17

Анонимен

преди 1 година

Напротив, има! Просто сте наг.ъзени всички на американците! Решението е дългосрочен договор с Газпром. Когато имахме такъв цената на газа беше 27 лв MWh. В момента с всички въртеници и суканици отиваме към 286 лв MWh (1000% увеличение!!!) ако се приеме последното искане от КЕВР.

16

Анонимен

преди 1 година

абе аман от експерти, които казват какво е трябвало да се направи като е минало време. ако бяха започнали да преговарят така в март месец същите тези "експерти" щяха да скочат, че било скъпо и трябва да се изчака

15

Йух Пслескан

преди 1 година

Спрях да се къпя, за да накажа Русия.

14

Анонимен

преди 1 година

Прекаляват путинистите с тази газ, България от всичката енергия която ползва само 10% е газ, с не като Германия и Австрия по 80%!А да попитам путинистите, ако все пак решим и платим на Газпром с рубли ,кой от тях ще гарантира че през декември Путин няма да врътне кранчето, както Москва е правила и преди ,както прави и в момента с Германия нищо че там частните компании плащат в рубли,и тогава кой ще поема отговорността а? Така че никакъв договор с несигуния Газпром и Москва.

13

Хаха

преди 1 година

Сещам се за една алтернатива - изгонване на дипллматите на САЩ и напускане на ЕС.

12

Вчера имаше

преди 1 година

Хорът трябва да се подреди и да ходят да попеят на Ердоган.

11

Хъм...

преди 1 година

Има определени обстоятелства, с които трябва да се съобразяваме. Имаме тръба, нямаме терминал за разтоварване. Плюс това, абсолютно цяла Европа е зависима от Руската газ, защо нямат алтернативи? Защото просто няма от къде да се взима газ, това е, точка, особенно и на добра цена. Сега въпроса е, след като няма кой да доставя, има изградена инфраструктура, защо наш *** Кирчо изпълни безогледно нареждането на САЩ? Неговия народ Български ли е или Канадски? И какво по дяволите стана с газта от САЩ

10

Анонимен

преди 1 година

и по-зле ще става, като сме американска п

9

ГРОБ за ГЕРБ

преди 1 година

Демиурга Виктор показа пътя на простокиру...

8

Анонимен

преди 1 година

Алтернативи много - кеф ти дърва, кеф ти въглища, в краен случай гуми.

7

Колония на САЩ

преди 1 година

ли сме или сме независима държава - защо да не можем да купуваме Руска газ !?

6

Елин Пелин

преди 1 година

Ако бяхте помислили за ,,алтернативи" след ,,10-ти" сега нямаше да се налага да клякаме отново на Червения Площад.Бог да пази България от комунисти предатели.

5

САЩ ти държи съдбата

преди 1 година

До стана ясно Освен че ще мръзнеш, може и скоро да те загреят с някоя тактическа атомна бомба.

4

избиха над 39хил

преди 1 година

Алтернативата ви я показват вече втора година, ама вие не можете да се усетиха.

3

защо бе гадино

преди 1 година

пр0-западна България да не може да купува Руска газ !? Ние държава ли сме или сме слуги на САЩ !!!???

2

Анонимен

преди 1 година

Хахах е вие се отказахте от идеалното решение убедени, че има алтернативи и сега с наближаването на есента почнахте да кършите пръсти.

1

черния

преди 1 година

Има решение за газта и тое много просто! Трябва пълно подчинение пред исканията на Кремъл и Митрофонова да я направим Министър Председател и газ ще има, и нафта ще има и всичко ще си дойде на местата. Русофобията ни унищожи!