57

Анонимен

преди 1 година

"АЛТЕРНАТИВА"-та е само една, единствена възможност.............Няма "алтернариви" -мн. ч. ............Учете българския език уважаеми!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Да си ходят обратно в Харвард като се чувстват недооценени тук въпреки, че си поставиха високи оценки това което направихе беше да изпълнят мандата на БКП/БСП и нишо друго.

55

АЗ

преди 1 година

Нямало газ, нямало горива - напротив има, акъл няма ...

54

гледащ

преди 1 година

ИМА РЕШЕНИЕ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДЕЦА- БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ПОБЕДА !!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Булгаргаз е с стратегическо значение за националната сигурност и това, че е праволно да осигурява около 90% от газа в българия е правилно. Иначе малката ни икономика може бъде изнудвана от всеки средно голям енергиен бизнесмен. Това би трябвало да е ясно на всеки експерт с претенции за експертиза. Раздържавяването на стратегически отрасли е чист грабеж, а прокламиращите го са протежета на крадците готови да застанат на входа на този стратегически отрасъл, прикривайки се зад диверсификация и пр.

52

Анонимен

преди 1 година

Има, има газ до дупка от Москва, не послушни слуги на Козяк.

51

Българин

преди 1 година

Как да няма идеално решение. Имаме съществуващ договор на много по-ниски цени. Плащаме си и получаваме евтино и сигурно. Както правят много други европейски държави. Сега купуваме руски газ с посредник от Гърция. Идиотска му работа...

50

Алекс

преди 1 година

Главният икономист в Института за енергиен мениджмънт би трябвало да посочи конкретно какви са алтенативите, вместо да разтяга общи приказки и локуми.

49

Анонимен

преди 1 година

Оп айде на студено зимата и без индустрия, поздрави от нато.

48

Анонимен

преди 1 година

До Предложение: В смисъл, да платим на Шеврон, за да му подарим газа, едновременно съсипвайки Добруджа? Да, да, отлична идея!

47

Анонимен

преди 1 година

До Българин: Обзалагам се, че никога не си гладувал и студувал. И пишейки така, предполагаш, че на тебе няма да ти се наложи. А така, да вееш байрака и викаш "Ура!"

46

Предложение

преди 1 година

Предлагам да земеме $10 милиарда заем и да намеме Шеврон да разработят шистовите находища в Добруджа.

45

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и обеднявам, отколкото да бъда роб на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

44

САМО ГЕРБ ГО МОЖЕ!

преди 1 година

БАЦЕ И ЕРДО ВЕДНАГА ШЕ РЕШАТ ПРОБЕМА И ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ ЗА 10-ГОДИНИ ПОНЕ...ХА,ХА,ХАААА.....ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!!!

43

Анонимен

преди 1 година

България има собствен газ (конвенционален) в Северозападна България за 100 години напред, и шистов газ в Добруджа за още 100! Т.е. не само можем да покрием собственото си потребление, но и да изнасяме и да станем един Катар на Балканите! В предаването на Сашо Диков темата е обсъждана многократно! Защо не се прави, е въпрос който трябва да бъде разследван от прокуратурата (но не от Гешефтурата, а от истински независими прокурори)

42

Правилно!

преди 1 година

До КириловНали софиянци са най-големите любители на свободата, която нямала цена. Нека се топлят на пазарни и борсови цени, а ние, несвободолюбивите и прости провинциалисти и селяни, да тънем в евтина газова зависимост.

41

Асан

преди 1 година

Института за енергиен мениджмънт къв тоз институт ? :)))

40

Реалист

преди 1 година

Как да няма идеално решение, има и то е газ от Русия, като преди това си оправим отношенията с тях, веднага ще ни дадат хубава цена, ама с тия амерински/евро ***, дето гледат интереса на Америка пред тоя на България, няма как да стане, затова на есен хубаво внимавайте за кого ще гласувате!

39

Пари в джоба

преди 1 година

Време е да пускаме доказаните български находища! Ако при при предишните евтини цени на газа са били неизгодни, то вече е изгодно да се източат!

38

Hoqsan

преди 1 година

До ЛевчевДа сме с Турция не би било лошо, въобще даже... срещу нас да тръгнат няма да ги стигнем, те ония даже тръгнаха "срещу" нас, лирата им стана 10'стинки и пак са 100 пъти по-добре от нас... мене лично ми писна от поклонничество, про-чужди държавни интереси и т.н... един да ни помогне да подишаме малко, народът да се успокои, щотро масово всички са на ръба с нервичките поради ГОТИНИЯ живот в БГ...