87

До 90

преди 1 година

До Анонимен , до 90 . Защо да е срам? Прочети внимателно техните cv- та. Подбрани са според образованието и професионалния опит. Няма случайни хора. Да се надяваме, че ще поразчистят малко бъркотиите след харвардските кре- те- ни.

86

Анонимен

преди 1 година

Строим крехки пясъчни замъци, които са лесни за разрушаване от марионетките на руско-българската олигархия.

85

селянин

преди 1 година

МАчкай Чорапе !

84

Лех Валенса

преди 1 година

Лех Валенса: "Трябва още сега да форсираме преврат в Русия и да сменим политическата система, а населението и да се съкрати до не повече от 50 милиона".

83

Анонимен

преди 1 година

Ето ги Новые Русские, наредени при портретите на Ботев и Левски! Срам, буля! Деса ли ги избира?

82

Анонимен

преди 1 година

Корупция = кремълско влияние!

81

емигрант

преди 1 година

България е корумпирана и бедна държава, затова Радев трябваше да назначи за служебно правителство всички от ОПГ-ГЕРБ, те всичко могат и всичко знаят, знаят как да докарат газ, знаят как да "тръшнат инфлацията", знаят как Гешефтаря да го узаконят до смъртта му като прокурор, знаят как да строят скоростни пътища и да ги представят на стадото като магистрали, знаят как да спестят на България милиарди в чекмеджета, знаят как да превърнат държавна граница в частна, знаят как се произвеждат амфетамини

80

Анонимен

преди 1 година

Русия губи войната, ще търси примирие, а Украйна е в контранастъпление. Кремъл ще се опитват да активизират действията на "петата колона" и агентите за влияние и пропаганда. Русия губи войната и е наясно с това.

79

Анонимен

преди 1 година

Не разбирахме, че корупцията и руското влияние са едно и също нещо. Корупцията е най-добрият външнополитически инструмент на Москва на Балканите, каза Кирил Петков пред "Таймс".

78

Анонимен

преди 1 година

Единствената работеща система е монархията. Чиста пирамидална структура на управление без избори и без глупости. Да се знае къде е властта и кой носи отговорност. Демокрацията и комунизма са измамнически системи зад който се крият истинските управляващи на държавите. А те са мафиоти и престъпници навсякъде по света.

77

Анонимен

преди 1 година

Моля този път без доказани измамници с дипломи за мъжки секретарки купени след търсене в Гугъл които обичат да си поставят сами отличен 6, но ние при спрян газ октомври ще ги скъсаме директно извън парламетна до един и ще им посърнат наглите усмивки.

76

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Минеков и Явор Гечев! Ухаааа! Само Мая липсва!

75

паф

преди 1 година

дано оправят отношенията с русия, че сме с двата крака затънали с тия некадърни американски продажници!

74

Анонимен

преди 1 година

Граждани, не плащайте никакви данъци и сметки и винетки на тази тоталитарнаФатмашка диктаторска власт. Бензинът и хляба вече са безплатни, сипвайте си безплатно бензин и паразувайте безплатно в магазините! ЗастреляйтеФатмака, като Чаушеско!

73

Анонимен

преди 1 година

Партията на Гълъба кутиник ли ще е най-новия американски проект след като кораба Български Параход на Янев потъне безславно както Продължаваме Парапета. А бе румене. Подобие на президент не мога да го дишам тоя на снимката. Ужасен е.

72

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

32 ГОДИНИ разруха

71

анонимен

преди 1 година

сега тези трябва да разследват какви поразии направиха кирчо и асан!....и на съд!

70

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 73 Лена Бориславова VS Цвета Караянчева. Никола Минчев VS Дани Кирилов. Яна Балникова VS Десислава Атанасова. Асен Василев VS Тома Биков. Калина Константинова VS Николина Ангелкова. Андрей Гюров VS Красен Кралев. Искрен Арабаджиев vs Маноил Манев. Даниел Лорер VS Младен Маринов. Ясно е кои са некадърниците. Проблемът не ви е "Харвард", а че сте свикнали да живеете в блато, а всяка промяна застрашава естествения ви хабитат.

69

До 64

преди 1 година

Какви три поколения бе пубере ? Ти в кое отделение си !? Явно се вижда че си мислиш днешното за даденостТи да ми говориш голобрадко за цял аЕевропа !За хората свикнали като теб само да получават и да намират кусури,нищо и нникога няма да хе в ред! Точно твоето поколение и на баща ти вече 32 години в голямата си част не ставате за ,,*** за зеле" и връщате комунистите на власт!....Ако се върнат и те ,,поканят в,, гримьорната" на Московска 5 на каменното корито, ще усетиш що е пасивност ,пъпчивецо

68

Анонимен

преди 1 година

Е що Гълъб , нямаше ли поне Ястреб , Орел. Кондор. Шегата на страна - мислете наесен за кого гласувате