27

До 30

преди 1 година

А нали се сещаш къде бяха отишли боеприпасите? Малко след това започна Майдана в Украйна с който направиха преврата. От къде мислиш се бяха запасили "националистите" с оръжие и припаси за тях?

26

Мнение

преди 1 година

Боеприпаси с отпаднала необходимост са само разходи за фирмата собственик. Елегантен начин да се спестят.... Стар хитрец и далавераджия....

25

Просто

преди 1 година

Просто оръжията се изнасяха за Урките, сега Киро го няма и да не се знае колко са изнесли. Другия вариант е, някой да е решил да спре износа, и да им е драснал клечката. Все пак във военните заводи това ще стане доста по-трудно.

24

Анонимен

преди 1 година

БСП и в частност Нинова са виновни за взривовете. Всички знаем ,че се орикриват далавери за милиони. Всичко е изнесено за Украйна , а сега са гръмняли няколко фишека и ще кажат ,че всичко е унищожено. Най важното е ,че Русия не трябва да вярва на Корнелия Нинова. Тая дъртя чанта предаде нашите братя от Русия. Тя пристана на Петков така, както беше пристанала преди това на Борисов.

23

Анонимен

преди 1 година

Хари Потър и вълшебният склад за летящи мълнии.

22

Анонимен

преди 1 година

Ще утилизираме складовете от старото. Тази война дойде като златен дъжд. Не споменавайте името на Волдемор Путин.

21

Анонимен

преди 1 година

И как така все неговите складове гърмят,май почна да замирисва на нещо като измама...

20

От 30

преди 1 година

Челопечене де - 2008ма година беше...

19

Анонимен

преди 1 година

Ей така гръмнаха едно поделение в Челопече, ама там целта не беше да геппат застраховката за негодни боеприпаси, ами за липсващи.Бяха ги продали на черно и трябваше да покрият липсите.Бях с едно гадже в кв.Борово и като гръмна сутринта реших, че почва война,а Борово Челопечене е около 15км по права линия. огава стъкларя в Челопечене бая пари направи-почти не беше останал здрав прозорец в квартала,имаше работа за 3месеца.Добре че нямаше жертви.А колко пари отидоха да се чистят нивите от снаряди.

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ако България продължава да снабдява нацистите в Киев с оръжие и муниции, ледващото което ще думне може да бъде някой завод.

17

Teo

преди 1 година

Боеприпаси, излезли от употреба, които господина трябва да утилизира, и преди това инвентаризира. Колко удобно. Друго си е да си копаш дупка в земя, която е по натура 2000 и да я представяш за природна забележителност, а то басейн! Поредния селски тарикат, ял и пил с правилните хора в точното време! Докато не изпукат такива, оправия за България няма!

16

Цеко

преди 1 година

Бааа мааму, тоя го троица, гърмяха, складовете му взривяваха и се жив бе. Голям артистин ще излезе

15

Анонимен

преди 1 година

Един познат преди 10г. така си запали Вектрата, щото не можа да я продаде на цената дето искаше... И уж на нова година паднали пиратки и опелчето изгоряло...застрахователи го бавиха 5-6месеца ама накрая му платиха, купи си БМВ и като отиде да му прави Каско му отказаха полицата... И тоя ми е същия случай - много мирише цялата работа.

14

Пенчо питанката

преди 1 година

За пари ли Емо, за много ли?

13

Анонимен

преди 1 година

В Карнобат има ромска мафия и всички знаят кое лицето, което ги ръководи. Казва се Димо Р.М. Кметът ако искаше, можеше да предотврати това

12

Анонимен

преди 1 година

Падна Куни и вече няма кой да защитава оръжията ни от Расии

11

Анонимен

преди 1 година

Върнатите боеприпаси от Румъния?! Дипломатическият скандал за негодните снаряди, изпратени от Киро и румънска фирма за Украйна, въпреки решението на НС за забрана за оръжие. Няма боеприпаси, няма веществени доказателства. Няма съд. Украйна ги връща на Румъния, защото били негодни, те на нас в България. Сделката е била за 200млн, от които 15 са получили нашите, ясно кои. До кога ще търпим.

10

отец Нафърфорий

преди 1 година

Наследници на мандраджиите управляват България и така ще е , оттърване няма. Както беше казал бай Радой: " докторите скарани , сестрите издокарани , санитарките прости , а болните - бог да ги прости ".

9

Анонимен

преди 1 година

Все едно чешмата ви да е затворена, а вкъщи да стане наводнение, коментира Гебрев.Много често точно така стават наводненията.

8

АнонимеН

преди 1 година

ЧИСТО ЗАМИТАНЕ НА СЛЕДИ +,СЛЕД КАТО ПАДНАХА ОТ ВЛАСТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА! КОЙ ЗНАЕ КАКВО ПРИКРИВАТ