23

Анонимен

преди 1 година

Европеидните про'стаци гласуваха с 95% мнозинство козяк, чрез устите на подобни при'митиви, да ги управляват, а сега ревът.

22

Марин

преди 1 година

Само да ви кажа, че Путин никога няма да спре газта по нашия тръбопровод, защото по него тече газта за Сърбия. Малка подробност, която некадърниците в управлението пропускат.

21

да ви разкажа значи

преди 1 година

Вчера се видехме значи с едно приятелче, и той ми вика, приятелчето такова, айде вика да седнеме да пиеме по биричка, и седнахме значи, пееме си биричката и си лафиме такова, и приятелчето ми вика бех командировка значи в Бургас, на пристанището да освобождава стока за фирмата бил, и след работа се разхождал по дока, наблюдавал залеза в морето и размишлявал за нещата от живота, от къде сме дошли, накъде отиваме и такова, и като се разхождал размишлявайки такова изведнъж видял седемте кораба с втечнена газ които разтоварвали газта.

20

Анонимен

преди 1 година

стига ни занимавайте с тоя плиткочелия папагал, готов да се оггъзии на ердо

19

Анонимен

преди 1 година

"Какво стана с Азерския газ дето щял да наводни България на супер НИСКИ цени ?" ...Русия не ни го пусна, този азерския газ :))))

18

Анонимен

преди 1 година

Този защо е толкова п.росс ?? Ето каква е Истината . На Путин не му пука дали ще купуваме газ . Той иска една тръба да мине от тука. На България потреблението е 3 милиарда кубика на Турция е 50 милиарда кубика. Ако ние не го купим ще го купят по скъпо онез дет са на другия край на тръбата . Тогава защо да му пука на Путин дали ние ще го вземем или някой друг ?????????? Много пр.ос.ти хора са влезли в политиката . Това сигурно е станало по някой ,,европроект,,

17

Само питам...

преди 1 година

Какво стана с Азерския газ дето щял да наводни България на супер НИСКИ цени ?

16

Ами не тъпири такива

преди 1 година

Изчакайте най добре купената от Петин газ на Ердоган да я продадат на Гърците, после гърците на румънците и тогава отидете при румънския пед...да ви даде газ. Да е.. мааам..ви .. мекокитковска..

15

Анонимен

преди 1 година

Неква пиянка трие коментари наред, без никаква реална причина. До утре да сте го изритали!

14

Bluf

преди 1 година

До БългаринДосега какво точно те караше да се чустваш роб на Путин, а сега вече не? Каква точно нова свобода ти лично почуства напоследък? Аз разлика не виждам лично за себе си.

13

Анонимен

преди 1 година

Руската федерация реши да помогне на европейските страни да сбъднат мечтата си да се откажат от руските въглеводороди - и започна да намалява доставките на газ за ЕС.

12

Анонимен

преди 1 година

Анатолой Вассерман "Можем да очакваме, че в края на годината Украйна ще бъде ликвидирана".

11

Бай Илийчо

преди 1 година

Тука има адин кадя се мъа трий и съм го проклел могу лошу! А язе кой прокълнъ убаво не е видел

10

Анонимен

преди 1 година

Пичове не четохте лиднес изказването на Бойко? Инстуктиран иот Козяк да изпълнява същите поръчки като ДБ и ПП. Мислете преди да грасувате

9

Анонимен

преди 1 година

Родиш ли дете - помагаш на руснаците. Защото всеки живот, особено цивилизованият, е в полза на руснаците - защото всеки човек трябва да мие, да готви храна и да отоплява къщата.

8

прецаканите

преди 1 година

Как се борихa с комунизма? Комунизмът беше борен с помощта на "американската мечта": всяко семейство с апартамент в града и къща в предградията, кола за всеки член и ваканции до курорти по целия свят. И изведнъж се оказа, че трябва да да пестите енергия и да миришете на пот, да стоите затворени в къщи, се откажете от автомобилите и да карате колела или пеша и да се храните с изкуствени храни и химия. "Ко-ливинг", "ко-уъркинг", "екологичен градски транспорт" и като цяло е желателно да пътуваме по-малко, да ядем по-малко и да перем по-малко. За да вредим на Путин.

7

Анонимен

преди 1 година

Баща му на тоя е трябвало да ползва презерватив

6

Анонимен

преди 1 година

"Мирчев отхвърли като спекулация твърденията, че няма как газ, докаран с танкери, да се доведе до потребителите у нас. Според него е единствено въпрос на цена как газът ще стигне до България." Ами то от самото начало това е въпросът, драги! Иначе аз имам едни предложения за газ от Нова Зеландия...

5

Анонимен

преди 1 година

Иво ***, Свирчев познат още като новото Шиши защо дава акъл? Кой е тоя анонимник.

4

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия довършва донбаската групировка, а след това с останалата част на Украйна ще приключи много бързо. Украйна ще загуби цялата територия и повече няма да съществува като държава.