71

Маркс

преди 1 година

Бедните работодатели, да ги ожалиш. 80% от тях създават излишна стойност и парите им киснат в банките на отрицателна лихва. Шефа ми започна да ходи често на почивки за да може да харчи парите иначе губят стойност ако ги спестява, смятай. Ама да вдигне заплатите не, направо лошо му става като се говори за това. Всичко да фалира искам от сърце.

70

рибока

преди 1 година

Що не публикуват броя на работещите и броя на членовете на двата синдиката,че да видим кого представляват в тристранния съвет?Ще ми борят инфлация с ръст на доходите и то определяни по административен ред.Който е на печалба плаща по-големи заплати.Да се дават държавни помощи на които заплатата е под жизненият минимум,а не да затрудняват и работодателите и самоосигуряващите се.За неработещите цял живот може,а за работещите бедни помощи няма ли да има?

69

Vol'Jin

преди 1 година

Ние цивилните с мозък в главите се предаваме на Международния военен трибунал. Не си струва да умрем заради едно умопобъркано и лудо копиленце с фикс идея!

68

Vol'Jin

преди 1 година

P.S. Това коооопиле дето е прогресирало тая война срещу цивилно население до забраненото в Изкуството на войната правило : Винаги оставяй на врага път за отстъпление иначе ще те унищожи. Ей копелдакк скапан това ли е изхода дето си ни оставил: Предай се и ще живееш, бии се и ще умреш. Не е никакъв избор това. Ей копилееее шииииибано всяка една по-напреднала цивилизация от нас ще ти пръсне мозъка да пребоядисат върху него. Благодаря за вашето внимание!

67

Vol'Jin

преди 1 година

P.S. Това коооопиле дето е прогресирало тая война срещу цивилно население до забраненото в Изкуството на войната правило : Винаги оставяй на врага път за отстъпление иначе ще се унищожи. Ей копелдакк скапан това ли е изхода дето си ни оставил: Предай се и ще живееш, бии се и ще умреш. Не е никакъв избор това. Ей копилееее шииииибано всяка една по-напреднала цивилизация от нас ще ти пръсне мозъка да пребоядисат върху него. Благодаря за вашето внимание!

66

Vol'Jin

преди 1 година

Сега аз за днес имам да кажа само едно нещо. Не се фукам, не се хваля още като студент се забавлявах с решаване на тестове за интелигентност и всякакви пъзели и загадки и го докарвах до 145 даже 150 и в един момент осъзнах, копилето дето води тая война е също толкова умен и така го е направил, че ние да загубим във всички сфери и да нямаме никакъв изход освен да губим. Обаче аз измислих как да спечелим моралната победа. Едно писмо на свободата цитирам "Това не е моята, това е тяхната война"!

65

Vol'Jin

преди 1 година

Сега аз за днес имам да кажа само едно нещо. Не се фукам, не се хваля още като студент се забавлявай с решаване на тестове за интелигентност и всякакви пъзели и загадки и го докарвах до 145 даже 150 и в един момент осъзнах, копилето дето води тая война е също толкова умен и така го е направил, че ние да загубим във всички сфери и да нямаме никакъв изход освен да губим. Обаче аз измислих как да спечелим моралната победа. Едно писмо на свободата цитирам "Това не е моята, това е тяхната война"!

64

Vol'Jin

преди 1 година

Това техноте не е точно цивилизационен регрес.... Ако питаш някой от най-умните мозъци на планетата, те биха използвали и много други епитети. Но от големите мозъци само аз да се чудя колко съм проклет да се родя тук и как от големите мозъци само аз и Перлман сме осъдени на бедност и постоянен недоимък от шовинистични лицемери садисти, които биха се самоизбили и нюкнали собствената си планета, ако нямаше други на които да си прилагат садизма ежедневно!

63

Vol'Jin

преди 1 година

Това техните не е точно цивилизационен регрес.... Ако питаш някой от най-умните мозъци на планетата, те биха използвали и много други епитети. Но от големите мозъци само аз да се чудя колко съм проклет да се родя тук и как от големите мозъци само аз и Перлман сме осъдени на бедност и постоянен недоимък от шовинистични лицемери садисти, които биха се самоизбили и нюкнали собствената си планета, ако нямаше други на които да си прилагат садизма ежедневно!

