28

Зозо

преди 1 година

Мдааа, според КГБ-истите Б.Чуков, Т.Ерменков и В.Енчев няма друга газ на света освен тази на психопата путин :))))))))))))))))))))))))))))))))

27

Истински българин

преди 1 година

До 27. Не искаме мнението на руски българи, съветски ***. Ако не ти е ясен смисълът "свободен" хващай влака за Масква.

26

сина

преди 1 година

Вчера гледах предаването на МВР от Рашков на новия - улегнали хора, с нормална визия, с нормален членоразделен и последователен словоред! Абе, върви им мисълта, като говорят. Само като се замисля за кирчо /тоя, от който се отървахме - продажника американски/ как само не може да приказва, се чудя - аджаба, защо го избрахме, какво очаквахме от него - та той е едно недоносче. ПС. В никакъв случай не казвам, че буци от Банкя е по-добър!!!

25

Алекс

преди 1 година

Четирите хиляди от посолството са преведени и Боян Чуков се активизира.

24

сина

преди 1 година

..."подновяване на преговорите с "Газпром", с цел да бъдат "минимизирани щетите, които нанесе предишното правителство" - това е истина, която не може да се отрече от никой експерт, само от тези приближени до фондация америка за България!

23

Изнервен

преди 1 година

А бе стига сте го лансирали този руски чук.

22

Анонимен

преди 1 година

Биография на Боян Чуков:1982 - 1983 разузнавателна школа на КГБ в Москва.Мисля, че няма нужда от коментар. 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж под прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция. Това също може да ви помогне да си обясните защо руските дипломати ги гонят като агенти.

21

мара белчева

преди 1 година

Хайде спрете ги каните тези кагебейски копейкаджии навсякъде. Какъв е смисълът да преговаря с някой, който вече не е спазил уговорено? Ако си поръчаш сирене и не ти го доставят, не ходиш да им се молиш да ти го доставят при по неизгодни условия. С договор или без рушия пак ще спре газа под някакъв претекст. Трябва да си невменяем да не ти е ясно.

20

Striker

преди 1 година

Как ще преговаряш с терорист бе, Чуков?! *** си като името ти, руски из-ме-кяр! Нали утре ще дойдат за тебе да ти праснат сфин-ктера ако сега не ги смачкаме, Мал+оумник!

19

Анонимен

преди 1 година

Хора с еднакъв речник (копейка, раша, опорка) са зомбита, без мисловна дейност и с трансплантирани мнения.

18

Швейк

преди 1 година

Поредната копейка се изказа неподготвено!

17

Анонимен

преди 1 година

Господина сега ще обиколи всички ТВ с новите опорки спуснати от раша

16

Аз

преди 1 година

Не ми харесва като анализатор!70 годишен пенсионер, никой не му се връзва!За съжаление Русия отново е заложила на куц кон :(

15

Анонимен

преди 1 година

Да се плюем по фарумите, може да ни стопли малко през зимата, но няма де е достатъчно да я изкараме!

14

Зозо

преди 1 година

До Чук и Гек...........Аре къш бре, руски! ЮП си го заврете в ГЗ.

13

Анонимен

преди 1 година

Боян Чуков Сърпов

12

Анонимен

преди 1 година

Чуков е безсилен пред звъна на копейки. Застава на момента в поза Г.

11

Чук и Гек

преди 1 година

Имате ли директна тръба от Русия до България - нямате!? не ми говорете повече за независимост и диверсификация! Изправил се Рамадан Аталай и нещо говори против посредниците в доставките!? Какъв по голям посредник от това, да няма Южен поток, а да мине през Турция, за което и ДПС се постара! Местан говореше, че трябва да се строи, но по ,,европейските изисквания"! И по европейски тръбата отиде в Турция. Миша даржава, загубена работа!

10

Анонимен

преди 1 година

Бацко като човек седял на два стола, казал на Вучич, че ще му е трудно да уседи на три. Добре казано, но означава ли това, чеглавата на Бацко е увряла? Не мисля.

9

Анонимен

преди 1 година

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ ГОВОРИТ МАСКВА !