123

Бгг

преди 1 година

България ще има нужда от рубли. Това е най изгодното и най сигурното предложение за газ.

122

ТвойтаМама

преди 1 година

От дек на дек ще давате трибуна на тоз шебек!?

121

Глок

преди 1 година

С чело от два пръста Мирчев е опасен за себе си и околните!

120

Шмендикапели

преди 1 година

Първо ревнаха, без руски газ, нама от къде да вземем! Дойдоха 2 танкера! Сега още 7!Ама щял да е по скъп! Газът е борсова стока, цената постоянно се мени! Путин да пръдне-и се променя!

119

Анонимен

преди 1 година

Този иска да се навежда на турците, а реве Радев да не оправя нещата с Русия. Какви скудоумци сме вкарали в този парламент... Само Възраждане сякаш се държат на ниво досега

118

Joko

преди 1 година

Хайде спрете с този ... свирчев ли е мирчев ли е... На всяко гърне меродия !

117

яку ва

преди 1 година

дз голямятя дупара, ша та Уважи!!!

116

Джингиби

преди 1 година

Цитирам: "И само Тошко Йорданов да ми оставите пак ще продължавам с тормоза върху цивилно население. И тъй като лицето Йорданов има разни взаимоотношения с Република Турция или същности със седалище Република Турция точно него няма да му оставя"

115

Анонимен

преди 1 година

Свирчев, не бяхте толкова глама ви, трябваше да си подържате някакъв контакт с ГЕРБ, вчера дойдохте на власт и нападнахте човек от 12 години власт. Не се прави така, първо ще си изградите някакъв атворитет в ЕС, у нас, лека-полека ще махате корумпираните, не от горе-надолу, а обратното. Сега ще отидеш при баце, ще му изтъркаш обувките и ще го помолиш да направи нещо по въпроса. Да се обади на Ердо и т.н.

114

Джингиби

преди 1 година

Ердоган Ефенди винаги е имало размени на неудобни лица между съседски държави, но се опасявам, че Тошко Йорданов го чака инцидент и каквото и да предложиш не се приема!

113

Часовник:

преди 1 година

На Тошко Йорданов му остават 100 часа имунитет! И ако ще Ердоган да се разсърди на Тошко Йорданов му остават 100 часа имунитет!

112

Анонимен

преди 1 година

Този не беше ли изтеглен от властта съвсем наскоро от един чичко по телевизията? За един преател питам.

111

Анонимен

преди 1 година

Ами вървете с гумената лодка с Христо нали добре разговаряте с турците.

110

Анонимен

преди 1 година

Унизително било, бе, друг път! Да бяхте преместили страната зад океана като много знаете. Ама тук се намираме и руският газ ни е близко и по-евтин. Аз, като си купувам хляба от близкия магазин, не виждам да съм унизен, щот не съм отишъл на другияа край на глрада в магазина. А пък нашата продавачка не ми е симпатимчна, ама какво от това. Тя продава, аз купувам и плащам. Не е мястото за емоции и чувства.

109

наблюдател

преди 1 година

Не може ли да минем на райски газ ?

108

До 102

преди 1 година

Ама курса на рублата го определя Путин!

107

Истината

преди 1 година

Сигурно Киро е поречил своя хонорар от САЩ засделка с американска втечнена газ и американски газов оператор!

106

Дай газ

преди 1 година

Обяснявам възможно най-просто! И преди войната КЕВР всеки месец по искане на Булгаргаз променяш цената. По договора с Газпром е фиксирано само количеството! Цената е обвързана с боровата! И да се откажат количества, се заплащат! Анадънмо?

105

Анонимен

преди 1 година

Когато влезе в магазина, се навежда пред търговеца, защото този има стоката от която има нужда клиента. Търговеца може да спре да зарежда определена стока, да и повиши цената или замени с заместващ продукт и това не е зависимост, но щом иде реч за газ, от най ефтиния и удобен доставчик, политиката променя нещата.Такова малко умие ще има последствия за ментално увредената популация, която не разделя политика от икономика.

104

О, майкоо

преди 1 година

Нали промяната каза, че България има страхотни залежи на термални води. Ще се отопляваме на тях. Вятър, вода и чиста енергия. Какви са тези ретроградни неща - газ, петрол. Промяната идва да ни изтреля в косомоса. Дотогава няколко зими студ. Ще изтърпите. За светлото бъдеще го правите.