103

хх

преди 1 година

Проблема за газта са крадливите български политици ,а не доставчиците !!!

102

Ха ха ха ха

преди 1 година

Тоя, генетично е произнесъл от Шар пей, с тея гънки на челото, не на мозъка. Акъл и мнение раздава, ама никой му го не ще !

101

Истината

преди 1 година

Унгария си се договори миналата седмица за евтин газ в Русия! На чужденци от ЕС го продават на по скъпа цена! Същото с нефтаот нефтопровода Дружба!

100

До 104

преди 1 година

Не се плаща в руски банки директно. Плаща се на Булгаргаз в долари или евро и те си конвертират валутата в рубли. Иска се само да се отвори още една сметка за конвертиране на валутата в рубли.

99

НЕ

преди 1 година

Никой няма да отиде при Ердоган! ЕРДОГАН ЕФЕНДИ ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ИЗПОЛЗВАМ ДУМАТА ЕФЕНДИ - СВЕТСКИ, ОБРАЗОВАН, ТУРЧИН БЕЗ ФЕС - ТАКА КАКТО Е КАЗАЛ АТАТЮРК, КОГА РЕЛИГИЯТА СЕ ЗАБЪРКА В ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА ЕФЕНДИ ЛОШО СТАВА. И НЕ МИ СТИГА ПИКЛИВИЯТ НАЦИСТКИ ЛИГЬО ЕФЕНДИ МИ ДА ВЛИЗАМ И В РАЗПРАВИЯ СЪС СЪСЕДИТЕ. КАЗАХ НЕЩО ТИЯ ЯЗОВИРИ СА ТОЛКОВА НАСАПУНИСАНИ, ЧЕ ИЛИ ЩЕ ПРИКАЗВАМЕ КАТО ЦИВИЛИЗОВАНИ, АМА НАИСТИНА ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА ИЛИ ЩЕ ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ ПО-МАЛКО!

98

ххх

преди 1 година

Турция продава руски газ с печалба,а *** купува с надценка и фалира !!!

97

Анонимен

преди 1 година

До 92 Не само САЩ, Китай и Индия купуват и го препродават също!

96

СС

преди 1 година

До всички "специалисти " Унгария и Австрия имат договори за газ и петрол с Русия на минимални цени !!! Който не плаща в руски банки няма газ ,кой разбрал добре останалите на студено !!!

95

Анонимен

преди 1 година

Мен ще ме е срам да се молим на Ердо..

94

Добро утро, мирче

преди 1 година

А олито Мирча с двата пръста чело сега се сети, че нямало да има газ. Като управляваше говореше друго. Как в Европа никой нямало да позлови да останем без, но проблемът бол в цената. Сега иска някой да отиде при Ердо за да изтрие срама им? Само Бойко пак ще ви оправя бакиите. Както винаги.

93

Анонимен

преди 1 година

Абе кой ги пусна тия *** в парламента? Или са такива, или изпълняват поръчка да ни разсипят.

92

СС

преди 1 година

Този *** не знае ли ,че арабите продават петрол ,а Русия газ и цялата Менделеева таблица !!!

91

100 надолу

преди 1 година

Много пинокиовци!

90

Вальо Т.

преди 1 година

Като бил много ефтин руския газ, защо Т-я. София все трупаше милиарди загуба?

89

Анонимен

преди 1 година

Да и това няма да си ти!И не няма да е унизително защото и в момента получаваме газ от Русия,но на много по-висока цена.

88

DD далаверата

преди 1 година

Ако *** беше истинска държава, всичко щеше са се реши!!ама чакай ти селски *** да ти оправят държавата.то просто смях.5мил.***.къде е втората атомна???къде е армия, къде е индустрия?????............

87

Ива

преди 1 година

Патриарха на българската политика управлявал успешно България 12 години ви каза още преди 4 месеца, че Турция също може да ни снабдява с газ Но вие понеже сте ,,много умни" се ребчехте.Едва сега стоплихте какво трябва да се направи .А тия със страстните чувства към Путин да си гледат работата.Според тях може да купуваме газ на космически цени но да е от Русия .Аре марш при Путин,това е България

86

Анонимен

преди 1 година

Ега ти управлението. Преди години Бойко отказа руската тръба заради натиск от посолствата, и сега ще теглим пак руска газ, ама от турски поток. Киро, вместо да си гледа нашите си собствени интереси като германците и французите например спря газта пак заради посолствата. Е? Патриоти мила моя майнольо...

85

Анонимен

преди 1 година

Пращайте оръжие пък се молете за газ. Аз ако съм на Путин и със рубли няма да приема. Байдън и Зеленски да приключват със войната. И НАТО да се маха от Европа.

84

Нали знаеш,

преди 1 година

че при Ердоган може да отиде само Бойко. Затова започни да говориш точно.