67

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията не работи и никога не е работила. Демокрацията и комунизма са двете страни на една и съща монета. Системи за контрол на стадото. Продават илюзии и лъжат хората със светлото бъдеще докато ограбват настоящето.

66

Беновска пипа

преди 1 година

Кабинетът е странна смесица. От хора завършили на запад, до стари кадри на БКП, свързани с червената мафия. Притеснително е силното представителство на УНСС, на който никой не гледа сериозно.

65

Анонимен

преди 1 година

*** защо го пускат още да пътува в ЕС?

64

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 "Само в България може да се присмиват на някой, че е завършил Харвард.Ама такова е нивото. Да не забравяме, един велик български мислител беше казал - Аз съм про ст и вие сте про сти, затова се разбираме."Не сте прав, не се присмиваме на Харвардското образование, а на това, че въпреки целия си престиж и от това реномирано учебно заведение могат да излязат некадърници. Не е важно къде е завършил един човек, а какъв специалист е. Затова да не робуваме на имената на университети.

63

ОТРОВАТА ПРОДЪЛЖАВА

преди 1 година

МИНЕКОВ, ЗАРКОВ, СТОЯНОВ......

62

Анонимен

преди 1 година

Посочете една-единствена друга европейска държава, която я управлява тоталитаренФатмак с военна диктатура и неизбрано от никого правителство. Нали уж правихте преход към демокрация цели 30 години, вие имате ли акъл? Това ли ви е демокрацията?

61

Анонимен

преди 1 година

Възраждане нищо няма да оправи. Партията представлява частната фирма на Костадинов а той няма никакъв интерес да печели избори. За него е изгодно да е вечна опозиция и само да лае. Така паричките си вървят а не носи отговорност. Това е модела на ДПС. Винаги в опозиция и винаги във парламента.

60

Честита баня

преди 1 година

Възпитаник на Руската гимназия е избора на европееца" Радев в момент, в който нацистка Русия атакува демокрацията в Европа. ЧЕСТИТО, Българи! Заслужихте си го.

59

анонимен

преди 1 година

Ами ако обобщим, ще ни управлява птиче правителство начело с Гълъб. Пак е добре, че не е Гарван или Лешояд...

58

защо бърза?

преди 1 година

Те на изборите ще са същите. Видяхме, че нищо не става от тях. Декември 2025г. е добро време за нови избори.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе, какво стана с 24-часовия ултиматум на Митрофанова от преди 1 месец? Изтече ли? Русия скъса ли връзките с нас? Апокалипсисът настана ли, сега като ги няма тези 70 руски агенти?

56

Софиянец

преди 1 година

Русия не е излизала от България до днес!50 години окупация не се ,,изчегъртват "лесно!

55

Анонимен

преди 1 година

Гълъб...все си мислех че качеството на политиците пада до толкова че ще бъдат включени животни от типа на Немска овчарка...ама гълъб...

54

Стар до 25

преди 1 година

Какви герберасти бе мушморок? Нормалните и преживели соца българи не искат повече социализъм и комунисти на власт ! Точно заради такива като теб ,които бъркате реалноста с ,,всеки несъгласен с мен е гербераст" още ще се радвате на злодеи като Рашков,Радулов и т.н.,всички ченгета във власта ! ....Милениум поколение ,неживяло ,не преживяло на което само т.р.о л ове и ,,герберасти са им в голобрадите кратунки!

53

Анонимен

преди 1 година

От тия всичките само Минеков одобрявам, половината не съм ги чувал, а тия дето съм ги чувал, по-добре да не бях! ОСТАВКА, а и Рундьо с тях

52

Случаен минувач

преди 1 година

До стар човек 47Ако пожелаят, могат да направят пълна ревизия на харчовете на Кирил и Асен. И доклада да го предадат на прокуратурата. Защото не може да харчиш държавната хазна, сякаш е твоя. Поеха я с 13 милиарда лева! Сега се съмнявам дали е останал и 1 милиард.

51

Анонимен

преди 1 година

Нищо изненадващо, ясно е, че ще чакаме Възраждане да оправи цялата вакханалия. Тези няма да посмеят нищо да променят.

50

Анонимен

преди 1 година

АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ЩЯХ ДА НАСРОЧА ИЗБОРИТЕ НА 04.09.2022 И НИТО СЕКУНДА ПО-КЪСНО, И ДА ВЪРТЯТ ***!!! ЩОТО БРАТО, ПАРЛАМЕНТЪТ КОВЕ ЗАКОНИТЕ ЧЕЛИЧНИ, ТУЙ ДА НЕ ВИ Е КИРПИЧА - СИЛА, ВОЛЯ, ДЪХ ТРЯБВА ТУК ДА КОВЕШ ЗАКОНИТЕ ЧЕЛИЧНИ ДЕТО СРИВА ГИ КИРПИЧА!!!

49

Боци

преди 1 година

Време е Бойко да се върне и да натири тези ***, американски *** и руски копейки в небитието. А този Рундьо докара България до тук, след размахване на юмруци и неговите служебни правителства, жалък зелен чорап.

48

Анонимен

преди 1 година

Язък! Аз очаквах за премиер Чайка Николов ама Гълъб явно има по-голямо лоби