62

Vol'Jin

преди 1 година

Те са лицемерни шовинисти - его ония ден Петър Стоянов президент бивш разказва за визитата на Бил Клинтън в България - колко било хубаво,колко приятелски бил настроен към България. Ама нали знаете слънцето огрява само половината планета, а тъмната страна на САЩ кво е мислела за България!А тъмната страна на Великобритания? А тъмната страна на Сакскобурготски?Лицемерииии!

61

Vol'Jin

преди 1 година

Ще да обясня още по-хубаво: това дето го правят американците е неква крайна форма на шовинизъм - тва културен шовинизъм, тва икономически шовинизъм, тва всекъв вид шовинизъм и ако си го практикуваха само на техната си територия всички щяхме да им се смеем - хахаха кроганите си нюкнаха собствената планета толкова са враждебни, но не можем се смеем щото го практикуват заедно със стабилна доза краднене от другите - примерно от Васил Божков мое ли се сетиш къде са поне два милиарда?А от ефбет, инбет

60

Vol'Jin

преди 1 година

И трео да знаюш , че откога станах непукист поради долната мисъл взема некак си разбираш ли да ми оправи работата, да си опеча питката, постижения, оригиналност, въображение, всичко си дойде на мястото и ми тръгна живота нанекъде, което е по-хубаво от застой. И иде Таааашак Цеков и казва ти си си ти, ама ще правиш кво аз кажа! И ако си беше беше останал само с репликата , а не провали целото училище и да направи кат ЦРУ всеки мръсен номер познат на човечеството и късане и простотии ...

59

Vol'Jin

преди 1 година

Защо съм рекъл так! Слушай сега внимателно - я си представи така у космоса само у тая галактика има към 500 планети (дотука дето сме намерили) дето е у така наречената златна зона - течна вода и възможност за поддържане на органичен въглеводороден живот. И си представи че има и другио живот там на поне 50 планети и некой от тех са милион години по-възрастни от назе. И ги намираме тия другите и кво ще им кажем: Вие сте си другите ама ще да правите кво каже ЦРУ. Некой от тех могат ни смажат кат...

58

Vol'Jin

преди 1 година

Е сега можеш ли да разбереш защо на мене ми не дреме ми на дедовия, ни на прадедовия, ни на пррапрадедовия за глупости особено за американски и великобритански глупости ... Що язе не отричам технологичния прогрес, но отричам цивилизационният регрес ...

57

Vol'Jin

преди 1 година

Моем ли да кажееем нещо на жаргон, що много ще ви заболи, даже повече от предишното, че САЩ и UK са станали комунисти. Ше разбереш по некое време що нема България, че нема Македония, нема Сръбия, нема Румъния, нема Русия , нема Европа - ще разбереш по некое време, че всичко е ЦРУ що нема закон дето да не е препипан от тех у техна полза. Що националния интерес на суверенни държави е врагот на техният национален интерес. И що нема християнската цкрва дето да не обслужва техниот интерес и техниот

56

Vol'Jin

преди 1 година

Моем ли да кажееем нещо на жаргон, що много ще ви заболи, даже повече от предишното, че САЩ и UK са станали комунисти. Ше разбереш по Неков време що нема България, че нема Македония, нема Сръбия, нема Румъния, нема Русия , нема Европа - ще разбереш по Неков време, че всичко е ЦРУ що нема закон дето да не е препипан от тех у техна полза. Що националния интерес на суверенни държави е врагот на техният национален интерес.

55

явеяв

преди 1 година

До АнонименЕха имал 2300 лева от апартаменти. Само да те светна че това са по 76 лв на ден. като махнеш данъци и подръжка ( щото държавата е капо ди тути и щото един наемател износва, а самите сгради имат и общи части като фасада и покрив ) остават 40-50лв чисти в най добрия случай. Та с новите цени в София това е една вечеря за двама в народен ресторант. Мога и в бира за по 5лв да ти ги обърна доходите.

54

Анонимен

преди 1 година

От къде пари бе байчо?

53

хаха

преди 1 година

Тези с високите заплати защо не си пият хапчетата, че утре ще кажат, че малкото им име е Марк или пък Илън и имат акции за десетки милиарди. Тук по форумите е пълно с милардери

52

БГ

преди 1 година

Лаици,инфлация с печатене на пари не се възпира,по време на такава това е пагубно