47

Хахаха, артист...

преди 1 година

На всички е ясна схемата, гербаФ! За 12 години видяхме доста такива "случаЕности" :)

46

Към Гебрев

преди 1 година

Е то няма как и боеприпасите да се продадат сами на Украйна. Нали Емилиянчо ? Не ти ли омръзна да занимаваш цяла България с твоите лични проблеми ? Че някой те бил набил, или напръскал или те заплашил. Ти си най важният в тая държава. Защо нас не ни бият поливат и заплашват ? Да бе мирно седял, не би чудо видял !

45

Анонимен

преди 1 година

Путин е скъсал пагоните на Федотов, Чепига и Петров в яда си че през 2015 не са отровили както трябва Имилиян Гебрев.

44

Анонимен

преди 1 година

Путин: Ех ако можехме да се доберем до складовете с ракети за Химарс сега нямаше да се крием като мишки в Украйна.

43

Анонимен

преди 1 година

Гепнати са и после са запалили склада! Това може да е дело само на Острото и Кокорин - продали са ги на Украйна и са прибрали парътъ

42

Хепи Чикън

преди 1 година

Подводничарите диверсанти слезнали на българският бряг където ги очаквали свръзките,и започнали да агитират населението което било по-ляво ориентирано.Питали ги: ,,А германците лошо ли се държат с вас?,Аааа неее германците са си много добри с българите. Ами не закачат ли жените и дъщерите ви? Ааа неее никой не е посегнал нито на мома,нито на жена. Ами капиталистите дават ли ви да ядете хляб редовно? Аааа ние си имаме и ниви,имаме и жива стока,гладни не сме оставали."Та и тук така.Диверсии.

41

Анонимен

преди 1 година

Генерал решетников какво ще каже по този въпрос?

40

Анонимен

преди 1 година

Братушките не спят.Те ги могат тези работи.Иначе, нещо да направят,градивно,не ги търси..

39

Бай Дрън

преди 1 година

Доста удобно оправдание с диверсия. Навремето пак ли диверсия бяха гръмналите складове и военни заводи? Или викате Путин е действал с предварение, хаха. Не се излагайте, тия заводи винаги са гърмели и палели като бенгалски огън по простата причина, че се раздадоха на мафиоти.

38

Бай Дрън

преди 1 година

"Все едно чешмата ви да е затворена, а вкъщи да стане наводнение, коментира Гебрев." Миналото лято не само стана, но и комшията го нямаше два дена за спре теча. Просто въпреки затворената чешма, тръбите протекли заради скапн ремонт :) Та Гербев нека не бъде сигурен, че всичко е наред. То вярно, има една приказка за пушката, дето гърмяла веднъж празна...

37

Анонимен

преди 1 година

Изгонихме 70 руски шпиони,но явно повече е трябвало, защото продължават руските диверсионни мероприятия

36

Абе

преди 1 година

Тоя дядка от Кинтекс и човек на ДС няма ли да гушва букета вече?! Продавал е оръжие в половин свят-Етиопия,Еритрея,Кот Д'ивоар,Пакистан,Сирия и т.н.Оглозга половината поделения и изнесе оръжието и пак му се пали склад.Ае стига ве дядка, вчера още следователите не бяха отишли,а тоя вече сигурен че руснаците му запалили склада.От *** стана седесар,после царист абе все е на масата тоя продавач на смъртт.ада те зове дедко.

35

Има има

преди 1 година

Така няма ка да стане ясно колко са изнесени тихомълком преди така наречения пожар. Схемата е стара

34

Абе ясно е

преди 1 година

Забелязал ги е Гербев ония двамата смутители на Европа в т.ч. и у нас Петров и Баширов от ГРУ дегизирани кат украинки лично Путин ги е возил и дето тровят наред, но все с АНГЛИчок (английско менте на новичок) и при толкова случаи един нема да се е споминал... това ако беше руския новичок с пръст да го барне и честито, ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!

33

Анонимен

преди 1 година

може и да имат висока застраховка като са с отпаднала необходимаст

32

Анонимен

преди 1 година

абе тоя десар , уж го бяха тровили руснаците сега пак същата версия айде стига , все им се палят на мутрите заводите с военна продукция

31

А

преди 1 година

Кои не са руснаци

30

Водка

преди 1 година

Дийп пази се от тоя вампир и дьртата то

29

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Московитска работа

28

Анонимен

преди 1 година

Ах как мразя търговци на оръжие!