждане. Костадинов ще дойде на бял кон- поредния месия, за да ни спаси.

25

Анонимен

преди 1 година

Чакам репортаж от препълнено ковидотделение. Или поне малко пълно. В болница трябва да отиде група да снима. За сам човек си е опасно, дори и да има средства за самозащита.

24

Albi

преди 1 година

А лечебните заведения пак стават по-зле от затвор. И свиждания няма. Който има малко мозък, няма да тича да се тества при всяко кихане и ще бяга далече от доктори. Те сега имат норма, големи са ппсихолози, като усетят някой по-уплашен и наивен хайде тест,болница. Само да споменеш думата температура(а тя от всичко може да се вдигне и от зъб, стомашен вирус) и хайде +една бройка.

23

слава России

преди 1 година

Маските са за да мълчите!

22

Анонимен

преди 1 година

ДЕПЛ за добрутро

21

Анонимен

преди 1 година

Обаче пък точно пенсионерите са най- послушни. От страх от глоби. Няма такава държава.

20

Батко

преди 1 година

Незаконни заповеди не спазвам! Пълен бойкот на " мерки ", теглилки и измислените маски.

19

Анонимен

преди 1 година

В общите части на мола - без маска, в отделните магазини, които нямат врати, разстоянието междуу хората е по-голямо, и имат по-добра вентилация - с маска. Логика?

18

Размисли и Старсти

преди 1 година

Чудя се нещо тези дни! Дали всички жители на София/без подчинените му/, трябва да спазваме заповедите на Данчо Къдравия, шефа на РЗИ, без да сме му пряко подчинени?

17

Анонимен

преди 1 година

Старите хора наистина почнаха да почиват заради маските, които носят на 36 градуса. Те и без друго трудно дишат и едва ходят, една маска им стига да спрат да дишат завинаги!

16

радка професорова

преди 1 година

Играят си с хората както си искат и ако няма съпротива, ще си игратя още по-жестоко. Посред лято да се задушаваш с маска, че това не е здравословно.

15

До 30

преди 1 година

Децата до 6г.не дишат, но за сметка на това карантинират детски градини когато им скимне. Демек в мола не дишат, в детската градина дишат.