51

Vol'Jin

преди 1 година

Нарекъл съм бил американците и англичаните мръсни комунисти! И всички ми се смеят , но ако обичате да се защитя : Уважаеми дами и господа не съм виждал по-мръсни законодателно партизански атаки както тук! Биете и най-върлите комунистически партизански техники познати в историята. И не излизайте с теорията некомпетентни законодатели, а по-скоро да си говорим за умишлена некомпетентност на законодателя продиктувана и буквално и преносно от чужди и външни колониални и финансови интереси.

50

Анонимен

преди 1 година

Какви 20% бе...само газта за последните 2 месеца (при положение, че КЕВР приеме последното предложение за поскъпване) ни е бръкнало в джоба с над 80%!!!!!

49

до 61

преди 1 година

Факт. В Божурище синът ми работи в склад за 3800. Дори не е началник. Работи нощна смяна и докарва отгоре. С жена ми сме пилот и стюардеса- пенсионери от години. Детето е студент на 21, иска да припечели и то нещо да не ни товари.

48

до 61

преди 1 година

Че аз отдавна съм извън София. На 40км в едно селце съм. Зарязах всичко в града, дори къщата в Симеоново. Под наем и айде на село. В този ред на мисли и аз работя от село за около 25 минимални месечно. Интересувам се и от заплатите наоколо де- магазинерката взима 1200, директорката на ДГ- над 2000. Минимални заплати няма. Има разни работници с багери- докарват си хората в строителния сезон по 10000, помагайки със задачки тук-там. Работа има, начин- има. Ама за функционално неграмотни- сложно.

47

Vol'Jin

преди 1 година

Аз ли? Шпионин? Get real! Аз съм в частта истината ще убие тези, които ви държат в затвора. That part maeth-aemaeth is the part where I'm in! I have no political alleagence nor do I wish one. I'm an information provider!

46

до 50

преди 1 година

Ти няма как да познаваш квалифицирани хора. Бягай там по склададжии, тройкаджии от ТУ и УНСС и се залъгвай. На всеки нормален човек с развиваща се кариера доходът се покачва ПОНЕ с 12% годишно.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52, за теб няма никакво значение. и без това ще го караш на трици. Има хора които знаят и могат и получават достойно заплащане. Стан ясно, че не си от тях :) *** пийни една бира, че следобяд няма да можеш да лееш бетона :)

44

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тая минимална, на която НИКОЙ реално не работи, а само по документи. Е, има някой и друг хигиенист на минимална из провинцията, но това са единици хора. Вече по документи 20-30% са уж на минимална, ама дефакто на ръка се взимат по 5 минимални. Същото и в София- 2300лв. средна заплата. Извинявайте, ама кой, освен държавни служители без капка акъл, работи за толкова в София?! Склададжия из големите вериги дори взима повече. Изключваме горките лекари, те са единственото изключение.

43

Vol'Jin

преди 1 година

Цялата истина ли? Не я знам! Знам само около 25% от това дето е станало тук (важните неща) и защо сме в това положение, останалите 75% са в други хора , но с едно изречение някой държави не могат да поддържат високия си жизнен стандарт ако не мачкат и не крадат от други бедни държави. Също така интересен телефонен разговор се проведе в Бъкингам. Вдига се телефона и се чува едно изречение:Youuuu bitchhhhh!Телефона се затваря. Грифин Харконен. Неясно мъж или жена. Може да е кралица!

42

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът от години иска необлагаем минимум за всички наети, а после да се облага само разликата. В момента на 1000лв. РЗ държавата прибира 413.40 общо от работника и работодателя. Това са 41% данъци. Ако се въведе необлагаем минимум от 500лв. веднага ще останат по около 112лв. във всеки човек и по 95лв. за човек в работодателя. Това ще покрие инфлацията на най-нуждаещите се, на малкия бизнес и самонаетите. Увеличението на минималната, ще източи още от парите им и ще ги вкара в администрацията.

41

Vol'Jin

преди 1 година

Аз им казвам на някой хора, че не знаят да четат.Do you believe the western sun is falling down on everyone.https://youtu.be/bzVjZu4fl4oИли накратко за кого грее западното слънце и репликата и да ни осъдите няма откъде и как да ви ги върнем и да си платим за щетите дето сме нанасяли!

40

Vol'Jin

преди 1 година

Да дам пример за това как слънцето огрява само половината. Нали знаеш банкнотата от един долар. На нея има един надпис : In god we trust. Има и друго написано: The truth will set you (us) free.. Сега тъмната половина дето слънцето не я огрява: Бог е оръжието с което работим. Истината ще убие тези, които ви държат в затвор. Нали реално погледнато то е полуистини това дето са написали.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51И като се събуди беше ли ти свършила смяната в мандрата или имаше още 5-6 часа да избуташ?

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50, аз вдигнах заплатите на хората си с 15%. Преди около месец. Сега компанията добава още 3%. Но не е работа за всеки. Иска се образование, опит и доста умения

37

Анонимен

преди 1 година

Къде в частния сектор са ги вдигнали с 12%? Един познат нямам да са му вдигнали заплатата. И като вдигнат минималната какво? Орязват ти от други неща заплатата и вземаш същите пари. Пълни глупости.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48, глупости! Или не, ако си бачкатор :) Изивнявай, не ви познаваме маниерите! В много компаниии и сфери се цени опита, знанията и уменията. Нискоквалифицирания бачкаторски труд е друга бира!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Това е до към 30 г. и след това часните не те искат защото работата е тежка повече от 16 часа и само си губиш времето.

34

Анонимен

преди 1 година

До 41 - Човека пита какво е КНСБ и му отговорих .Вече ако тр да си ги мерим аз правя повече от 9 до 18 и държавна работа не ми трябва, нито интересува .Ако не ме устройват парите си бия камшика към друга фирма ,ако ме считат за ефективен работник , ще ми дадат достатъчно за да ме задържат - така работи пазара . Но виж да речем полицията с тази разкриваемост да иска увеличение - с това не съм съгласен

33

Анонимен

преди 1 година

То средно в ЕС инфлацията ще е към 20%. Голям успех ще е за България като най-бедната държава в ЕС, да има само 20% инфлация. Знае се, че в богатите държави инфлацията е по-ниска, а в бедните държави инфлацията е по-висока.

32

Анонимен

преди 1 година

За 6 месеца Петков напълно съсипа България!