45

Анонимен

преди 1 година

Еваларка, бой на Туршия да им дойде акъла! Тази война ще е безкрайна! Всъщност РазПутин ако пукняса може да дойде нормален човек и да настъпи мир! Все едно ние да обявим война на Сърбия, Гърция и Румъния, че ни държат територии. Гати ***, като може да си ходим там само с лична карата и да си пием биричката

44

Става по-интересно

преди 1 година

Американците одобриха 75 хиляди снаряда 155мм допълнителна военна помощ за Украйна, а сега доставките се извършват бързо и ще има още бая освободители дезинтегрирани на кварки, жалко за роднините че нямя да получат обезщетение - няма тяло, няма денги е правилото. А РСМ праща 31 Т72ки, конвоя с танковете вече е засечен да се движи към Украйна, а щом и макетата се включват, на рушняка му е спукана работата.

43

Анонимен

преди 1 година

те под населено място имат предвид изгорял автомобил, окоп, изгоряла бензиностанция и тн.

42

Лъжи

преди 1 година

Кои са тези 53 места в Херсонска област бе? Защо поне едно не изброите?

41

Анонимен

преди 1 година

Кои са тези 53 населени места? И от кога са ги освободили от 24 Фебруари до сега?

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен05222 49 Ти няколкото европейски държави и САЩ за всичките държави в света ли ги имаш.... а къде са другите....

39

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.....Зозо запиши се доброволец...... Аз мойто съм си го отслужил, вече съм дрът за такива работи :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

38

северомакедонец

преди 1 година

Четете оригиналните сведения на Въоръжените сили на Украйна - хората си ги публикуват всеки ден по два пъти независимо от обстановката редовно -например - https://zsu.gov.ua/new_page/62ea060b4909af00136d4b28, че то не са компютри, а компоти -резил журналистически

37

Анонимен

преди 1 година

Сега си обясних новината - влезли са в село с 53 къщи и всяка се брои като освободено населено място.

36

Анонимен

преди 1 година

До 53 зозо може да се записва само на прайдове!

35

Споко

преди 1 година

тавариши , всичко това е фейк и западна пропганда, Киев бе превзет на третия ден и украйна е капитулирала отдавна,а зелснки е в тюрмата, но има пълна информационна завеса и затова тази истина не достига до нас . НЕ е възможно втората армия в света да буксува 6 месеца и да се хвали само с 2-3 превзети града и няколко села. Руската армия е много по мощна от тази на хитлер, а както знаем той за 3 месеца е стигнал почти до Москва.

34

Анонимен

преди 1 година

Зозо запиши се доброволец в окрайна и ни оттърви от присъствието си.

33

Strgosekretno e

преди 1 година

Исках да си продала мисалтъ.....та Путин е избягал от Кремъл и са крий в Северна Корея...дано не го хванат и там без страшните украински герои-терминатори. Просто е мега секретно и ще излезе и по медийте тия дни. :))))))) :)))))))))) :)))))))

32

Анонимен

преди 1 година

Пак лъжат като миналият път.

31

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, бяха качили във фейса снимка от билборд в Блатная за набиране на доброволци: "Сегодня наркоман, завтра патриот" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Нещо свършиха бурятите с дръпнати очи и брадатите чеченци :))))))))))))))))))))

30

Анонимен05222

преди 1 година

Бяс е обхванал русофилските задни части. Каквото и да се случи от тук нататък става ясно каква е силата на Русия. Каквито и ракети да имат военните спецове казват, че не мине ли пехотата победа няма. Путин добре разбира ситуацията и за това плаши с ядрена война. Нека само опита. Тогава целият свят ще се надигне и линча му ще е неизбежен.

29

11

преди 1 година

Бреееййй, че то няма толкоз населени места ве?!

28

Лъжи

преди 1 година

Кои 9 населени места са освободили последнити два дни??? То бива лъжи бива, но чак толкова!

27

Анонимен до Алекс

преди 1 година

Дечко само преди два дни бяха думнати 2 HIMERS в Харков на един път оказа се, че тези оръжия се оказаха доста безполезни. Руснаците яко мачкат. Не знам нашите медии как могат да пишат такива глупости при условие, че има Телеграм канали.

26

Анонимен

преди 1 година

Бухааа всичко си върнаха ама само в тяхните представи