94

да, но

преди 1 година

До Анонимен Да, гавра е! Но тази гавра е защото ние си я допускаме! Мнозинството от хората - и на работа, и в магазините и в автобусите, са против маските и не вярват в техния ефект. Но ги слагат-защо!? Ако мнозинството свали маските, кой ще успее да му надвие?- сиреч- да му състави акт!? Май малцинството /вярващи в силата на маските/ са по-обединени и заради тях ще патим и нормалните хора, т.к те /маскираните/ си позволяват да се карат, крещят и да заповядат?!

93

Анонимен

преди 1 година

Само Костадинов ще ги оправи тези медицински фашaги

92

Анонимен

преди 1 година

Гълъбарника на ДС цели да вдигне резултата на общинското недоразумение Костя Костадинов Копейкин.

91

Анонимен

преди 1 година

Рускоплатените *** на копейкин направо са ОЗВЕРЕЛИ! Спрете се бе изззроди!

90

Бойкот

преди 1 година

Споделяйте в нета за арогантно поведение на служители,почувствали се веднъж в живота си "значими" плюс задължително подаване на жалба до ръководството на веригата,че гони клиенти с името на служителя-веднага ще го глобят и ще слезне светкавично на земята.Някакъв такъв казал н клиент"ако искаш да ядеш,надявай па рца ла".Хахахах айде да видим кой ще бъде глобен?

89

БОЙКОТ НА ХИПЕРМАРК

преди 1 година

Хора,бойкотирайте големите хипермаркети.На една известна българска верига им писах на страницата,че с тази грижа за нашето здраве ще имат допълнителни финансови загуби и липса на клиенти.Не само не повярваха,но и ме блокираха,аз добро да им направя.Нека ги накараме да повярват!

88

Анонимен

преди 1 година

Откога РЗИ имат ЗАКОНОВО право да раздават заповеди на цялото население, а не само на ведомствените си структури? На базата на кое ОБЯВЕНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ се издават незаконните НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ (това е максималното, което РЗИ има право да дава на населението)?

87

до 107

преди 1 година

Всичкото "бунтар" клиентела в хипермаркетите е с намордник, дори там където охраната не е толкова загрижена за нашето здраве и го дава лежерно.Вие луди ли сте,бе?Охрана сложили да не ви пускат да влизате да си купите храна,вместо да си ви се молят при този отлив на клиенти,те губят и до няколко дни съвсем ще клекнат.Имат достатъчно лоби на високо равнище да натиснат да махнат п а р ц а ла.Те ви натискат,натиснете ги и вие, ще минете и без сирене "само" за 15 лв. магазини бол.

86

Анонимен

преди 1 година

ПРИНУЖДАВАНЕТО за носене на маски е НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА и е ПОДСЪДНО !Всеки решава - дали ще се зарази или ще се пази тоест - ще носи или не маска!Нито РЗИ , нито СЗО тези мафиотски организации перящи пари могат да задължат човек свободен да е ПОД РОБСТВО!ТЕЗИ С МАСКИТЕ - НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ С ВАС И ДЕЦАТА ВИ !ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗОМБИРАТЕ !

85

Анонимен

преди 1 година

масов бойкот на всички места където искат маскитова е НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА !!!!!!!!!!ДАЙТЕ ДА ГИ СЪДИМ В ХАГА !

84

Анонимен

преди 1 година

До до 99не си наясно с правните казуси!ограмоти се !

83

ей "бунтарите&q

преди 1 година

Вчера ви казах,че сте само в нета "бунтари" и че днес ще ви проверя.Резултат-в кварталния супермаркет от една верига,в който нито охрана,нито касиерки спичаха някого за лицевите *** абсолютно всички бяхте маскирани!Писах суринта до управата на всички вериги хипермаркети,че при този отлив на клиенти и липса на покуп.спос. не могат да си позволят лукса да прогонват клиенти за ради шепа хипохондрици и незаконна заповед и да натиснат където трябва.Загубите са за тях,конкуренция бол.

82

ей мишки

преди 1 година

Сутринта един дЕдо охрана изгонил със скандал децата от един хипермаркет,отишли за закуска,на по-малкото му потече кръв от нослето от притеснение.На секундата пуснах жалба до управата плюс,че обявявяме пълен бойкот на веригата,че гони клиенти към конкуренцията,че храна мога да си купя откъдето поискам и при този отлив на клиенти заради инфлация и отпуски,загубите са единствено за тях. Точно след половин час отслабиха контрола и пускаха единиците свободни хора без намордник!А вие сте мишки

81

до 99

преди 1 година

РЗИ е държавен орган. ВиК и БНТ не са държавни органи, а фирми с държавна собственост.

80

Анонимен

преди 1 година

Каубойците завладяха света с тази пландемия :|>

79

Анонимен

преди 1 година

Тия заповеди важат само за робите и иглениците, те са свикнали да ги вадят и прибират в обора. Свободния човек живее в други категории.

78

Законът

преди 1 година

Законът не дава право на РЗИ да налага такива ограничения и задължения, освен ако отново не бъде обявено извънредно положение. В момента ние нямаме обявено такова, съответно РЗИ може да си завре заповедта, където пожелае.

77

Марков

преди 1 година

Това не е вирус. Това е биологично оръжие срещу хората!

76

Анонимен

преди 1 година

Където ми поискат маска, спирам да влизам

75

Алекс

преди 1 година

Мерките са необходими.Трябва да се приложи строг контрол за спазването им.