71

До 70

преди 1 година

"Петко"попитах те най коректно,какво работиш на тия 70 години в армията,за което ти се заплаща 2700 лева???

70

Анонимен

преди 1 година

Нека им е зле на дебело сер ковците клати мурци - 3400 лв пенсия + 2800 лв заплата = 6200 лв - повече и от Ай Ти. Пей сърце. А повечето българи блъскат до 65 г и се пенсионират с 640 лв пенсия

69

Анонимен

преди 1 година

До SS що 77? Не е ли 142 години вече? А преди това и османската армия 500 години. Пък преди това армиите на Шишман, Симеон, Крум, калоян и т.н.? Та май доста повече от 77 години? А хапчетата пиеш ли си?

68

редник захарно петле

преди 1 година

жена му го не пуска след работа да ходи с колеги да пие по някоя бира на кръчма...той по форумите от НАТО и ЕС щял да излиза,че му преразаказвали,че преди много години тогава се било живеело по добре?!?!...та за тези които все чакат някой да ги оправи и кога ще живеем по добре...е вече живяхте...всеки да се оправя по единично тук в бг нито има милсещо общество,нито има задружност...как беше щом аз съм добре другия ми сънародник хич не ме интересува,я не сакам аз да съм добре а вуте да е зле...

67

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах, защо ни занимават с тези неща. Имаха министър на войната, пускат заповед и всичко свършва. Обаче причината да не го правят явно е в подробностите. А ще ни предоставят ли пълна информация, за всички позиции за които нямат решение, освен пенсиониран бивш военен.Или ей тъй да си разкажем как пенсионерите пречат на младите.

66

Анонимен

преди 1 година

До До Петко Ти нямаш образованието и квалификацията да работиш това, което работи Петко. Иначе не би го питал. Има хора, които изкарват по 5-10 хил лв, докато ти изкарваш 1000 лв, защото не можеш повече. И ти остава само за злобееш и да питаш какво работят. Неудачник.

65

Анонимен

преди 1 година

Само някакви *** с по 1000 лв заплата плюят по военните, че вземали много пари. Успелите хора изкарват по няколко шапки пари, живеят си щастливо и пътуват по света. Нямат време да се занимават с форумите и да гледат в паничката на военните. Само неудачници го правят за да си избиват комплексите, защото е без пари.

64

SS

преди 1 година

77 год бълг народ хрантути своите военни които само ядът и пълнят тоалетната ! И не чакайте от тях да ви защитят ,ако не дай боже стане война ! Тия могат само да папат не да стрелят!

63

Анонимен

преди 1 година

До 63 Цунг-цвангГлупости! Даже много пари им дават. 99% от армията ни с хрантутници с наднормено тегло, които освен военен, друго не могат да "работят"

62

Анонимен

преди 1 година

Вместо да станеш кадрови войник е много по изгодно да си направиш партия. Особено патриотично - проруска партия. Хванеш ли 4% получаваш субсидия. Няма смисъл да станеш кадрови войник за 800 лева на месец.

61

Да допълня...

преди 1 година

До Реалист 45 И всичките тези проценти са комунисти още от времето на Тато и гласуват за БСП.

60

До Петко

преди 1 година

Абре Петко какво"работиш"на тия 70 години,че на всичкото отгоре и да ти плащат 2700 лева заплата???

59

Анонимен

преди 1 година

До СинХубаво е, че имаш любими неща. Щастлив човек си ти. Завиждам ти. Нещастните хора имат коли, яхти, красиви любовници... А на теб са ти любими мантрите на шапкарите, хахаха :) Брат, ако знаеш колко си смотан, ще се гръмнеш :)))

58

Цунг-цванг

преди 1 година

Проблемът е,че няма желаещи за войници,сержанти и офицери. Парите са малко. Повечето от младите военни са пълни тюфлеци. То и друго по-качествено за тия мижави пари не са хваща. Дъртите стоят заради пенсията и заплатата. Армията е в цунг-цванг.

57

Петко

преди 1 година

Стига сте гледали в чуждата паница. И аз съм на 69 години и се пенсионирах от армията на 41 и продължих да работя за държавата. Пенсията ми е 1100 лева, още 2700 лева взимам заплата. С тези пари пак не може да се живее. Който не храни собствената армия, храни чужда.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"А бе,човек,недей припалва и подскача!Това е форум,всички психари са тук,ти какво очакваш!?" Приятел, много си прав:)

55

ТЕЛК

преди 1 година

ДА им дадат,за да е пълна картинката в ***.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Дали некъде другаде по света го има това?" На много места по света го има. Например в САЩ в много фирми наемат бивши пенсиониани военни. В Пентагона също. Самото НАТО наема пенсионирани военни. Просто трябва станеш от компютъра, да излезеш от твоето село и да се поразходиш по света. А, и да почнеш да мислиш по малко. Не боли.

53

Joko

преди 1 година

Преди няколко седмици гледах как един взвод от червени барети изпълни командите " за почест и наремък" Бяха за посмешище ! Като допълним и фактът, че половината от тях бяха с яко наднормено тегло се питам имаме ли армия ?

52

Анонимен

преди 1 година

Ами заради "работещи" пенсионери нещата отиват на зле. В нашата фирма аз получавам 1000 лева. Колега пенсионер пък взима 1300 лева (клас - стаж) а пенсията му е 1000 лева. Общо той получава 2300 лева а аз 1000. Понеже е възрастен и работата му е слаба но го държат. Заради това младите напускат и бягат на Запад а пенсионерите получават заплати и пенсии без реално да имат същата производителност като младите. Затова след 20 години България ще бъде 3 милиона с 1000 души "армия".