51

Мара

преди 1 година

Всичко е фалшиво в тази държава. Тези дето са над 40 години ами те мразят НАТО и си обичат Русия. Затова всичко трябва да се закрие и да се започне начисто - и не само за армията - за цялата държава.

50

Бай Илийчо

преди 1 година

Бря теяа т,о,лупи няаат наеждане бря ! На 45 год пенционер зел 20 брутни заплати накуп и па са натиска ,а работи.? А дя ? Натиска са от потен водъ не е пил и цял дживот е играл джобин тенис ! А ората Нек бачкат до 68 години?

49

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Ти светил ли си им та знаеш, че само по софри са били? Или главата ти е ку ха като тенекия? Що по-добре не си пиеш хапчетата?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 А бе,човек,недей припалва и подскача!Това е форум,всички психари са тук,ти какво очакваш!?Да препашат по едно манарче и да хукнат по улиците ли да бастърдисват който не е симпатичен!?Остави ги хората да си бърборят квото им харесва,така им олеква и са по-хора!Дръж се по-отговорно!

47

Анонимен

преди 1 година

В МО служели 1300 пенсионери в МВР над 5000 пенсионери. Дали некъде другаде по света го има това? Щом си е направил стажа и годините да си отива в пенсия , а сега в малка България около 7000 души от МО и МВР на големи пенсии и още по големи заплати.Не е морално и доже срамно.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44Много си прав за съжаление :)) Нещо като един копа, други 10 го гледат :)))

45

Сахар

преди 1 година

По администрациите е пълно с пенсионери, които са се окопали на високи позиции, като яздят на 2 коня и на заплата, и на пенсия... Доста от тях са си извадили и ТЕЛК-ове, та получават и бонуси, и т.н.

44

Анонимен

преди 1 година

По скоро заглавието трябва да е само 10% са годни другите са дюмбели

43

ХУМАННА ГРИЖА

преди 1 година

ПО ТАБЕЛ ПОЛАГАТ ЛИ ИМ СЕ ПАТЕРИЦИ?

42

Анонимен

преди 1 година

До аз Ми публиката е ***. Да се дразни :)

41

Реалист

преди 1 година

Това са мазни полковници и генерали, които през живота си са били само по софри и като за награда - тавана на пенсията + мазна генералска заплатка. Това е истината, имах надежда, че тия от ПП ще ги разкарат, ще направят истински реформи в МВР и армията, но естествено те продължиха да управляват както всички преди тях 32 години! Затова стига толкова евроатлантици - видях ги за 33 години - едно голямо нищо!

40

Анонимен

преди 1 година

Българска армия от чиновници, на един генерал 6 войника. Това е БА

39

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко акъл имат военните, ама от коментарите тука гледам че цивилните имат по 2-3 мозъчни клетки. Абе като сте тъ п и, недейте да коментирате! Отидете си на село, пасете овце, разговаряйте с тях. На едно ниво сте. И да не забравя - пийте си хапчетата и се лекувайте.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Има кой да ги смени, но не пускат кокала дъртите :)) Води се, че имаме 30к армия, познай колко от тези 30к са действително войници и колко са в администрацията, дето се чудят колко кафета да изпият и на кой стол да седнат :)))

37

Анонимен

преди 1 година

До Син, искаш ли да идеш при Ердоган и да го кажеш същото? Искаш ли да се разходиш в руенския Балкан и да пишеш пак тук?

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36, не само няма да издържи... но ще се предадат без да произведат един изстрел! Толкова бъро ще се изпонасерат(думата нарочно е написана така. Зорът им не е голя, но ще им отнеме 1 минута за да генериат ***).

35

С-на Стрезов

преди 1 година

Те ако са 10 процента сме добре,много повече са.Да си ги държат до 90години да служат. С Памперси и бастунчето към работното место да си доспиме.

34

аз

преди 1 година

мвр и отбраната се пенсионират на 55 г. максимум и след това или си остават там, или започват в държавната администрация като държавни служители - я ССИ, я ЗЛД, я нещо друго. считам, че те също са пенсионери като останалите и следва да се изнесат с 200 от администрацията, или предходните им работни места. Това е честно. Другото дразни публиката..., ама много...

33

Анонимен

преди 1 година

Пичове, армията ни е пълна дупка. Всичко е съсипано. Молете се никой да не ни напада, че и 1 час няма да издържим. А докато чакате НАТО дани опази, вече няма да е останало нищо за опазване.

32

Анонимен

преди 1 година

Армията ни е по натовските стандарти.