63

Анонимен

преди 1 година

До какво е ЕССАЩ нали произлиза от Европа, или си мислиш, че е от Сибир :)))

62

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ми като са толкова загрижени и са за един Китай, да наложат санкции на САЩ за провокиране на напрежение в протока!

61

Рамзан Кадиров

преди 1 година

До ПроСоТо - Китай е просто една изостанала азиатска ***, чиито доходи са от продажба на евтиният труд и органите на 1млрд роби

60

какво е ЕС

преди 1 година

ЕС е заинтересован,ЕС има "ясна политика на един Китай". ЕС като НАТО ли се изживява,кога стана военен съюз да командва по света.

59

ПроСоТо

преди 1 година

До Рамзан Кадиров...рамазане,рамазане!...Китай са най-мощната икономика в света в момента бре,брадясал!...Моли са на Мандарина да та не подпукат чайнизите,щото те колкото и да са кротки и усмихнати,в кръвта им бушуват азиатски дивашкистрасти !

58

Рамзан Кадиров

преди 1 година

До Един от многото - Правилно, ще има само оръжейни доставки, понеже комунистическите пра-сета дори не могат да направят десант и са доказани слабаци

57

Един от многото

преди 1 година

Пак празни приказки. От години виждам само и единствено това от чичо Сам. Всички знаем, че янките бият по могъщи страни като Афганистан и Йемен, даже не се и справиха с първата. Какво ще направят ако Китай запукат Тайван? Да, правилно. Ще осъдят агресията и ще наложат "санкции". В най-добрия случай ще има оръжейни доставки.

56

Анонимен

преди 1 година

Рубладжиите са отчаяни. Русия яде бой, Китай се свива като шушучига пред една бабичка с железни топки. Мъкаа, много мъка за рубладжийството това лято.

55

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Дори келявата демократка Пелоси показа на Китай какви са слабаци... Жалките *** могат само да *** и да плашат гаргите.

54

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Пелоси кацна, направи си посещението и излетя, показвайки на Комунистически Китай че са просто една страна от третият свят, способна единствено да предоставя своето робско население като евтина работна ръка...

53

Салам Ал Домуз

преди 1 година

До 54 абе момче,пишеш едни о същи глупости с различни никове.Много си прозрачен,изказа ти е елементарен като опорките и начина на изразяване.Ако вземаш добри пари от козяк ок..но ако си няКъв млад ***..поспри.

52

ПроСоТо

преди 1 година

До Българин...никакъв българин не си ти,Зозо и останалите 40 ника !!..И ако искаш паси трева и пий "от копито вода",но не ни натрапвай шизофренните си лозунги!

51

Novus Ordo Seclorum

преди 1 година

Време е юса да си получат това за което просят толкова време.Те не знаят какво е война.Време е да го получат.Настъпиха всички мотики и лопати.Време е да мирясат веднъж за винаги и света най накрая да си почине от това ОГРОМНО СВЕТОВНО ЗЛО!!!Русия е много мека ,нафявам се Китай да се представят с повече достойнство!

50

ау

преди 1 година

До АнонименАбе и те дакажат нещо по темата!Лай-лай ***!А тази мумия тества Китай доста рисковано.Няма да запалят пожар заради една бабушкера.Тия американци няма ли най-после да си изберат нормални управници ами все от нас гледат!?

49

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и да обеднявам, и децата ми да студуват и да се разболяват, отколкото да бъда роб на Путин и на Русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

48

Анонимен

преди 1 година

До 50 - Емм, то Епълките вече са на трупчета

47

Анонимен

преди 1 година

Китай може да предложи сделка на Тайван - или продавате чипове сама на Китай и така запазвате стандарта и работни места, или затваряте ТSMC.

46

Хашимиджан Кузиев

преди 1 година

До 46 по въпроса ти разбирам че ти,никога няма нищо да разбереш .Питай жена си довечера.

45

Анонимен

преди 1 година

Той диалога вече започна - считано от 03.АВГ. китайците отрязаха вноса от Тайван, а също и износа на йон-литиеви батерии за Тайван и САЩ )))

44

Анонимен

преди 1 година

Кой сте вие ЕС, под пантофа на Америка, нещо джафкат.