68

Ангелина

преди 1 година

Теменужка Петкова ,ако имаше и грам съвест ,не би трябвало да се показва ,а не ли има наглостта да се изказва.Само от това,което е известно публично с доказателства за нейните действия ,като министър са достатъчно аргументи за наличието на предпоставки за нейното наказателно преследване. ББ има "невероятен усет" да избира около себе си индивиди с най - отвратителните личностни качества и владеещи до съвършенство най- древната професия - без разлика на пол.

67

89

преди 1 година

Срам при тази нагла, корумпирана, неграмотна селска счетоводителка и слугиня на Тиквата от Банкя?! Объркали сте се! Герберастите са оперирани от чувство за срам, до корен са оперирани! И шикалкави за "пътната карта" на Турски поток, построен от сикаджийския престъпник в интерес на Путин и това го улесни да започне чудовищната агресия в Украйна! Нищожество Теменужке, нещастнице, ти и "босът" ви помогнахте на кремълското чудовище за тази агресия, ! Вие двамата! И цял свят го знае!

66

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало да се скриеш! Срам!

65

Инспектор Дюдю

преди 1 година

До 83......Браво за разяснението! Точно така, цената на горивата е международна и трябва да се борите за международни нива на заплатите. Обаче на много българи това не им изнася щото за това трябва и дисциплина и производителност на труда и реална конкуренция в икономиката в частния и държавния сектор и в държавната администрация. Всичко това обаче ще доведе до яко бачкане което на никой не се нрави.

64

toti

преди 1 година

*** ,злобна гъска не разбра ли че не сте в парламента и няма да сте !!!

63

Анонимен

преди 1 година

Кои са тия държавни институции бе лелче?! Прокуратурата ли?! Ние от нашата прокуратура да чакаме разследвеане е като да чакаме от умрял писмо. Тия междуведомствени комисии не са ли държавни пак?! Или Гешката пак ще каже че това не е в неговите правомощия?!

62

Анонимен

преди 1 година

Тфва е проект на Путин и Ердоган с никакви ползи за България изпълнен от мутрата Борисов и платен от нас!

61

Дедо

преди 1 година

ТемеНУЖНИКооооо, къде е ПЪТНАТА КАРТА??И нЕ Е БАЛКАНСКИ, а ТУРСКИ ПОТОК.Шефа ти така го нарича, за да си мислим велики работи, но и в Търция, и в Сърбия си му казват как си е - ТУРСКИ ПОТОК!!!

60

Счетоводителката

преди 1 година

Теменужка,която се изживяваше като министър на Енергетиката да мълчи.Седрм месеца в Парламентарната ГЕРБ си правеха предизборна агитация и то от трибуните на НС.

59

Анонимен

преди 1 година

До дддд - ми, изравни си заплатата като италянска уе! Не можеш ли?

58

Анонимен

преди 1 година

Тази леля беше просто една мутренска пионка. Никакъв експеръ не е.

57

Анонимен

преди 1 година

ПП бяха лоши, ама те не са на власт вече, а лоения беше казал, че ще направят нафтата левче и олиото два. Все още това не е факт, значи дебелия пак е излъгал.

56

дддд

преди 1 година

До 70Само където в Италия бензина 3.70 лв.Сигурно получаваме заплати колкото италианците,за това цените на горивата ни са изравнени?

55

Анонимен

преди 1 година

Герп-дпс-рома имат само и единствената задача да крадат и рушат. Казаха, че ще свалят правителството щото било лошу, ама те мандат не взеха, отговорност не поеха, продължават с пп да се оправдават. 12 год с бсп се оправдаваха преди това, смърдели.

54

Анонимен

преди 1 година

А вие бе герберунгели, вие сте най-големите популисти, вие сте в предизборна кампания по рождение, няма по-нагли от герберастите.

53

Сата НАТО

преди 1 година

Сериозно, Борисов ли направи бензина 4 лв или Петков? ----///----- Ами, честно казано, заради Борисов се вдигна всичко.Той оръсна милиарди за ковид-глупости и построи газопровод, с който развърза ръцете на Путин за война.

52

Анонимен

преди 1 година

Крадлива Теменужка, на Бацо мила дружка!

51

Анонимен

преди 1 година

В цяла Европа бензина е над 4 лева. Само у нас някои за 30 г. така и не разбраха , че при пазарната икономика цените се движат нагоре и надолу, според икономическата ситуация.

50

Анонимен

преди 1 година

Теменужке, построихме с 3 млрд. наши пари тая тръба за отрицателен срок и пак нямаме газ. Как ще обясниш това? И защо като цялата газ отива за сърбите и унгарците, те не плащат кредита?!

49

Кривондел

преди 1 година

Парата отива в свирката. Отново. Полезен ефект - нула. За една година НУЛА километра нови магистрали. И един ДОСТРОЕН интерконектор.