101

Jorko

преди 1 година

Нарочно пращат такива стари пръчки за да не скърби никой, ако и свалят самолета :Д

100

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Има само една суперсила и това е САЩ. Всички други са джуджета.

99

фактите са !

преди 1 година

САЩ ще дмачкат във едновременна война и бившия СССР и СССР2 на таварищ Путин и Китаи барабар със СИ , ДЗИ и ЧИ !!!! Ако ги беше страх нямаше да си паркират самолетоносача във Пекин ! Айде сега квичете !

98

Анонимен

преди 1 година

111 Защото США са реално единствената супер сила, останалите са талаш...виж го *** как е цъфнал в..... Украйна, той ли да е боса, айде срамота!

97

Анонимен

преди 1 година

До Кирковски 104Я пак? Германците също през Втората световна война са предпочитали подводниците. Като оставим настрана, че самолетоносачите са необходими на страни агресори. Като не знаеш, че на няколко мили от Пентагодна или Белия дом е едно безшумно чудовище с хиперзвуйиви ракети....

96

HeinrichHimmler

преди 1 година

Някой може ли да каже до какво ще доведе това освен до покачване на напрежението ? Защо САЩ трябва да бъдат арбитър на всеки спор и да се месят при всеки конфликт във всяка точка на планетата ? Защо САЩ играят ролята на Господ ? Докога ще търпим една държава да прави каквото си иска с целия свят ? Ясно е, че имат изгода от нова световна война, за да си закърпят финансовите несгоди, но докат цялото човечество ще ги търпи ?

95

Анонимен

преди 1 година

Имат пращат, ние немаме и затова не пращаме никъде

94

Анонимен

преди 1 година

Не била добре китайската икономика! Това можеше да се твърди довчера. Днес американската и европейската са цъфнали и вързали!

93

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли внятно да каже защо е толкова важно тази възрастна жена да посети Тайван? Точно сега? Имам подозрението, че го прави по покана и на разноските на г-н Си.

92

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде САЩ се месят във всичко и навсякъде? Накрая БОГ ще им прати пожари,наводнения, земетресения и ще ги унищожи, а нас освободи от тях.

91

PG

преди 1 година

Поредното доказателство,че янките пак се бутат където не им е работа и пак търсят поводи за нов конфликт и така ще бъде докато не си намерят майстора,но тук може и да им излезе късмета.

90

В-ту

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли?! Заради кефа на една тотално из.куфяла бабишкера изпращат военоморска авионосна групировка. Знаете ли колко струва да задействаш авионосна групировка? Милиарди!!!! Да оставим разходите, а знаете ли как избухна Първата Световна Война??? С убийството на треторазряден и никому неизвестен херцог в Сърбия!

89

Кирковски

преди 1 година

Какво търсят американскит кораби там? Ами те са в международн води бе таранкоолу. Американците са най-могъщата във военно и икономическо отношение нация. За разлика от пиzдинските подопечни, които се плюнчат 6 месеца на два украински града. Чичо Сам е всемогъщ за зло или добро. Всъщност е доста по-добре от руския ботуш, където за една дума могат да ти лепнат 15 години пандела.

88

Чергарев

преди 1 година

Въпреки всичкото изхвърляне китайаската армия е много зле, а и китайаскта икономика нещо не върви на добре напоследък. Съобразяват се чинно със санкциите на САЩ и Запада, защото иначе ще трябва да изнасят продукцията си за Луната, понеже тук няма кой да я усвои ако не са САЩ и ЕС. Или не сетих се Конго и Етиопия ще разврържат кесията и ще изкупят излишъка и то на много по високи цени от САЩ и ЕС, нали? Ха-ха-ха

87

Брацигов

преди 1 година

Ха-ха Си Зин Пин Мин ще козирува на Нансито. За съжаление на родните ватнячета няма да доживеят времето когато Китай ще е по-велик и могъщ от Америка, която от 50 години я чакат да фалира понеже видите ли имала свръх огромен външен дълг и всичко отивало много на зле там. Деразайте друзя, друго не ви остава.

86

извод

преди 1 година

Това е начина за развитието на военно промишлената индустрия. Бой в реални условия и благини за олигархията.

85

Анонимен

преди 1 година

Тайван произвежда чипове за целия свят.. Няма как да оставят Китай да си развява байряка там. Няма как да оставят китайски военни да влязат във фабриките на ТСМ и да откраднат технологиите. Най - важната технология е на АСМЛ, холандската фирма, която прави машините за литографията.

84

Анонимен

преди 1 година

Демек, когато краварите се набутат някъде по чужди земи и морета е "рутинни разположения", а когато другите разместят войски дори и на своя територия се нарича заплаха за района...

83

Shark

преди 1 година

Кому к...ра търсят американски кораби там, а! После не били подстрекатели и не били те виновни за войните. Палят навсякъде войни тея агресори, но Господ си знае работата, ще им запали цялата държавица, в буквалния смисъл на думата!

82

горню

преди 1 година

Ако ставаше с мятане на бомби работата,рашистите щяха да са превзели Украйна!Само л,айна и конфети не са мятали вече по горките украинци,но ефектът е обратен!!Само с дрогари напред на юруш не стават нещата!!ШЕдно е да искаш,друго е да го направиш,трето е да успееш и да ти се получи!Няма как САЩ да оставят Тайван с н микрочиповете и технологиите,подарени пак от САЩ,чайниците да ги прилапат и да се качат на главите ни!!