43

Анонимен

преди 1 година

Само шнурви Виктория Нюланд, Нанси Пелоси, Камилата Харис. Където стъпят война избухва, злобни кккучки.

42

ама

преди 1 година

Русофили не разбирам къде е проблема, че не сме слуги на КРЕМъЛ ли Ама нали бяхме 45 години и комунизма пропадна какво искате сега

41

Анонимен

преди 1 година

С този диалог, управихте и Украйна. Нали бяха гарант за минските споразумения. Слаби политици и дипломати, може би най-слабите в историята.

40

Анонимен

преди 1 година

ЕС се обажда?! ЕС не е ли тази диктатура,която докара най-богатия континент до режими за сега на уличното осветление по места,а скоро ще върне хората в средните векове без топла вода,без ток,светлина,храна и въздух?!?!

39

ПроСоТо

преди 1 година

абе,я некой "пекан" да ми каже кък да разпозная лицето,особено ако то е "важен фактор",ЗАД МАСКАТА?...Некви допълнителни тайни знаци ли си турат,че да знаят кой с кого говори?...А ако трябва да съм сериозен:..-Направо се отвращавам вече от тая чутовнаИДИОТИЯ с парцалчетата,нежно наричани "предпазни маски"..!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Искате да кажете, че ЕС все още те може да намери официална причина да санкционира и Китай?? Защото сме цъфнали, дайте още санкции да СИ наложим!

37

Пижо

преди 1 година

Ми да каже на Байдън да си прибере брантията от Тайван!

36

рибока

преди 1 година

Не разбрах,ако ЕС признава правителството на КНР за единственото правителство на Китай,то тогава какво представлява Тайван за ЕС след като се стремят към приятелски отношения и тясно сътрудничество с Тайван?За брюкселското зеле само знам,че е вкусно като пълнеж на печена фитка във фурна.

35

От Улука

преди 1 година

Ние в Брюгсел сме покорни слуги на лидера на свободния и демократичен свят,св св Байдън и син.Когато то пусне газъ,ние веднага ги пускаме твърди с голямо Фи поради нашето самоопределяне като неутрални или утрални трансджендър и обикновенни хомосексуалисти. И в заключение да споменем че Путин и виновен и също така се храни с малки украински деца на закуска и лека вечеря.А ние сме вегани и вегетарианци и осъждаме яденето на малки деца,особено украински.

34

Анонимен

преди 1 година

Тайван,Косово,Украйна

33

ха ха

преди 1 година

ДО 35 КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ бре

32

До 35

преди 1 година

Да бе, тей ще стане йахахахха

31

ха ха

преди 1 година

Рубладжиите плюят но за евро и долари мечтаят

30

Няма...

преди 1 година

...недоразумения, просто Китай Ви вдига цената на електрониката и всички суровини и стоки 20 пъти, спира доставка на чипове и редки метали за батериите Ви и Ви връща в първите години на 19ти век. Ще си карате на дърва и въглища, а колите Ви с вградени бойлери за вода вътре. А честита .... да го наречем недалновидност!

29

Хехех

преди 1 година

Ако някой не е разбрал, снощи Щатите се изгавриха с Китай. Показаха им кой кой е в световната политика.

28

София

преди 1 година

Импотентния либерастки ЕС за сетен път призовава за диаглог. То друго не може да направи тая организация фрашкана с джендерасти, които освен диалози и санкции друго не умеят.

27

Анонимен

преди 1 година

ЕС пак се подплаши и то повече от страхливеца Китай. Абе покажете поне веднъж топки пред Путин и Дзинпин стига сте превивали гръб пред тези ***. Не ви ли е срам от Нанси Пелоси която ви преподаде нагледен урок как да се държите със самовлюбените диктаторчета, а вие нищо не разбрахте от този урок.

26

Анонимен

преди 1 година

европейци немат работа в русия и китай.ес вие говорите за диалог америка възбужда воини и защитавате сащ чрез диалогкакво търси американката в тайван

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС се създаде от САЩ с цел обслужване на американски интереси. За пример ЕС никога досега не е заел различна позиция от тази на САЩ. С Украйна също, сега с Тайван също

24

Анонимен

преди 1 година

Абе много трoляци се събрали да плюят ЕС бе, все едно не живеят в него, дори и да избягат от България. Пък към Руската Федерация и Китайската Народна Република никой не ходи, що така?