48

Паню Баирски

преди 1 година

БоянЧуков е доказан *** и русофил - не става за нищо.

47

Оня

преди 1 година

Псевдопрофесора Чуков е рекордьор по несбъднати прогнози ! Единствено всичколога Пламен Пасков може да му бъде конкуренция в областта на прогнозиране мазно рубладжийство !

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя абсолютно нищо, никога не познава, защо го канят по медиите ми е чудно.

45

Чобан Електрик

преди 1 година

Поредният четирихилядник.

44

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Много кравари тука бе ! Америка печата долари като бонбонен и хартии, за нищо не стават, само да плащат на предатели от чужди държави и да ги ограбват! Но и това ще свърши идва инфлация и памперса на Байдън е замирисал яко!

43

Анонимен

преди 1 година

Това е извиване на ръце от властта, сплашване, с цел да се върнат руските интереси в БГ.

42

xoxo

преди 1 година

За тези,които плюят Чуков-той е бивша разведка с опит и знае какво говори.Поне преди 20 години имаше разузнаване и контраразузнаване в България-сега е разграден двор и ЦРУ и KGB си делкат терена..а за умните,които се чудят колко страната е зависима от газта-ами зимата ще разберете с точност.

41

Анонимен

преди 1 година

Групи за бързо реагиране трябват и кат влезе другаря Чуков в телевизиятя , по време на ефир бой до посиняване .

40

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е обаче кой им дава трибуна на тези кадри на КГБ? В Германия и в Полша ако си бил в държавна сигурност си дотам. Можеш да станеш таксиджия ако искаш. Даже учители нямат право да стават. А в България, държавни постове, национални телевизии, не само че нямаше лустрация, но вече са си уредили и децата и внуците за да ни тровят още няколко поколения.

39

Чуков

преди 1 година

ги ЧукаСъщите глупотевини в момена в "Лицето" на битивито! Еййй тая гадРушняшка!

38

Стига глупости

преди 1 година

До ШибиРиби: "Заради такива като него купените самолети са още на чертеж отвъд океана"? Печелиш първо място за най-голямата г'лупост, написана по темата.

37

Анонимен

преди 1 година

бг иска да поднови договора за доставаките на газ но при едно условие да не плаще в рубли== кои сте вие бе мошеници поставяте ваще условия или искате бг ла не съществува четох го в русновини

36

Анонимен

преди 1 година

Защо се дава думата на един откровено редки глупав човек като карикатурата Чуков???

35

Doko doko

преди 1 година

От написаното излезе че дрОгаря Чуков е готов да подари държавата на дрОгарите от Ру сия И вече стават банални с тази газ всички. Колко граждани се топлят на газ и парно? Колко от така наречените предприятия работят с газ? Процентите определено са много по-малки от колкото са необходими за всяване на паника сред народа.

34

Анонимен

преди 1 година

Ето затова трябва да бъдат изтипосани публично всички 4000-ници, та да може ей такива като тоя *** да се заврат в к..чи г+з и повече никога никой да не ги нарича анализатоли и да не ни ги натрапва по телевизията.

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя май не ще да разбере, че Русия ни е обявила за неприятелска държава, а Газпром спря да изпълнява договора. Но като си почти на 70 г. и вече си пенсионер защо да не вземеш едни 4 хилядарки от касата на руското посолство. Пък и какво друго е правил в живота си този руски възпитаник и десар - да лъже и маже, да се докаже като велик поцелуйко. Жалък и смешен!

32

Анонимен

преди 1 година

Чуков е Руски наемник и нищо повече. Говори все едно нашите са отказали на добрия Газпром газа, а не че Газпром ни го спря незаконно. Освен, че по договор се плаща в евро, все пак изпълнявахме и Европейски директиви. Не може хем да просим от Европа десетки милиарди проекти, хем да не се съобразяваме. Ако зависи от *** като Чуков, трябва да лижем във всички посоки. Срамота!

31

Андонов

преди 1 година

Много прeдатели, брат

30

Никога повече!

преди 1 година

Изпълзяха червените клакьори. Стига с тая газ! Стига с тов Газпром! Имаме 1000 други по- важни неща за решаване.

29

сина

преди 1 година

До "истински българин" - дано си от София куче, дано ти спрат парното, тока, дано ти спрат заплатата от фондация америка за България, пък тогава да те видим !