302

мдаа

преди 1 година

може да стане като в македонския виц: Ердо сака пари али дупе Пари нема поради санции .Действай! Бай Вова много ни разсмя

301

Анонимен

преди 1 година

Тоя истината е Tp0л. Има няколко подготвени текста и ги публикува под всяка статия свързана с Русия. Се у лево

300

Pesho

преди 1 година

От кога великия *** проси...ха ха.Няма ли си военна индустрия

299

Чернишевски:

преди 1 година

"Мизерна нация (руснаците) нация на роби от горе до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и ще бъдат свободни! Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват дива омраза срещу украинците заради смелостта им да се борят за свободата си и не искат да бъдат руски роби!

298

Ron Burgundy

преди 1 година

Как точно Байрактар се оказаха ефективни не разбрах. Свалят ги като пияни врабчета

297

Санкции

преди 1 година

Санкциите срещу руският агресор са морално оправдани! Неморално е да се финансира терористичната война която Кремълската хунта води срещу украинския народ. Финансирането на кремълските терористи е престъпление срещу човечеството! Финансираш руските бандити които извършват от 8 години системен геноцид и военни престъпления срещу украинският народ? Финансираш руските терористи които убиват деца? Тяхната кръв е по ръцете ти! Отвратително. Това те прави съучастник на руските военнопрестъпници!

296

Анонимен

преди 1 година

До ИстинатаТи изобщо нормален ли си ? Как може да пишеш с толкова омраза и да твърдиш, че си на страната на доброто ?!

295

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи на луд ли се правиш или наистина нищо не разбираш ?

294

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗащо не си запазиш омразите за лично ползване и да не тровиш околното пространство. Разбери ме по пронцип - имам предвид всякакви омрази, не само към руснаците.

293

Анонимен

преди 1 година

Никой не ми плаща за да мразя русия, мразя я безплатно от сърце и душа.

292

Анонимен

преди 1 година

Кой Володя бе Хансе ?!?

291

Анонимен

преди 1 година

Прегледах форума. Според сорросоидите Русия е в слаба позиция. Но защо тогава са впрегнати цяла армия НПО троляци да доказват този неоспорим факт. Руски *** не виждам. Аз например съм БГ и пиша по призвание . Никой не ми плаща . Няма какво да ме убеждавате...

290

Давид

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с теб Зеленски! От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият! Скоро украинският Давид ще обезглави кремълският Звяр. Бог е с Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски ти си новият Давид, Бог и ние нормалните сме с теб!

289

Анонимен

преди 1 година

Русия проси за оръжие от НАТО/Мюсиоманска държава за да бие Православни християни, говорещи на руски....NO COMMENT!

288

До Истината

преди 1 година

*** -***

287

Истината

преди 1 година

Путин е истинският убиец на всички жертви на войната и от двете страни на фронта! Кремълската хунта започна терористична война срещу Украйна през 2014 г. Тогава руските нацисти нападнаха Украйна и я потопиха в кръв избивайки безогледно от 8 години деца! Руските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу украинският народ. Руските бандити като всички убийци за да прикрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху своите украински жертви. Съд за руските бандити

286

Анонимен

преди 1 година

До 316 сложи минус на З14

285

Анонимен

преди 1 година

Пешо ти ли си бе. Народа за глупав ли го имаш. Ръцете на убийците на мадоната от Горловка са изцапани в кръв тоже и на всички които дават оръжие са съучастници.

284

Анонимен

преди 1 година

Еййй, 314 ще вземе голяма премия този месец от полския дезинформационен институт. Такава сърцераздирателна тирада... Че и с епитети и определения даже.

283

Анонимен

преди 1 година

Ефективни са срещу страни като нас. Руските "Тор"-ове ги виждат в момента в който излетят. Да не говорим пък за С300, С400 и С500, Бук- овете.... Само че техните ракети са прекалено скъпи за такива неззначителни цели.