65

Анонимен

преди 1 година

Следя сводката от бойните действия. Преди 2 часа гледах от вчера. Превзели са грънци. Руснаците са възстановили двете дупки на моста и са направили допълнително 2понтона. И чакат хохолите да излезат на открито. Там е голо поле за разлика от Краматорск няма толкова населени места та да си ги върнат. Досега руснаците ги възспираха само с артилерията си. Зеления натиска военните за някакъв резулта, дори за поредната безумна атака. Само, че тук се отваря пътя за Одеса при гарантирания неуспех.

64

Анонимен

преди 1 година

Екраинците освободили 53 къщи, и 10 пирални машини и си хвалят сега!

63

:) смехорани!

преди 1 година

Къде са им партизаните на укропитеците? Защо депортират насила населението чак сега - че много саботира нацистите, а при Мариупол го бяха оставили за жив щит?

62

Анонимен

преди 1 година

И кво като са ги освободили, рашките нали им изкрадоха пералните и миялните вече!

61

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Украйна само до обяд вчера беше изгубила над 200 войника, всякаква техника, включително 6 установки хаймърс.

60

Бареклиев

преди 1 година

Най-ме кефи как родните ватнячета си прикриват нервността - аз си мислех че укрите вече са в Москва. Вижте ся тавариши, укрите никога не са имали претенции за голяма военна сила, те са просто една корумпирана раздвоена държава мецжду запада и русия. Обаче след втаржението на русия феновете на русия там рязко намаляха и много рускоезични се сражават за украйна. Големите претенции са на мамаша раша и тя трябваше да превземе киев за 3 дни, обаче не им се получи и се изнесоха от там като попарени.

59

на думи и на снимка

преди 1 година

Урките побеждават само на думи и имат трите седмици само на снимка вече!

58

До 66

преди 1 година

като ти гледам акъла и ти си освободил 1 бутилка вече на мегданя

57

Анонимен

преди 1 година

Ребятките освобождават хората от пералните и телевизорите им само. Хората плачат като знаят ква мизерия ги чака след освобождаването

56

кога бе?

преди 1 година

Д ане са тия от които руснаците се изтеглиха заради план 'Б'? Че сега пак в Херсонска област укропитеците ядат бая бой!

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците са освободили 53 шишета водка от руснаците хахаха

54

До АК-47

преди 1 година

Като лъскаш бастуна руски автомат ли си представяш! Типична Ватенка от Чепръчене на 3 ракии в 12.00 часа

53

Факт

преди 1 година

Ако Русия имаше за 15 г. президент като Орбан щеше да има по-висок стандарт от Германия и САЩ ама за съжаление държат ботоксов пигмей да им смуче кръвчицата и да изпраща млади русначета на смърт - над 30 000 руски жертви до сега!

52

Анонимен

преди 1 година

Слава на България! Нии сми по умен народ от украинцити и повечето от нас, различават лъжити от истината! Никога няма да прославям друга държава, най малко Украйна!

51

АК-47

преди 1 година

Ей, стига сте преписвали бълнуванията на наркомана Зеленски и нациста Арестович. Какви освободени места от укронацистите и каква контраофанзива ще правят недоубитите неонацисти?. Редактори, не публикувайте отявлени лъжи, или ви нареждат американските ментори. Не разбрахте ли, че ребятките освобождават и хората плачат от радост, а нацистите обстрелват денонощно Донецк, Макеевка, Горловка. Украйна е бита карта. Като падне Авдеевка хората ще си отдъхнат от обстрелите в района.

50

Анонимен

преди 1 година

Мразя управниците на Масква, а руският народ не е виновен! И не съм ***, пиша безплатно срещу Спутника

49

Анонимен

преди 1 година

В Херсонска област? Аз си мислех, че вече са в Московска област хаха

48

Анонимен

преди 1 година

Мястото на колкозниците е в ЕС, но ги командват милиардери - мафиоти, а те са @бан народ с наведена главица като нас! Ако бяха гърците, да са го свалили Путьоу и да са си сложили нормален демократичен президент, а не ченге от КГБ само да *** и да дава на 100 човека около него да живеят добре, а другите да пасат трева

47

Анонимен

преди 1 година

Айде слава на Украйна

46

Анонимен

преди 1 година

УК и САЩ притискат Украйна да покаже някакъв резултат за тея милиарди от данъкоплатците иначе, скоро масови протести и оставки! *** украинцити горките, едно село на месец освобождават..